Skip to Content

Dit Is Wat Trouw Zijn Betekent, Want Het Is Meer Dan Niet Vreemdgaan

Dit Is Wat Trouw Zijn Betekent, Want Het Is Meer Dan Niet Vreemdgaan

Trouw zijn betekent meer dan je handen thuis te laten. Het betekent meer dan alleen met een persoon het bed te delen, alleen een persoon te zoenen, alleen fysiek te zijn met een persoon. 

Trouw zijn betekent dat je Tinder verwijdert en alle andere datingapps, omdat je deze niet meer nodig hebt. Omdat je geen wip zoekt of open opties nodig hebt. Omdat je gelukkig bent met wie je een relatie hebt en je nooit zou durven vreemdgaan. 

Trouw zijn betekent dat je stopt met flirten als dat te intens wordt. Het betekent dat je tegen filterende mensen in het uitgaansleven zegt dat je al een relatie hebt. Het betekent dat je duidelijk maar dat je niet in haar geïnteresseerd bent in plaats van dat je haar aan het lijntje houdt en dat je geniet van het feit dat je goed in de markt ligt. 

Trouw zijn betekent dat je je trouwring altijd draagt of dat je je relatie status openbaar weergeeft zodat iedereen ziet dat je bezet bent, in plaats van expres single te lijken zodat mensen je anders behandelen. Zodat je nog steeds wordt bekeken en je ego wordt gestreeld. 

Trouw zijn betekent dat je eerlijk bent tegen je partner wanneer je je ex tegen bent gekomen tijdens je lunchpauze of dat iemand om je nummer heeft gevraagd. Het betekent dat je open en eerlijk bent, zelfs als de waarheid ongemakkelijk is, want je gelooft dat je partner dit verdient te weten. 

Trouw zijn betekent dat je weet wat je partner niet oké vindt, wat zij zouden zien als ontrouw, en dat je dat dus respecteert. 

Je mag best iemand anders een bericht sturen. Je mag een foto van iemand anders liken op Instagram. Je mag vrienden hebben van het andere geslacht. 

Maar als je je apps gaat verbergen voor je partner, omdat je weet dat ze van streek zouden zijn als ze erachter komen wat je allemaal zegt regen een ander – als je meerdere ongepaste, seksuele opmerk8ngen onder de foto van een andere vrouw zet – als je een vriendschap hetzelfde behandelt als een relatie, dan is er iets goed mis. 

Misschien ga je niet vreemd volgens traditionele betekenis, maar je komt er wel in de buurt. Zo erg in de buurt dat je vriendin zich zorgen moet gaan maken. Zo erg in de buurt dat je je partner die zo erg van je houdt  kwetst.

Onthoud, trouw blijven betekent meer dan iemand anders nooit tussen de lakens te krijgen. Het betekent dat je nooit iemand in je hart laat.

Trouw zijn betekent dat je besluit dat de liefde die je voor je partner voelt je verlangens om met iemand anders te zijn overstemt. Het betekent dat je zeker weet dat je de juiste persoon hebt gevonden om de rest van je leven mee samen te zijn en dat je niks zal doen om dat in gevaar te brengen.

Dit Is Wat Trouw Zijn Betekent, Want Het Is Meer Dan Niet Vreemdgaan