Skip to Content

Hoe Van Een Vrouw Te Houden Die Door Een Hel Is Gegaan

Hoe Van Een Vrouw Te Houden Die Door Een Hel Is Gegaan

Ze hebben geprobeerd om van haar te houden. Mannen zijn gekomen en weer gegaan, maar het is geen van hen gelukt. Ze hebben allemaal gefaald.

Degenen die niet genoeg kracht hebben, hoeven niet eens te proberen om haar voor zich te winnen. Het zal veel tijd en een vastberaden liefde kosten om een weg naar haar hart te vinden.

Als je het niet in je hebt, probeer het dan niet eens, want je zult falen. Deze vrouw die door een hel is gegaan zal je op de proef stellen. Ze zal ervoor zorgen dat je hebt wat nodig is om haar liefde waardig te zijn.

Als je niet weet hoe je haar licht in het duister moet zijn, dan zal ze je wegduwen. Ze zal ervoor zorgen dat je nooit dicht genoeg bij haar komt.

Ze zal je geen kans geven om haar pijn te doen. Ze is onvoorspelbaar. Als haar pijn en lijden de overhand krijgen, dan zal ze in een orkaan veranderen, en dan zal ze alles uitroeien wat haar in de weg staat.

Maar als ze kalm is, dan zal ze zo zacht als de zomerregen zijn.

Hoe Van Een Vrouw Te Houden Die Door Een Hel Is Gegaan

In de tijden dat ze kalm is, rust heeft, maar licht gebroken en verdrietig is, dan moet je van haar houden.

Als ze woedend is en alles om haar heen wegvaagt, hou dan nog meer van haar.

Ze zal altijd tussen haar angst dat je haar verlaat en haar angst om gevangen te zitten verscheurd worden. Ze zal nooit in staat zijn om zichzelf ergens in het midden te plaatsen.

Haar geest is niet meer met haar hart verbonden. Ze zal nooit toegeven hoe ze zich voelt. Ze zal nooit toegeven dat ze bang voor zichzelf is.

Want op een dag wil ze dat je dicht bij haar bent, haar alle liefde en bescherming geeft die ze nodig heeft, en de volgende dag wil ze haar onafhankelijkheid.

Ze kan zich door de geesten uit haar verleden gevangen voelen in jullie relatie.

Terwijl jij slaapt, is zij wakker, toekijkend hoe de klok tikt en de tijd voorbijgaat. Terwijl jij in een diepe slaap bent, is zij klaarwakker.

Ze is bang om haar ogen te sluiten, omdat ze niet weet wat haar te wachten staat. Alle wezens uit haar ergste nachtmerries kunnen haar komen halen, al haar grootste angsten.

Jij zult morgen fris en tevreden wakker worden, maar zij zal als een zombie rondlopen met grote donkere kringen rond haar ogen. Als dat gebeurt, laat haar dan met rust.

Hoe Van Een Vrouw Te Houden Die Door Een Hel Is Gegaan

Verstik haar niet door te proberen om haar te helpen of haar te laten lachen. Op die momenten heeft ze alleen zichzelf nodig. Ze moet dan alleen zijn. Ze moet haar angsten onder ogen zien.

Als ze je aandacht vraagt, hou dan van haar. Als ze je wegduwt, hou dan nog meer van haar.

Hoewel ze onafhankelijk is, is ze zo bang als een klein kind. Ze ziet er van buiten fel en moedig uit, maar van binnen valt ze uit elkaar.

Elke nieuwe situatie, elk nieuw persoon die ze ontmoet zal haar angstig en nerveus maken. Ze zal proberen om zichzelf te bewijzen dat ze alle uitdagingen en alle angsten die haar verteren kan weerstaan.

Ze zal de rol van een taaie spelen. Maar elke keer als ze faalt, zal ze jou nodig hebben om er voor haar te zijn. Soms moet je haar hand vasthouden en haar lichaam dicht tegen de jouwe aandrukken.

En soms moet je haar als een boek lezen om precies te weten wat ze wil, omdat ze het zelf niet eens zal weten.

Als ze haar eigen strijd probeert te voeren en er met haar hele ziel en zaligheid in gaat, hou dan van haar.

Als ze bang is dat ze zal verliezen, maar je wegduwt, hou dan nog meer van haar.

Ze zal altijd verscheurd worden tussen niet goed genoeg zijn of te veel voor iemand zijn. Ze worstelt om de perfecte balans tussen beide te vinden.

Hoe Van Een Vrouw Te Houden Die Door Een Hel Is Gegaan

Ze is bang dat ze niet van je zal houden zoals ze zou moeten, en ze is bang dat ze meer van je zal houden dan je verdient.

Het zou perfect zijn als ze in het midden kon blijven, omdat ze nooit iemand heeft gevonden die van haar zal houden als ze beide is.

Als ze te veel lief heeft, hou dan van haar. Als ze niet genoeg liefheeft, hou dan nog meer van haar. 

Soms zal ze pijn hebben en het enige wat je op haar gezicht kunt zien zullen trieste uitdrukkingen zijn en een enorme pijn die ze achter haar nep glimlach verborgen houdt.

Maar soms zal ze het gelukkigste meisje ter wereld zijn, uit volle borst lachend, wat de liefste melodie zal zijn die je ooit hebt gehoord.

Als ze eerlijk lacht, hou van haar. Als ze de pijn achter een glimlach verbergt, hou dan nog meer van haar.

Ze zal altijd met een dosis voorzichtigheid van je houden. Ze heeft altijd een nooduitgang, voor het geval er iets mis gaat.

Het deel van haar hart dat het meest gewond is, zal ze verborgen houden. Ze zal niet riskeren dat haar littekens zich weer openen.

Ze weet dat je haar zult verlaten. Iedereen die ooit van haar heeft gehouden, heeft haar verlaten. Je mag er nu op zweren, maar ook jij zult haar verlaten en haar pijn doen.

Hoe Van Een Vrouw Te Houden Die Door Een Hel Is Gegaan

Omdat ze weet dat je haar verlaat, zal ze proberen om haar eigen relatie te saboteren. Ze zal proberen de reden te vinden om jou eerst te verlaten en proberen te vermijden wat waarschijnlijk een onvermijdelijke pijn is.

Zo zorgt ze ervoor dat ze niet weer gekwetst raakt. Als ze je aan haar zijde wil, hou dan van haar.

Als ze je weg wil jagen, hou dan nog meer van haar. Neem haar nooit haar vrijheid af. Ze moet de wind in haar haar voelen.

Ze moet blootsvoets onder de hemel kunnen dansen. Ze moet er zeker van zijn dat er altijd een uitweg is, dat ze de controle over haar situatie heeft.

Sluit nooit een vogel in een kooi, omdat hij wil vliegen. Doe haar dit niet aan. Het zal haar vernietigen.

Hou van haar als alles in orde is en hou nog meer van haar als het niet zo is. Hou van haar en bewijs haar dat ze nog nooit een liefde heeft gezien zoals jij die haar kan bieden.

Hou van haar alsof je verdomd goed weet wat ze moest riskeren om haar hart aan jou te geven. Hou van haar alsof je begrijpt hoeveel geluk je hebt om van haar te houden.

Een vrouw als zij heeft geen man nodig. Een vrouw als zij wil een man. En jij bent degene die ze heeft gekozen om bij te zijn, omdat je sterk genoeg bent om de orkaan te overleven die ze is.

Jij, want in de tijden dat ze je wegduwt, omdat ze niet weet hoe ze van je moet houden, hou jij nog meer van haar.

PinFlight Image