Skip to Content

Een Sterke Vrouw Loopt Weg Als Ze Zich Ongewenst Voelt, Ze Zal Nooit Om Liefde Smeken

Een Sterke Vrouw Loopt Weg Als Ze Zich Ongewenst Voelt, Ze Zal Nooit Om Liefde Smeken

Je zou het moeilijk hebben om een vrouw te vinden die niet door de strijd is gegaan om zich af te vragen of ze haar relatie moet beëindigen of moet blijven en proberen het te repareren. Het feit dat hij zich terugtrekt, maakt je emotioneel kapot, maar je hoopt nog steeds dat er iets goeds in hem zit en dat hij bij zal draaien.

Helaas weten we allebei dat dat nooit gaat gebeuren.

En ik weet dat je eerder in deze situatie hebt gezeten. Je viel voor een man, omdat hij alles volgens het boekje deed. Hij gedroeg zich als een heer, hij zei de juiste woorden en je kreeg gevoelens voor hem.

Je wist dat er een verband tussen jou en hem was. De fysieke aantrekkingskracht was duidelijk en de spanning was zo duidelijk als wat.

Je deed je best om niet te hard voor hem te vallen, dus vertraagde je de zaken. Je liet niet meteen al te veel over jezelf zien en je gaf hem de ruimte om jou te leren kennen. Eindelijk, toen alles goed voelde en je voelde dat dit echt kon zijn, werd hij plotseling afstandelijk en koud.

Zijn nervositeit nam toe naarmate het serieus tussen jullie werd en hij begon je te negeren. Plotseling maakte hij excuses waarom hij niet met je uit kon en waarom hij een paar uur nodig had om op een simpele app te antwoorden.

Je had goede hoop en begon je toekomst samen te plannen, maar hij bewees je dat hij net als de rest van de mannen is – egoïstisch en onvolwassen. Je liet je muur zakken en hij stelde je teleur.

Een Sterke Vrouw Loopt Weg Als Ze Zich Ongewenst Voelt, Ze Zal Nooit Om Liefde Smeken

Ik weet dat, omdat ik het heb meegemaakt. Je bent boos op jezelf omdat je dacht dat het deze keer anders zou zijn.

Het enige waar je aan kan denken is hem te confronteren en je hart uit te storten bij deze man die zoveel voor je betekent. Je wil hem vragen waarom hij zo’n idioot is geworden door te besluiten van je weg te lopen in plaats van zijn gevoelens voor je te bekennen.

Maar laat me je iets vertellen dat je waarschijnlijk al weet: hij verdient jou niet! En weet je waarom? Omdat je een sterke vrouw bent die nooit om liefde zal smeken.

Stuur hem op zijn weg en laat hem de harten van andere meisjes breken. Hij is tenslotte te laf om zijn gevoelens toe te geven en toe te geven dat hij je echt leuk vindt.

Je hoeft hem niet te achterna te zitten om hem te laten zien dat je het waard bent. Je waarde wordt niet door een man bepaald die bang is om een vrouw dichtbij hem te laten komen. Hij is maar een klein jongetje die zich verschuilt achter valse woorden en loze beloften.

Wees niet de vrouw die daarvoor valt. Verlaag je niet tot zijn niveau. Zie die rode vlaggen dat hij niet geschikt voor je is en loop bij hem weg.

Je geluk hangt tenslotte niet van hem af. Als hij je zielsverwant was, dan zou hij niet koud tegen je zijn wanneer je hem het meest nodig hebt. Hij zou niet in het niets verdwijnen als je een schouder nodig hebt om op uit te huilen.

Dus, word wakker en stop met het leven in een denkbeeldige wereld die je hebt gecreëerd waarin je samen met hem bent. Dat zal niet uitkomen en dat weet je.

Een Sterke Vrouw Loopt Weg Als Ze Zich Ongewenst Voelt, Ze Zal Nooit Om Liefde Smeken

Deze man is je tijd niet waard. Je bent te sterk en te trots om je tijd te besteden aan je afvragen wat zijn gevoelens zijn – jezelf steeds weer af te vragen of je hem nog een laatste keer moet bellen of het feit onder ogen moet zien dat het niet zo mocht zijn.

Je moet van die wrede gedachten loskomen en stoppen met achter mannen aan te gaan die je duidelijk niet waarderen. Je bent te geweldig om iemand achterna te zitten die duidelijk toch niet de jouwe wil zijn.

Wees de vrouw die nooit om liefde smeekt en laat mannen in plaats daarvan voor haar vechten. Wees de vrouw die tegen een stootje kan en sterker dan ooit weer opstaat. En wees de vrouw die vertrekt zodra ze ziet dat ze door een man als vanzelfsprekend wordt beschouwd.

Dat is het type vrouw waar je naar zou moeten streven om te zijn. Iemand die precies weet wat ze wil en die niet bang is om NEE te zeggen.

Het feit is dat je te goed voor hem bent. En op het moment dat je je dat realiseert, dan zal je perspectief heel duidelijk worden. Je kijkt niet meer door een roze bril naar de wereld.

Stop met vasthouden aan iemand die duidelijk niet vastgehouden wil worden. Hij is al weg en hij is niet van plan om ooit nog bij je terug te komen.

Hoop niet op hem en denk niet dat hij op wonderbaarlijke wijze zal veranderen als je hem wat tijd en ruimte geeft. Hij zal altijd dezelfde man zijn die bang is om zich te binden, wat je ook zegt of doet.

Een Sterke Vrouw Loopt Weg Als Ze Zich Ongewenst Voelt, Ze Zal Nooit Om Liefde Smeken

Dus doe jezelf een plezier en begin je leven ten volle te leven. Je toekomst heeft duidelijk geen betrekking op een man die de waarde niet ziet van een vrouw die klaar is om haar hart aan hem te geven.

De volgende keer dat een man je laat bungelen als je gevoelens voor hem begint te krijgen, laat hem dan gewoon gaan. Smeek nooit om liefde, want niemand is het waard om dat voor te doen.

Wees dankbaar dat je je dierbare hart van de pijn hebt gered, en focus je op jezelf. Weet wanneer het tijd is om te vertrekken en weet wanneer je aanwezigheid wordt gewaardeerd. Laat dit het citaat zijn waar je naar leeft en loop weg van iedereen die je iets anders probeert te vertellen.

Geloof me als ik zeg dat een echte man je zal waarderen om wie je bent. Hij zal je nooit het gevoel geven dat je ongewenst en onbemind bent. Daarom moet je wat ruimte maken voor een man die je tijd waard is.

PinFlight Image