Skip to Content

Dit Is Waarom Ze Zo Snel Gehecht Raakt, Hoewel Ze Eigenlijk Sterk Is

Dit Is Waarom Ze Zo Snel Gehecht Raakt, Hoewel Ze Eigenlijk Sterk Is

Ze is geen idioot. Ze is zeker niet oppervlakkig. Ze is voor je gevallen omdat ze het niet kon helpen.

Ze is niet voor je gevallen vanwege je geweldige ogen of je goddelijke lichaam. Zo is ze niet.

Ze raakte aan je gehecht toen ze iets in je zag. Ze zag jullie toekomst samen. Ze ving een glimp op van hoe het zou zijn om echt gelukkig te zijn. 

Deze vrouw is sterk omdat ze haar les heeft geleerd. Ze is eerder gekwetst, maar ze heeft het overwonnen. Ze had tijd nodig om te genezen.

Ze heeft de fase doorgemaakt waarin je tranen met tuiten huilt en ze heeft de fase overleefd waarin je in je bed wilt blijven liggen. Dat heeft ze allemaal gedaan.

Tegenwoordig is ze sterk en weet ze wat ze wil, maar ze kan niet voor haar gevoelens vluchten.

Ze weet dat ze een aantal idioten zal tegenkomen. Ze weet dat ze dat niet kan ontlopen.

Ze is zich ervan bewust dat de wereld overloopt van verrotte en wrede mensen en dat ze er op den duur misschien een tegenkomt. Maar ze heeft desondanks haar vertrouwen in de mensheid niet verloren. 

Dit is waarom ze zo snel gehecht raakt. Ze hoopt dat jij degene bent die haar liefde verdient. Ze gelooft in je. Ze gelooft dat je een goed mens bent en dat je een eerlijk hart hebt.

Ze hoopt dat jij diegene bent.

Ze hoopt dat de man die de deur voor haar openhield en die haar elke ochtend appte, de man is die haar hart niet zal breken.

Ze hoopt dat hij haar lief zal behandelen omdat hij haar echt leuk vindt. Ze hoopt dat hij het niet alleen doet om haar tussen de lakens te krijgen.

Veel mannen zijn bang voor vrouwen die meteen aan een relatie willen beginnen. Je zou niet bang moeten zijn. Je moet het gewoon vanuit een ander perspectief bekijken.

Je moet je proberen te realiseren dat ze zo reageert omdat ze je echt zo leuk vindt. Je zou je moeten realiseren dat ze om je geeft en dat ze je vertrouwt.

Als het niets wordt tussen jullie zal dat haar ook pijn doen. Ook zij zet haar hart op het spel.

Onthoud dat ze er niet voor heeft gekozen om zo makkelijk voor je te vallen. Het is nou eenmaal zou dat wanneer ze je ziet, ze een glimp opvangt van een toekomst samen.

Ze denkt echt dat het wat gaat worden tussen jullie. Daarom loopt ze te hard van stapel—ze wil geen tijd meer verspillen.

Dit komt over als aanhankelijk, maar dat is het niet. Het is echte liefde. Dit is hoe ze in elkaar zit. Ze kan er niets aan doen.

Ze is zo makkelijk gehecht geraakt omdat je haar in tegenstelling tot anderen aandacht gaf. Ze raakte gehecht door de zoen op haar voorhoofd.

Ze raakte gehecht omdat je haar hand zo stevig vasthield en je in haar ogen staarde alsof ze de enige vrouw op aarde was.

Ze wil je voelen. Dat heeft ze gedaan. Ze is verliefd geworden. 

Ze raakt zo makkelijk gehecht omdat ze weet dat ze op een dag iemand zal vinden die er altijd voor haar zal zijn.

Ze zal iemand vinden die ervoor zorgt dat ze al haar ‘fouten’ vergeet, de pogingen die ze heeft gedaan om de ware te vinden.

Dit Is Waarom Ze Zo Snel Gehecht Raakt, Hoewel Ze Eigenlijk Sterk Is