Skip to Content

Het Meest Begeerlijke Dat Hij In je Ziet (Gebaseerd Op ZIJN Sterrenbeeld)

Het Meest Begeerlijke Dat Hij In je Ziet (Gebaseerd Op ZIJN Sterrenbeeld)

1. Ram

Ram mannen zijn gepassioneerd. Ze willen van alles en nog wat. Ze willen avonturen beleven, een druk sociaal leven, een succesvolle carrière en dat allemaal tegelijk. En ze willen het zodra het in hun gedachten opkomt. Ze hebben geen tijd over.

Dus natuurlijk willen ze een vrouw in hun leven die net zo gepassioneerd is als hij. Ze hoeven hun interesses niet te delen, zolang ze maar ergens passie voor toont. Ze moet dezelfde vonk in haar ogen hebben en een laaiend vuur in haar ziel als ze ergens haar zinnen op heeft gezet.

2. Stier

Stier lijkt op Ram. Hij is diep gepassioneerd en gedreven. Als hij ergens zijn zinnen op heeft gezet, dan zal hij het voor elkaar krijgen. Deze mannen zijn meestal ongelooflijk succesvol, en niet te vergeten loyaal. Wanneer ze hun zinnen op één persoon in het bijzonder zetten, dan zullen ze haar voor altijd koesteren.

Hij wil een succesvolle vrouw aan zijn zijde, maar hij wil niet dat je je met zijn zaken bemoeit. Als je wilt dat hij je leuk vindt, dan moet je net zo koppig en gepassioneerd zijn over iets van jezelf, want als je dat niet bent, dan zal jullie relatie niet lang standhouden.

3. Tweeling

Het Meest Begeerlijke Dat Hij In je Ziet (Gebaseerd Op ZIJN Sterrenbeeld)

Tweeling mannen zijn erg slim en sociaal. Ze gaan graag uit en ze vinden het leuk om uit te gaan. Intelligentie is hun sterkste punt en ze zullen nooit voor een leuk en kwalitatief intellectueel gesprek weglopen.

Wat een Tweeling man echt niet leuk vindt, is te veel drama om hem heen. Hij wil iemand die net zo redelijk en intellectueel is als hij. Hij wil een persoon die van sociale bijeenkomsten houdt, iemand die weet hoe ze met mensen om moet gaan en hoe ze zich bij hen in de buurt moet gedragen – hij wil een sociaal intelligent persoon.

Als je wilt dat een Tweeling man je begeerlijk vindt, vermijd dan drama en maak dingen niet ingewikkelder. Hij wil een onderhoudsarme vriendin die perfect in staat is om zonder veel gedoe met alledaagse problemen om te gaan.

4. Kreeft

Net als een Tweeling man, wil Kreeft ook niet iemand om zich heen waar hij te veel moeite voor moet doen. Kreeft mannen veranderen graag van gedachten. Het ene moment zijn ze onzeker en verlegen en het volgende moment zijn ze de grootste player die je ooit hebt ontmoet.

Als je het type meisje bent dat een probleem heeft met zijn gedrag en je maakt er een groot probleem van, dan ben je niet het type persoon voor hem. Hij zal niet accepteren dat je ruzie met hem maakt. In het begin kan hij een oogje dichtknijpen voor je gedrag, maar na verloop van tijd zal hij van gedachten veranderen.

Dus als je echt het meest begeerlijke wilt zijn voor een Kreeft man, stop dan met klagen en argumenten.

5. Leeuw

Leeuw mannen staan erom bekend om vol van zichzelf te zijn. Ze staan bekend als extreem arrogant als ze denken dat ze gelijk hebben. Alleen hun mening telt en die van niemand anders. Dus hebben ze een vrouw aan hun zijde nodig die dat zal pikken en die hen zal steunen.

Een Leeuw man zal alle beslissingen nemen en ervan genieten om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Als zijn vriendin moet je hoe dan ook aan zijn zijde staan en elke beslissing die hij neemt steunen. Hij zal je koesteren en voor de rest van zijn leven van je houden.

Vanwege zijn temperament, heeft hij ook iemand nodig die weet hoe ze hem onder controle moet houden en hem te laten blijven. Hij heeft iemand nodig die weet hoe ze met zijn gekke passie om moet gaan, die gemakkelijk tot irrationele woede uitgroeit als iets niet aan zijn normen voldoet.

6. Maagd

Maagd mannen zijn extreem intelligent en verstandig. Ze zijn ook analytisch en zeer netjes. Als je aan een Maagd man denkt, stel je dan een man voor die altijd in het midden staat. Hij is niet te sociaal of te verlegen, hij is niet te onschuldig of te manipulatief. Hij balanceert altijd alles om hem heen.

Wat je moet doen om het meest begeerlijke te zijn voor een Maagd man is dat je veel over alles moet weten. Hij vindt het extreem sexy als een vrouw zelfverzekerd en slim is.

Hij wil een vrouw die haar eigen beslissingen neemt en achter alles staat wat ze zegt.

7. Weegschaal

Het Meest Begeerlijke Dat Hij In je Ziet (Gebaseerd Op ZIJN Sterrenbeeld)

Weegschaal mannen zijn zelfverzekerd en zeer veilig. En ze kunnen een vrouw niet weerstaan die precies zo is. Hij wil een vrouw die zich niet verbergt en die zich niet voor haar gebreken schaamt. Hij wil een vrouw die trots zal zijn om te zijn wat ze is.

Weegschaal mannen zijn extravert en sociaal normaal, ze zijn heel gemakkelijk om een deal mee te maken. Maar het enige wat ze niet kunnen uitstaan is onzekerheden. Ze hebben met die van hen afgerekend en ze willen niet ook met die van jou af hoeven te rekenen.

Als je een Weegschaal man voor je wilt winnen, dan moet je eraan werken om te worden wat je wilt en in elke situatie jezelf te zijn. Alleen dan zal een Weegschaal man je respecteren en van je houden.

8. Schorpioen

Schorpioen mannen worden door passie gedreven, soms is dat goed en soms slecht. Soms doen ze dingen waar ze later spijt van krijgen. Hoe dan ook, passie is een van de sterkste eigenschappen van een Schorpioen man.

Een Schorpioen man kijkt door iemands nep gedrag heen. Als je het hart van een Schorpioen wilt winnen, wees dan een goed mens en handel volgens je gevoelens. Wees eerlijk en je zult hem betoveren.

Als je problemen of drama om hem heen creëert, dan zal hij niet bij je blijven. Hij zal gewoon weggaan zonder achterom te kijken.

9. Boogschutter

Boogschutter mannen zijn meestal heet en slim en natuurlijk, ze willen een meisje aan hun zijde die niets minder is dan dat. Ze willen dat die speciale iemand hen intellectueel en emotioneel uitdaagt. Ze willen iemand die hun gelijke is.

Een Boogschutter man wil een zelfverzekerde en sociale vrouw aan zijn zijde. Hij wil iemand die alle sociale situaties aankan, iemand die weet hoe ze voor zichzelf moet vechten en hoe ze hoe dan ook haar mening zal geven.

Als je slim en mooi bent, als je zelfverzekerd en leuk bent, dan ben je alles wat hij ooit gewild heeft en voor hem het meest begeerlijke.

10. Steenbok

Steenbok mannen maken mensen om hen heen graag gelukkig. Ze kopen graag cadeautjes en nemen de speciale mensen in hun leven mee uit eten of mee op reis. Ze willen gewoon de mensen om hen heen gelukkig en tevreden maken.

Ze willen een persoon aan hun zijde die ze kunnen vertrouwen. Ze willen een minnaar en een beste vriend. Ze willen iemand om in vertrouwen te nemen, iemand om mee te praten. Ze willen een persoon die hen altijd de waarheid vertelt, hoe hard het ook is.

Een Steenbok man vindt het meest begeerlijke ding aan een vrouw haar eerlijkheid en haar grappige kant. Aan de positieve kant, als je indruk wilt maken op een Steenbok, mag je grappen vertellen en mag je lachen. Steenbokken houden ervan om te lachen.

En een Steenbok man wil het niet te snel doen. Hij is voorzichtig, omdat hij te vaak gekwetst is. Als je dingen dwingt om vooruit te gaan, dan ga je hem waarschijnlijk verliezen.

11. Waterman

Het Meest Begeerlijke Dat Hij In je Ziet (Gebaseerd Op ZIJN Sterrenbeeld)

Waterman mannen zijn meestal zeer vastberaden en onafhankelijk. Ze zitten vol ideeën en ze hebben wat nodig is om ze waar te maken. Ze geven nooit op en werken altijd aan het verbeteren van zichzelf.

Een Waterman wil een vrouw die haar leven niet om hem laat draaien. Hij wil een vrouw die haar leven zal houden en hem er een deel van maken. Het meest sexy wat hij kan vinden in een vrouw is haar onafhankelijkheid en een eigen stem.

12. Vissen

Hij koestert boven alles loyaliteit. Hij wil niet bang zijn dat je hem bedriegt of dingen achter zijn rug doet. Hij wil met rust gelaten worden, om in zijn perfecte kleine dromerige wereld te blijven leven zonder zich zorgen te hoeven maken dat hij gekwetst zal worden.

Gekwetst raken is het grootste probleem dat een Vissen man kan hebben. Hij staat in contact met zijn emoties en als je iets doet waardoor hij zich slecht voelt, dan zal hij je van zijn lijst schrappen.

Dus het meest begeerlijke wat een Vissen man in een vrouw ziet,  is haar betrouwbaarheid.

PinFlight Image