Skip to Content

9 Voordelen Wanneer Je Een Man Met Baard Date

9 Voordelen Wanneer Je Een Man Met Baard Date

Hoewel vriendjes met een gladgeschoren gezicht op hun eigen manier sexy zijn hebben bebaarde mannen iets wat vrouwen knikkende knieën bezorgt.

Het is waar dat de vrouwen voor ons mannen hebben aanbeden die een babyface hadden en gladgeschoren waren. Er zijn echter genoeg andere vrouwen die weten dat het erg voordelig is om de dame te zijn van een houthakker:

1. JE ZAL ZIJN BAARD LEUK KUNNEN BORSTELEN EN ERMEE KUNNEN SPELEN.

Strijk je man over zijn baard als jullie met elkaar knuffelen. Het zal zijn zenuweindes in lichterlaaie zetten en hij zal het zeker aangedaan vinden en meer van je gaan houden.

Daarnaast is het geruststellend om je gezicht tegen zijn hevige stoppels te wrijven. Probeer het en kijk waar het op uitdraait.

2. ZIJN BAARD ZEGT JE HOE GEDULDIG EN TOEGEWIJD HIJ IS.

Er zijn veel dingen die lang duren — het groeien van een goede baard is daar een van. Het vergt ook veel moeite omdat hij het moet trimmen, het vochtig moet houden en het de aandacht moet geven die het regelmatig nodig heeft (net als wij met ons schaamhaar doen).

Zijn baard zegt je dat hij de man is die niet te makkelijk opgeeft, zelfs als hij uitdagingen tegenkomt (waaronder gedeeltelijke of langzame baardgroei). Zijn toewijding is ongeëvenaard en hij zal volhouden tot hij de prijs wint.

3. HIJ ZIET ER TIJDLOOS UIT.

Je bebaarde man zal altijd klassiek zijn — terwijl hij er verfijnd uitziet en hij onweerstaanbaar seksuele aantrekkingskracht uitstraalt. Hij zal nooit uit de mode raken. Je zal altijd de trotse vriendin zijn als je naast hem staat.

4. ZOENEN WORDT SPANNENDER.

Zijn baard zal je zenuwen het kietelende gevoel dat je zo hard nodig had geven en je zal in de zevende hemel belanden zonder dat je daar echt bent.

5. HIJ ZIET ER ZO MANNELIJK UIT.

Volgens een onderzoek dat in 2013 in Evolution and Human Behavior gepubliceerd is, zien zowel mannen als vrouwen mannen met baard als mannelijker.

Andere mannen zien hem dus klaarblijkelijk ook als sterker en kundiger. Zijn baard kondigt aan dat hij de status van alfaman heeft en dat zorgt ervoor dat andere mannen hem respecteren.

6. JE KRIJGT DE KANS OM ZIJN CONDITIONING PRODUCTEN TE GEBRUIKEN.

De wetenschap dat hij altijd conditioner in huis heeft als hij het nodig heeft voor zijn hevige stoppels zou je gerust moeten stellen. Je hoeft de jouwe niet mee te nemen als je bij hem blijft slapen.

7. HIJ BEGRIJPT JE BEHOEFTES.

Aangezien een goede baard bijhouden vereist dat hij het regelmatig verzorgt is de kans groot dat hij bewust en begripvol zal zijn wat betreft het feit dat jij je ook aan je eigen schoonheidsritueel moet houden.

8. ZIJN BAARD ZORGT ERVOOR DAT HIJ ER JONG UITZIET.

Hoewel baarden volwassenheid en ouderdom in mannen suggereren houdt het ze juist jong. Dat wordt tenminste beweerd door een onderzoek van de universiteit van Zuid-Queensland.

Niet alleen zal de baard van je man hem warm houden in de winter, het houdt ook bijna 95% van de schadelijke UV-straling tegen en het houdt hem rimpelvrij. 

9. HIJ IS BETER IN BED.

Of je nou wat wrijving of een agressieve massage nodig hebt kunnen zijn hevige stoppels het voor elkaar boksen om je het ultieme genot te bezorgen. Punt uit.

9 Voordelen Wanneer Je Een Man Met Baard Date