Skip to Content

Hoe Je Volgens Je Sterrenbeeld Kan Weten Wanneer Je Weg Moet Lopen

Hoe Je Volgens Je Sterrenbeeld Kan Weten Wanneer Je Weg Moet Lopen

Weten wanneer je nee moet zeggen, de grens moet trekken en weg moet lopen, kan een uitdaging zijn als je met iemand bent met wie je ooit hebt overwogen je toekomst door te brengen. Maar mensen veranderen. En mensen breken je vertrouwen wanneer je dat het minst verwacht. Dus hoe weet je wanneer je weg moet lopen?

Of je nu wel of niet een liefhebber van de dierenriem bent, je sterrenbeeld zal het je ongetwijfeld gemakkelijker maken wanneer je over je volgende zet probeert te beslissen. Wanneer je op zoek bent naar begeleiding, aarzel dan niet om je tot de oneindige wijsheid van de kosmos te wenden om te begrijpen wat je te wachten staat.

Hoe je volgens je sterrenbeeld kan weten wanneer je weg moet lopen

Ram

Hoe je volgens je sterrenbeeld kan weten wanneer je weg moet lopen

Geregeerd door de planeet van motivatie, Mercurius. Zijn Rammen niet bereid om hun tijd en energie aan iemand te besteden die hun licht blijft dimmen.

Als Ram ben je klaar om weg te lopen op het moment dat je merkt dat je partner je wensen negeert, om je dromen lacht en je fantasieën en plannen niet respecteert.

Vertrouw op je sterrenbeeld en begrijp dat je de negatieve energie die bij je partner hoort niet nodig hebt. Ga verder en concentreer je op het vervullen van je bestemming zonder de last van negativiteit om je heen.

Stier

Stier, je bent geaard, redelijk en realistisch. Wat betekent dat je iemand nodig hebt die balans in je leven brengt, in plaats van je vrede te verstoren.

Wanneer je merkt dat je partner ervoor zorgt dat je blijft overdenken en overanalyseren, dan kun je overwegen om weg te lopen. Als Stier verlang je naar stabiliteit, harmonie en begrip en dat is een standaard die je voor niemand moet verlagen.

Tweeling

Het zit zo, Tweeling. Hoe hard je ook probeert om genoegen te nemen met iemand die je niet zoveel opwindt als je zou willen, je hunkert naar een partner die net zo spontaan, opwindend en avontuurlijk is als jij.

Als Tweeling heb je iemand nodig die bij je energie past. En als je merkt dat je partner je naar beneden sleept in plaats van je optilt, doe dan niet een oogje dicht voor de mogelijkheid om weg te lopen en nooit meer terug te komen.

Kreeft

 Hoe Je Volgens Je Sterrenbeeld Kan Weten Wanneer Je Weg Moet Lopen

Je weet waarschijnlijk dat je een van de meest emotioneel afgestemde sterrenbeelden bent (omdat iedereen dat blijft vermelden, toch?). Jij valt gegarandeerd oprecht, waanzinnig, en diep voor je partner.

En dat is ook wat je van je partner verwacht. Maar misschien wil je weglopen als je merkt dat je partner niet hetzelfde enthousiasme over de relatie deelt als jij.

Voordat je je partner wat ruimte geeft, verdien je het om ook gewaardeerd, aanbeden en gewaardeerd te worden.

Leeuw

Er gaan geruchten dat Leeuwen boven het concept staan om voor iemand anders dan zichzelf te vallen. Dat is echter niet het geval. Als Leeuw heb je gegarandeerd hoge normen en hoge verwachtingen van je partner.

Omdat je veel op tafel brengt, verwacht je hetzelfde van je partner. Maar als je merkt dat je partner het voetstuk waarop je hem plaatst niet verdient, dan kun je overwegen om weg te lopen.

Waarom zou je je bezighouden met iemand die zijn toevlucht neemt tot kinderachtige capriolen en kleingeestigheid in plaats van het probleem aan te pakken?

Maagd

Maagd, je gelooft dat daden luider spreken dan woorden (zoals je zou moeten!). Als Maagd ben je iemand die dol is op het met genegenheid overladen van je partner. En dat is ook wat je van je partner verwacht.

Maar als je partner je niet de genegenheid en waardering toont die je verdient, dan moet je misschien je koffers pakken en ervan weglopen. Voordat je op zoek gaat naar excuses, overweeg dan de mogelijkheid dat je partner misbruik maakt van je zorgzame aard.

Rennen, Maagd, rennen!

Weegschaal

Weegschalen zijn de belichaming van die TikTok ‘Match my energy!’ trend. Als Weegschaal ben je bereid om je aan iemand te binden die je emotioneel, intellectueel en zelfs fysiek matcht. En je staat erom bekend dat je te veel inzet op het moment dat je denkt dat je de ware hebt gevonden.

Maar doe het rustig aan. Zorg ervoor dat je partner je op de juiste manier behandelt. Je af en toe van je voeten veegt en je elke dag bewondert. Vaker wel dan niet, is dat een veelbetekenend teken dat je niet weg moet lopen.

Schorpioen

Schorpioenen en relaties? Oh, die twee gaan niet samen, dat is iets dat de haters en neezeggers willen dat je gelooft, toch?

Maar Schorpioenen zijn geliefden als ze toegewijd zijn aan iemand. En ze staan erom bekend dat ze een relatie vasthouden, zelfs als de vonk weg is en er niets is om aan vast te houden.

Schorpioen, je moet weglopen op het moment dat je je niet meer emotioneel beloond voelt door je partner.

Boogschutter

Hoe Je Volgens Je Sterrenbeeld Kan Weten Wanneer Je Weg Moet Lopen

Als Boogschutter ben je een optimist en iemand die zich tot humor wendt als het moeilijk wordt. En je bent gelukkiger als je met iemand bent die zo opgewekt, vrolijk en levendig is als jij.

Je zou tenslotte niet bij iemand moeten zijn die je naar beneden sleept en je energie leegzuigt, ongeacht je sterrenbeeld, toch? Loop weg als je partner je begint te stressen, zo simpel is het.

Steenbok

Mensen kunnen veranderen, groeien en acclimatiseren. Als Steenbok heb je echter niet de energie om te wachten tot je partner ‘op jouw niveau komt’. Steenbokken zijn vastberaden, gemotiveerd en competent. En ze staan erom bekend dat ze een ‘alles of niets’ benadering van het leven hebben.

Als Steenbok heb je niet het geduld voor trage, luie en slome partners. En je kunt beter weglopen op het moment dat je je realiseert dat je partner niet de minste wens heeft om met je mee te groeien.

Waterman

Waterman wordt geregeerd door Uranus, de meest opstandige planeet uit de groep. Als Waterman wil je niet binnen de standaarden van een relatie passen die door de samenleving is ingesteld. Je wilt niet hetzelfde zijn als alle anderen.

Je hebt om te beginnen je onafhankelijkheid nodig. En je hebt het nodig dat je partner je emotioneel en intellectueel stimuleert. En je hebt het nodig dat je partner je grenzen omarmt. Als je erachter komt dat je partner die dingen niet doet, loop dan weg.

Vissen

Vissen zijn niet eens beledigd als ze worden aangeduid als ’emotionele wrakken’. Als Vissen sta je erom bekend beslissingen te nemen op basis van je emoties, je intuïtie en je onderbuikgevoel. Wat betekent dat je waarschijnlijk wegloopt als je relatie of je partner ‘niet goed’ voelt. En gezien het feit dat je een intuïtief sterrenbeeld bent, moet je altijd luisteren naar wat je gevoel je vertelt te doen.