Skip to Content

10 Dingen Die Vrouwen Doen Die Mannen Extreem Irritant Vinden

10 Dingen Die Vrouwen Doen Die Mannen Extreem Irritant Vinden

Soms doe je dingen waarvan je geen idee hebt dat mannen deze extreem irritant vinden. Hier onder hebben we tien voorbeelden voor je verzameld.

1. Extreem irritant: ”Nee hoor, het gaat prima”

10 Dingen Die Vrouwen Doen Die Mannen Extreem Irritant Vinden

De meeste vrouwen hebben de gewoonte om te zeggen: “Het gaat goed”, zelfs als dat helemaal niet zo is. Een vrouw zegt dit als ze ergens boos over is en ze vindt dat haar man moet weten waar het over gaat, vooral als hij degene is die haar boos heeft gemaakt.

Maar het punt is, een man weet het niet. Zijn brein werkt op een andere manier. Als hij iets heeft gedaan om je van streek te maken, moet je hem dat eerlijk vertellen. Zeggen: “Het gaat goed met me!” lost niets op en elke man vindt het extreem irritant.

2. Hem vergelijken met je ex

Veel vrouwen doen dit. Het is een natuurlijk verschijnsel, maar het is een gesprek dat je alleen met jezelf of je beste vriendin zou moeten voeren.

Er is geen man in deze wereld die graag hoort over een ex van een vrouw waar hij om geeft, laat staan ​​dat hij met hem wordt vergeleken.

Vermijd dit. Laat je ex in het verleden achter, want dat is waar hij thuishoort, vooral als je een nieuwe relatie hebt.

3. Extreem irritant: Achterdochtig zijn

10 Dingen Die Vrouwen Doen Die Mannen Extreem Irritant Vinden

Er zijn vrouwen die van nature jaloers zijn. Ze zullen van een molshoop een berg maken. Ze houden niet van vrouwelijke aanwezigheid in de buurt van de man met wie ze aan het daten zijn. Natuurlijk is dat gewoon irrationeel.

Hij heeft misschien vrouwelijke vrienden die er al waren lang voordat hij een relatie aanging of een collega met wie hij bevriend is. Dit heeft geen diepere betekenis.

Als een man niets heeft gedaan waardoor je zijn loyaliteit in twijfel trekt, zal hij van streek zijn omdat elke beweging in twijfel wordt getrokken. Om nog maar te zwijgen van het feit dat uitgebreide jaloezie van welke kant dan ook een relatie heel snel zal verstikken. Extreem irritant gedrag waar je meteen mee moet ophouden dus.

4. Incosistentie

Als een vrouw zegt dat ze het oké vindt dat een man iets doet en na een tijdje boos op hem wordt omdat hij precies hetzelfde doet, wordt hij gek.

Een man begrijpt die plotselinge veranderingen van hart niet. Ze houden het graag simpel.

Als je op een bepaald moment iets hebt gezegd of een beslissing hebt genomen, verwacht een man dat je je eraan houdt. Van gedachten veranderen zo vaak als je van sokken verandert, werkt alleen maar op hun zenuwen. Ze vinden het extreem irritant.

5. Extreem irritant: Te veel aandacht zoeken

10 Dingen Die Vrouwen Doen Die Mannen Extreem Irritant Vinden

Het is normaal om aandacht van een man te willen, maar sommige vrouwen willen er net iets te veel van.

Ze verwacht dat haar man al zijn ruimte en tijd aan haar wijdt. Dus ze wil 24/7 sms’en en ze verwacht hem elke dag te zien. Hij mag naast haar geen leven hebben.

En dat is de snelste manier om een ​​man te verliezen. Een vrouw die zich zo gedraagt, wordt als aanhankelijk en extreem irritant ervaren.

6. Zeuren over hoeveel tijd hij met zijn vrienden doorbrengt

Mannelijke banden zijn erg hecht. Mannen waarderen hun vriendschappen en ze stellen hun vrienden altijd als een prioriteit, maar dat mag geen effect hebben op een relatie.

Als hij genoeg tijd met je doorbrengt, is er geen reden om boos op hem te worden omdat hij net zoveel tijd met zijn vrienden doorbrengt.

Hij zal alleen maar geërgerd zijn en je waarschijnlijk vragen waarom je ook geen tijd met je vrienden doorbrengt.

7. Extreem irritant: Proberen om hem te veranderen

10 Dingen Die Vrouwen Doen Die Mannen Extreem Irritant Vinden

Allereerst mag niemand iemand veranderen in een relatie. We hebben allemaal onze perfecties en gebreken. Er is geen mens op deze planeet die goed zal reageren als hij wordt behandeld als iets dat gerenoveerd moet worden.

Een vrouw die probeert een man te veranderen om aan haar behoeften te voldoen, zal niet ver komen in een relatie met hem. Hij zal haar al snel extreem irritant vinden.

Als geen van beide partijen elkaar kan accepteren voor wie ze werkelijk zijn, zouden ze om te beginnen geen relatie moeten hebben.

8. Om complimentjes bedelen

Als je aan hem vraagt of je er leuk uit ziet en hij bevestigt dat, vindt hij het extreem irritant als je dan vervolgens zelf zegt dat het niet zo is.

Het probleem hier is dat er geen juist antwoord is, omdat je in beide gevallen denkt dat hij onoprecht is of dat het hem niets kan schelen.

Hij zegt wat hij denkt en dat is dat. Hij wil niet urenlang uitleggen dat hij oprecht is. Als je je in deze situatie bevindt, neem dan het compliment aan of vraag om advies aan een vriendelijke man.

Ze houden er niet van om meningen te geven over dingen waar ze meestal niets van weten. In zijn ogen zie je er waarschijnlijk altijd geweldig uit, dus vragen is niet nodig.

9. Extreem irritant: Het verleden naar boven halen

10 Dingen Die Vrouwen Doen Die Mannen Extreem Irritant Vinden

Als een vrouw de fouten uit het verleden van een man gebruikt om een ​​punt te maken, is dat gewoon niet eerlijk. Als dat dingen zijn waar je al mee te maken hebt gehad en waarvoor je hem vergeving hebt geschonken, zal hij zien dat je hem alleen maar schuldig maakt en daar kan hij niet blij mee zijn.

Het heeft geen zin om in het verleden over zijn gezicht te wrijven als het allemaal al voorbij is. Als je ervoor hebt gekozen om hem in de eerste plaats te vergeven, laat het dan zo zijn.

10. Intieme details delen

Relaties zijn tussen twee mensen en sommige dingen kunnen beter privé worden gelaten, vooral je seksuele leven.

De meeste mannen zijn zelfbewust als het gaat om je seksleven en ze willen niet dat je vrienden weten of hij goed is in bed of niet.

Hij zal het zeker extreem irritant vinden als hij zich realiseert dat je iets met je vriendinnen hebt gedeeld waarvan hij denkt dat het iets tussen jullie is.

PinFlight Image