Skip to Content

Hij Is Niet De Ware Als Hij Deze 8 Dingen Doet

Hij Is Niet De Ware Als Hij Deze 8 Dingen Doet

Al sinds de vroege meisjesjaren, wanneer de eerste verliefdheden worden geboren, is elk meisje op zoek naar de ware. De perfecte man die haar zal overrompelen en van haar de gelukkigste dame ter wereld zal maken.

Het vinden van de ideale levenspartner is niet zo eenvoudig als ons jongere zelf vroeger geloofde. Maar we zijn zo vastberaden om hem te vinden. We zijn niet bereid om ooit in ons leven terug te trekken.

Maar hoe kunnen we zeker weten dat de man met wie we samen zijn werkelijk perfect is? Natuurlijk daten we en ontmoeten we veel jongens, maar wat maakt een man ideaal?

Als je een partner heeft en je je afvraagt ​​of hij de ware is of niet, kun je hier als volgt achter komen.

1. Praat over jullie toekomst

Hij Is Niet De Ware Als Hij Deze 8 Dingen Doet

Als je hem plannen hoort maken voor de toekomst, zowel dichtbij als ver weg, en hij jou daarbij betrekt, kun je er honderd procent zeker van zijn dat hij jou en je relatie serieus neemt.

Jongens die niet toegewijd zijn aan hun relatie, hebben meestal moeite om drie dagen van tevoren plannen te maken. Laat staan ​​drie maanden of zelfs meer.

Dus als je man openlijk de toekomst met je bespreekt, betekent dat dat hij niet alleen maar aan het rommelen is. Hij ziet jou als zijn levenspartner en is niet bang om zijn tijd en energie in jou te investeren. Dit omdat hij zeker weet dat het op de lange termijn de moeite waard zal zijn.

2. Hij ondersteunt je als je somber bent

Veel meisjes wenden zich, als ze zich somber voelen, tot hun beste vrienden voor troost. Dat komt omdat ze elkaar lang geleden ‘voor altijd’ hebben beloofd. Ze zijn loyaal aan hun belofte en hun vriendschap.

Soms, als je geluk hebt, zal je partner echter dezelfde soort energie afgeven.

Als je man kan herkennen wanneer je je somber voelt en bereid is er alles aan te doen om weer een glimlach op je gezicht te toveren, dan is hij zeker de moeite waard om te houden.

Sommige jongens houden er niet van om in de aanwezigheid van vrouwelijke tranen en humeurigheid te zijn. Dus als je partner het niet erg vindt, is hij de ware voor jou.

3. De ware respecteert je vrienden en familie

Het kan uiterst zenuwslopend zijn om je partner aan je vrienden en familieleden voor te stellen. Er is altijd die druk dat ze hem misschien niet leuk vinden. Of dat hij misschien geen van hen leuk vindt.

En als je op mij lijkt, bezorgt de gedachte dat je partner en je naasten elkaar niet leuk vinden je enorm veel stress.

Als je partner echter je vrienden en familie respecteert en ze echt leuk vindt. Misschien zelfs zonder jou met ze omgaat – dan heb je de loterij gewonnen.

Dit is een duidelijk teken dat hij jullie relatie serieus neemt, omdat hij weet hoe belangrijk je vrienden en familie voor je zijn. Hij wil deel uitmaken van jullie kleine kring.

Hij is zich er ook van bewust dat, als hij een toekomst met jou wil hebben, die toekomst ook al die mensen zal omvatten. Jouw vrienden zullen zijn vrienden worden, jouw familie zijn familie.

Het is dus belangrijk dat hij aardig gevonden wordt, zodat hij een vredig en sereen leven met jou kan leiden.

4. Je hebt zijn vrienden en familie ontmoet

Een ander teken dat je partner je serieus neemt, is als je zijn vrienden en familie hebt ontmoet

Wanneer een man weigert zijn partner voor te stellen aan zijn naasten, beschouwt hij haar duidelijk niet als een belangrijk onderdeel van zijn leven. Ondanks alles wat hij zegt.

Dus als je al zijn vrienden hebt ontmoet – die je echt leuk vinden – en als zijn moeder de hele tijd naar je vraagt, kun je er zeker van zijn dat hij zeker voor altijd in je ogen zal kijken.

5. De ware is bij jou echt zichzelf

Soms gedragen jongens zich graag op een bepaalde manier om aardig gevonden te worden. Ze hebben de neiging om te doen alsof en zichzelf in een ander licht te presenteren. Dit omdat ze denken dat dit de weg is naar het hart van een vrouw.

Dit heeft tot gevolg dat ze één versie moeten zijn als ze bij hun vrienden zijn. En iets heel anders als ze bij hun partner zijn.

Dus als jouw partner er geen probleem mee heeft om jou zijn ware en authentieke zelf te laten zien, betekent dit dat hij zich voldoende op zijn gemak voelt bij je en erop vertrouwt dat je hem leuk zult vinden, ongeacht al zijn zogenaamde gebreken.

Dit betekent ook dat hij volledig transparant naar je toe is. Hij wil dat je alles over hem weet – zowel de goede als de slechte dingen – zodat je nooit in het ongewisse zit als het om hem en zijn persoonlijke leven gaat.

6. Hij heeft er geen probleem mee om eerlijk te zijn

We weten allemaal dat liegen tegen je partner een vorm van gebrek aan respect is die het broodnodige vertrouwen kan schenden en de relatie volledig kan vernietigen.

Als je partner altijd eerlijk tegen je is, zelfs als de dingen een beetje moeilijk zijn, dan heeft hij zeker serieuze bedoelingen met je.

Hij wil jou als onderdeel van zijn toekomstige leven. Hij is zich er terdege van bewust dat het leven vaak gepaard gaat met het zeggen van enkele harde waarheden, die hij graag met jou aan zijn zijde in de praktijk wil brengen.

7. De ware maakt je aan het lachen

Hij Is Niet De Ware Als Hij Deze 8 Dingen Doet

Ik geloof echt dat bijna elke vrouw op deze wereld het eens zou zijn met deze stelling: humor in een relatie is alles! Zolang hij grappig is en je aan het lachen kan maken, heeft die relatie een goede kans van slagen.

Natuurlijk vereist een gezonde relatie veel meer dan alleen een goed gevoel voor humor. Maar het is zeker goed om te hebben.

Als jouw geluk het geluk van je man is en als hij zich achterover buigt alleen maar om je te zien glimlachen, dan wil hij dat ongetwijfeld voor altijd doen.

8. Hij luistert oprecht naar je

En ten slotte is het echt een zegen om iemand te hebben die oprecht naar je problemen luistert. Als je partner een aandachtige luisteraar is en altijd zijn volledige interesse in je en de dingen die je zegt toont, dan beteken je zeker veel voor hem.

Mannen luisteren doorgaans naar vrouwen met de bedoeling hun constructieve antwoorden en oplossingen te geven. Meestal willen vrouwen echter gewoon iemand die naar hen luistert en in hun “pijn” deelt.

Dus als jouw man precies dat doet en je ware liefde is, zouden jullie zomaar eens heel lang bij elkaar kunnen blijven.