Skip to Content

Hoe Elk Sterrenbeeld Gelukkig Te Houden Als Ze In Een Relatie Zitten

Hoe Elk Sterrenbeeld Gelukkig Te Houden Als Ze In Een Relatie Zitten

Alle relaties hebben hun ups en downs. Dat betekent echter niet dat het geen gelukkige relaties zijn. Geluk ligt in elkaar begrijpen, elkaars behoeften herkennen en moeite voor de relatie doen.

Een van de beste manieren om iets meer te weten te komen over wat verschillende mensen gelukkig maakt, is door naar hun sterrenbeelden te kijken.

Elk teken is op zijn eigen manier uniek en heeft een andere manier om liefde en unieke behoeften uit te drukken die vervuld moeten worden om tevreden en gelukkig te zijn.

Waar worden jij en het sterrenbeeld van je partner gelukkig van? Laten we dat eens uitzoeken.

Ram

Hoe Elk Sterrenbeeld Gelukkig Te Houden Als Ze In Een relatie Zitten

Ram is het soort mensen dat er niet van houdt om eromheen te draaien. Ze willen dat je eerlijk en direct bent en dat waarderen ze het meest in een persoon en een relatie.

Ze houden er ook van als mensen zin hebben in spontane acties, niet bang zijn om zichzelf uit te dagen en iets out-of-the-box en nieuws te doen. Het geeft ze het gevoel dat ze leven.

Als je Ram gelukkig wilt houden, denk dan na over manieren waarop je ze enthousiast kunt maken door ze met iets nieuws kennis te laten maken en doe het vaak.

Stier

Stier is een eigenwijs teken. Dat betekent dat ze het meestal moeilijk hebben om zich volledig open te stellen. Er is echter een manier om hun vertrouwen te winnen.

Je moet een comfortabele plek creëren en ik bedoel fysiek EN mentaal.

Regel gezellige dates met huisgemaakte maaltijden en dekens, koop merchandise van hun favoriete muzikant, neem ze mee op een uitje naar het museum en toon oprechte interesse in waar ze in geïnteresseerd zijn.

De manier om ze gelukkig te houden is zeker door lekker eten, kunst en veel luisteren.

Tweeling

Hoe Elk Sterrenbeeld Gelukkig Te Houden Als Ze In Een relatie Zitten

Tweeling wordt door Mercurius geregeerd, wat betekent dat ze om alles geven wat met Mercurius te maken heeft: communicatie, informatie, denkprocessen, ideeën.

Ze moeten te allen tijde mentaal gestimuleerd worden en iemand hebben die hen kan volgen.

Het zijn levende bibliotheken en ze houden ervan om over van alles zinvolle, uitdagende en diepgaande discussies te voeren – van hun favoriete popalbum tot het leven op Mars.

Quality time is nummer één voor hen en dat is wat iedereen die met een Tweeling gaat daten in gedachten moet houden.

Kreeft

Kreeften staan bekend als huismussen en dat is grotendeels waar. Ze geven de voorkeur aan de veiligheid van thuis en voelen zich graag heel dicht bij hun dierbaren.

Ze zijn niet zo dol op materiële dingen – geschenken en dergelijke. Ze zijn meer het type dat zich gelukkig voelt als ze iets voor hun partner doen.

Dit betekent dat om ze vreugde te brengen, je oprechte dankbaarheid moet tonen en ervoor moet zorgen dat ze weten dat je hun inzet en liefde hebt opgemerkt.

Over het algemeen zijn het romantische wezens die gewoon liefde nodig hebben en ze voelen zich vooral geliefd door woorden van bevestiging en genegenheid.

Leeuw

Hoe Elk Sterrenbeeld Gelukkig Te Houden Als Ze In Een relatie Zitten

Leeuwen houden van plezier en ze gaan onbezorgd door het leven. Zij zijn meestal niet degenen die zware onderwerpen ter sprake brengen, maar die overal de kamer verlichten.

Voor Leeuwen zijn humor en het vermogen om moeiteloos en gemakkelijk in de omgang te zijn de belangrijkste eigenschappen van een partner. Ze zoeken een partner die hen zal vermaken en hen er in het openbaar ook goed uit zal laten zien.

Om een Leeuw gelukkig te maken, kun je ontspannen en leuke avonden met vrienden organiseren. Ga naar een drukke en luidruchtige plek en complimenteer ze met dingen waar ze trots op zijn.

Maagd

Maagden zijn zeer rationele en zorgvuldige tekens. Hun geest is altijd bezig om te bedenken hoe ze alles wat ze doen zo goed mogelijk kunnen doen.

Ook al genieten ze van hun eigen efficiëntie, soms zorgt het voor uitputting.

Dat is precies waarom ze iemand nodig hebben die erg begripvol en gevoelig is om hen te helpen om met hun emoties en zachtere kant in contact te komen.

Om gelukkig te zijn, hebben ze hun vrije ruimte nodig, maar hebben ze ook geduld en genegenheid nodig om ze in evenwicht te brengen.

Weegschaal

Hoe Elk Sterrenbeeld Gelukkig Te Houden Als Ze In Een relatie Zitten

Weegschalen zijn blij als alles om hen heen in harmonie is. Ze houden ervan als iedereen gelukkig en tevreden is en ze hebben er geen probleem mee om aan iemands behoeften tegemoet te komen en deze te begrijpen.

Ze houden echter niet van conflicten.

Als je Weegschaal gelukkig wilt maken, communiceer dan duidelijk wat je wilt en maak er geen big deal van. Alles kan op een vreedzame manier worden opgelost.

Anders dan dat, toon ze liefde door kleine gebaren. Ze hebben een geweldig oog voor detail en genieten van mooie dingen – daar kun je nooit de mist in gaan of het nu om mooie bloemen of hun favoriete snoepjes gaat.

Schorpioen

Het ding dat een Schorpioen de gelukkigste persoon ter wereld maakt, is wanneer ze weten dat ze hun partner volledig kunnen vertrouwen.

Zorg ervoor dat ze weten dat ze je kunnen vertrouwen en dat je achter hen staat. Dat is het meest aantrekkelijke wat je voor een Schorpioen kunt doen.

Ze houden hartstochtelijk van hun partner en zullen er alles aan doen om jou gelukkig te maken.

Het enige wat ze ervoor terug willen is loyaliteit.

Boogschutter

Hoe Elk Sterrenbeeld Gelukkig Te Houden Als Ze In Een relatie Zitten

Boogschutter is een vuurteken van actie en een nooit eindigende zoektocht naar transformationele ervaringen. Ze houden ervan om op het randje te leven en houden ook van waarheidsgetrouwe en diepe mensen.

Ze zijn blij als ze vrij zijn om zichzelf te uiten, vooruitgang te boeken en onderweg te zijn. Ze zijn altijd hongerig naar nieuwe ervaringen en hebben soms de neiging om overdreven in hun plannen en ambities op te gaan.

Boogschutters hebben een partner nodig die hen geaard houdt en toch in staat is om hen tijdens hun avonturen bij te houden. Vrijheid is het belangrijkste wat ze in het leven en de liefde zoeken.

Steenbok

Steenbokken geven de voorkeur aan gelijkgestemde individuen om hun partners te zijn. Met andere woorden, ze zijn niet zo geïnteresseerd in uitdagingen en gaan voor iemand die erg op henzelf lijkt.

Iemand die praktisch, gedisciplineerd is en grote doelen heeft. Ze zijn blij als hun partner ook hun teamgenoot is en iemand met wie ze zaken en doelen kunnen bespreken.

Al met al is Steenbok blij als alles om hen heen efficiënt en geoptimaliseerd is, inclusief hun partner.

Waterman

Watermannen zijn misschien wel het moeilijkste teken om vast te zetten. Het zijn meestal onconventionele individuen die van hun vrijheid houden en erg kieskeurig zijn over de mensen met wie ze hun tijd doorbrengen.

Om Waterman gelukkig te maken, moet je HEEL ruimdenkend zijn en klaar om vreemde maar coole discussies aan te gaan over de menselijke natuur, de toekomst van de mensheid, en waarschijnlijk ook buitenaardse wezens en wetenschap.

Ze zijn het gelukkigst als ze iets nieuws leren, dus zorg ervoor dat je ze iets geeft dat ze kunnen waarderen.

Vissen

Vissen zijn blij als ze zich op hun gemak, geaccepteerd en veilig voelen. Ze zijn erg dromerig en gevoelig, dus ze houden ervan om door middel van lieve gebaren genegenheid en liefde te tonen.

Intimiteit is het ultieme wat hen in een relatie gelukkig zal maken. Als er geen intieme band is, dan zijn ze weg.

Ze moeten het gevoel hebben dat ze bij jou kwetsbaar kunnen zijn, anders sluiten ze zich af. In ruil daarvoor geven ze je veel liefde en steun om te zijn wie je wilt zijn.

PinFlight Image