Skip to Content

Hoe Fix Je Een Meid? Met Deze 14 Tips Versier Je Haar

Hoe Fix Je Een Meid? Met Deze 14 Tips Versier Je Haar

Spookt de vraag ‘Hoe fix je een meid?’ de hele tijd door je hoofd? Kun je nergens anders meer mee bezig zijn, omdat je alleen nog maar aan meiden denkt? Dat is natuurlijk erg vervelend.

Sta je met je mond vol tanden of wordt je juist iedere keer afgewezen? Het kan invloed hebben op ieder aspect van je leven, waardoor je niet je optimale zelf bent.

Gelukkig zijn er een aantal tips die ervoor zullen zorgen dat jij een echte player wordt en wij hebben die voor je verzameld.

Lees snel verder als jij zo snel mogelijk een meid wil fixen. Al jouw problemen zullen door deze tips in no time oplossen.

1. Wees kieskeurig

Hoe Fix Je Een Meid? Met Deze 14 Tips Versier Je Haar

Als je je de hele tijd afvraagt ‘Hoe fix je een meid?’, dan is er een grote kans dat je thuis komt met de verkeerde. Je bent zo wanhopig, dat je bereid bent om te settelen voor iemand die helemaal niet bij je past.

Fixen gaat bijna nooit goed als je niet kieskeurig genoeg bent. Die meid zal ook meteen doorhebben dat jullie gewoon niet voor elkaar gemaakt zijn, waardoor het fixen niet lukt.

Kijk daarom eens goed naar het soort vrouwen dat je tot nu toe probeerde te fixen. Passen zij wel echt bij jou of doe je gewoon maar wat? De kans is groot dat het laatste voor jou geldt.

Als je een meid wil fixen, moet je eerst eens kijken naar wat goed bij je past, maar ook welke meiden interesse in jou kunnen hebben. Soms moet je dan accepteren dat een bepaald type vrouw gewoonweg niet zal lukken.

Hoe hard je het ook probeert, als een meid alleen maar valt op jongens die er op een bepaalde manier uitzien, heb je geen schijn van kans als je niet in dat profiel valt. Pas je voorkeuren dus eens een beetje aan en je zal zien dat je binnen de kortste keren meer succes hebt met het fixen van meiden.

2. Hoe fix je een meid? Spreek meiden aan

De grootste fout die veel mannen maken is dat ze wachten tot vrouwen op hun afkomen. Dat gebeurt alleen niet zo heel vaak.

Als jij iedere keer in de club wacht tot de vrouwen op jou afkomen, is de kans groot dat je negen van de tien keer alleen naar huis gaat.

Vrouwen zijn soms graag de prooi. Ze doen namelijk al genoeg. Zo kunnen ze de hele avond bezig zijn om hun make-up te doen en iets leuks aan te trekken.

Vanaf het moment dat ze buiten zijn, ligt de bal bij jou. Doe dus ook een beetje je best en spreek haar eens aan. Let wel op dat je daarbij niet te opdringerig bent. Niet alle vrouwen hebben interesse in jou. Nee is altijd nee, het heeft dan geen zin om het nog een keer te proberen.

Hard-to-get spelen is niet altijd een dingetje. Zelf zal je heel goed door hebben wanneer een nee ook echt betekent dat iemand geen zin heeft. Neem je verlies als een echte man, misschien dat ze zich later op de avond toch nog bedenkt.

3. Versieren kun je leren

Sommige mannen leggen zich neer bij het feit dat ze nu eenmaal ongelukkig zijn in het versieren. Zo een moet je er niet zijn.

Versieren kun je namelijk leren, maar je moet wel bereid zijn om af en toe op je bek te gaan. Het zal niet altijd lukken, maar leer daar dan in ieder geval een wijze les van.

Het eerste wat je moet doen is bedenken dat de meeste vrouwen niet alleen interesse hebben in jouw uiterlijk, status of bezit. Er zijn ook genoeg andere dingen waarmee je de aandacht kunt trekken.

Iedere man heeft wel iets, dus jij ook. Misschien moet je het hebben van je humor of juist van dat je heel sportief bent. Kies daarom wat jou bijzonder maakt en zet dat zo veel mogelijk in de spotlight. Zo verdoezel je de dingen die misschien iets minder zijn.

Er zijn meer dan genoeg voorbeelden te bedenken van mannen die er misschien niet zo goed uitzien, maar die wel iets anders leuks hebben. Daar tegenover staat ook dat een hele knappe man nog steeds ontzettend saai kan zijn, wat voor de lange termijn ook niet voor succes zal zorgen.

4. Hoe fix je een meid? Probeer de apps

Als je wel bereid bent om de moeite te doen, maar nog niet zo goed meteen durft, kan ik je van harte aanraden om eens wat meiden te benaderen via de apps.

Achter het scherm van je telefoon ben je namelijk veel anoniemer, waardoor je ook niet meer over die schaamte heen hoeft te stappen. Je kunt zijn wie je wil zijn en als het niet bevalt ben je er ook heel snel weer vanaf.

De kans is groot dat je via de telefoon gemakkelijker iets durft te vragen dan in het echt. Dit is dus de perfecte manier om te testen wat wel en niet werkt.

Voor als je echt ballen hebt, kun je zelfs vragen waarom een meid op een bepaalde manier ergens op reageert. Misschien kan ze je wel vertellen dat je vragen te intiem zijn of dat je juist veel te agressief overkomt. Daar kun je dan vervolgens in het echte leven weer aan werken.

Het is altijd een handige tip om een willekeurige vrouw in je leven te vragen om je te helpen met het opzetten van je profiel. Zij weten namelijk veel beter welke foto’s werken, waardoor je makkelijker aanspraak hebt.

5. Wees niet bang om afgewezen te worden

Hoe Fix Je Een Meid? Met Deze 14 Tips Versier Je Haar

Op het moment dat je jezelf in de malle molen van het daten en vrouwen benaderen gooit, ga je sowieso een aantal keer afgewezen worden. Dat moet je kunnen accepteren.

Het heeft namelijk lang niet altijd iets met jou te maken. Jij en de meid viben gewoon niet met elkaar en dat kan. Jullie zijn geen goede match en dat kun je alleen maar accepteren.

Dat doet helemaal niks af aan hoe het tussen jou en de volgende meid zal gaan. Met haar begin je weer op niveau 1. Van wat er hier voor is gebeurt, hoef je je helemaal niks meer aan te trekken.

Hecht er dus vooral niet te veel waarde aan als je een keer wordt afgewezen. Het kan iedereen overkomen en je kunt er alleen van leren.

Wat je vooral ook niet moet doen, is de meid er de schuld van geven dat het niks is geworden of doen alsof je toch geen interesse had. Wees geen slechte verliezer, want dat is een reputatie die je niet gemakkelijk van je af kunt schudden. Deze zal je alleen maar meer tegenwerken in plaats van helpen.

6. Hoe fix je een meid? Zorg dat je wat tijd alleen met haar hebt

Sommige vrouwen zijn nu eenmaal geen fan van flirten in het openbaar, waardoor je het echt moet hebben van de tijd die je alleen met haar kunt doorbrengen. Probeer dus eens om haar alleen te krijgen.

Wanneer jullie bijvoorbeeld vaak in groepsverband zijn, zal je misschien merken dat jouw moves niet echt indruk op haar lijken te hebben. Dat kan zijn omdat ze het in een groep heel ongemakkelijk vindt om er op in te gaan, maar ook omdat ze het simpelweg gewoon niet doorheeft.

Zoek dus een kans om haar eens buiten de groep om te spreken. Dat betekent niet dat je meteen één-op-één moet afspreken, maar je kunt haar wel benaderen als ze een keer alleen staat.

In de kroeg kun je haar bijvoorbeeld aanspreken als ze aan de bar een drankje aan het bestellen is. Of als ze staat te wachten op een vriendin die naar het toilet is.

Je zal zien dat ze in haar eentje waarschijnlijk heel anders is dan in groepsverband, waardoor je ook weer andere kanten van haar ziet. Tegelijkertijd heb je zelf ook de kans om jezelf van je beste kant te laten zien, ze heeft nu immers alleen maar aandacht voor jou.

7. Toon ook eens interesse in anderen

Het is het klassieke voorbeeld als je het hebt over de vraag: Hoe fix je een meid. Op het moment dat jij ook maar een beetje interesse in een ander toont, gaat bij haar een deurtje open.

Sommige vrouwen vinden het namelijk totaal niet aantrekkelijk als jij te beschikbaar bent. Hierdoor worden ze afgeschrikt. Je doet er in dat geval dus goed aan om je horizon een beetje te verbreden.

Praat eens voor haar neus met een ander of laat doorschemeren dat er iemand anders is waar je interesse in hebt. Soms zie je dan gewoon in haar ogen dat de interesse begint te komen.

De truc hierbij is wel dat het niet de bedoeling is dat je twee meiden tegen elkaar uitspeelt. Het moet voor de andere meid wel heel duidelijk zijn dat je geen interesse hebt. Anders loop je het risico dat je de andere meid kwetst en dat wil je natuurlijk niet op je geweten hebben.

Je kunt er daarom het beste voor kiezen om open kaart met de ander te spelen. Er zullen genoeg meiden zijn die jou willen helpen om de vrouw van je dromen te veroveren, zo lang ze het maar weten.

8. Hoe fix je een meid? Plaag haar een beetje

Veel mannen denken nog dat je altijd maar heel lief voor een meid moet zijn. Natuurlijk is dat deels waar, maar je mag ook best een beetje plagen.

Vrouwen houden namelijk niet van mannen die altijd maar lief en leuk doen, soms hebben ze een beetje weerstand nodig. Plaag haar dus gerust een beetje, door af en toe een opmerking te maken die sarcastisch of ironisch is.

Zo laat je haar niet alleen zien dat je aan haar gewaagd bent, maar ook dat je haar leuk vindt. Het principe meisjes plagen kusjes vragen geldt namelijk ook in het volwassen leven nog steeds.

Want ondanks dat het misschien plagen is, laat je haar wel zien dat je speciale aandacht voor haar hebt. En aandacht blijft toch gewoon aandacht, wat iedere vrouw kan waarderen.

Je hebt zelf in de hand hoe ver je gaat. Natuurlijk hoef je haar niet helemaal met de grond gelijk te maken, houd het charmant en sexy. Er zijn meer dan genoeg romantische komedies die hebben laten zien hoe je dat moet doen.

9. Wees sociaal

Hoe Fix Je Een Meid? Met Deze 14 Tips Versier Je Haar

Je zal merken dat vrouwen sneller naar je toe trekken als je een sociale vlinder bent. Als jij een leuke vriendengroep hebt en er altijd mensen om je heen hangen, moet dat haast wel betekenen dat je een goeie gast bent.

Zo heb je dus zonder er ook maar echt iets bijzonders voor te doen, als een paar bonuspunten verdient. Puur en alleen door met je vrienden rond te hangen.

Daarbij kan die vriendengroep je ook op veel andere manieren helpen. In de eerste plaats ontwikkel je er natuurlijk sociale vaardigheden mee. Deze skills kun je vervolgens weer gebruiken om meiden te fixen.

Ook zie je er niet zo super desperate uit als je vrienden om je heen hebt. Vrouwen zien dat je ze niet nodig hebt, dat je je ook zonder hen prima kunt vermaken. Gek genoeg, is er soms niks aantrekkelijker dan dat!

Zoek dus eens een paar leuke mensen om je heen, wat ook weer voor een beetje afleiding van het zoeken naar meiden zorgt.

10. Hoe fix je een meid? Maak haar aan het lachen

Zelfs de lelijkste mannen kunnen een leuke meid fixen als ze maar genoeg humor hebben. Het is voor vrouwen namelijk een van de meest belangrijke eigenschappen.

Als je geluk hebt, ben je van nature hilarisch, maar anders kun je grappig zijn ook leren. De kunst is om niet te snel te veel te willen.

Af en toe een goede grap maken door ergens op in te spelen, is veel waardevoller dan aan de lopende band grappen lopen tappen. Zo lang je er maar voor zorgt dat je altijd respect hebt voor anderen en je dus niet verlaagt tot racistische grappen of andere grappen waarbij mensen worden benadeeld.

Humor ten koste van een ander is niet de beste manier om een meid te fixen, want lang niet iedereen kan het waarderen. Houd het dus gewoon lekker algemeen, dan zit je altijd wel goed.

Bereid je voor door grappige series te kijken of door op Netflix en andere streamingdiensten comedyshows te kijken. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je die grappen één-op-één overneemt, maar leer juist alles over de timing van een goede grap.

11. Toon oprechte interesse in haar

Vrouwen kijken er zo doorheen als je maar op één ding uit bent. Op een avond komen er misschien wel meerdere mannen op haar af die allemaal hetzelfde doel hebben.

Het is dus aan jou om je te onderscheiden van je concurrentie. Jij moet iets doen dat totaal anders is, zodat zij met andere ogen naar je zal kijken.

Observeer haar dus eerst goed om te kunnen onderscheiden wat haar precies zo bijzonder maakt. Probeer daarbij niet te veel te blijven hangen in uiterlijke oppervlakkigheden. Ze weet zelf ook wel dat ze mooi is, het zou leuk zijn als jij haar eens iets anders vertelt.

Misschien is er wel iets anders aan haar dat iets over haar vertelt. Zo heeft ze bijvoorbeeld een T-shirt van een band of een specifieke sportclub aan, waardoor je daar een gesprekje over kunt beginnen. Of heeft ze een leuke vriendengroep waar je iets over kunt zeggen.

Zo lang het maar niks met haar uiterlijk te maken heeft, zit je goed. Laat haar zien dat je beter hebt nagedacht dan al die anderen en dat je dus bijzonder bent. En onthoud goed: vraag nooit aan een vrouw of ze niet wat meer moet lachen!

12. Hoe fix je een meid? Geef haar de ruimte

Een andere manier om aan te geven dat je niet zomaar met één doel haar leven in komt wandelen, is door haar de ruimte te geven. Geef haar de kans om uit te praten en vragen terug te stellen.

Jouw onverdeelde aandacht kan ervoor zorgen dat je jezelf echt onderscheid van de meute. Voor het eerst voelt ze zich namelijk echt gezien en gehoord, wat soms echt uniek kan zijn.

Probeer ook om niet te veel voor haar in te vullen. Mannen hebben vaak de neiging om te denken te weten wat een vrouw voelt, terwijl dat helemaal niet zo is. Laat haar zelf aangeven wat ze wel en niet wil en geef haar daar ook de tijd voor.

Vrouwen moeten soms gewoon eerst even aftasten wat de situatie precies is, als jij dan niet te snel gaat, voelen ze zich eerder op hun gemak bij je.

Je scoort al helemaal punten als je ook nog eens terug komt op dingen die zij misschien eerder al eens heeft laten vallen. Zo zal haar opvallen dat jij echt de moeite hebt gedaan om naar haar te luisteren, wat ongetwijfeld meer is dan alle andere mannen al hebben gedaan.

13. Zorg goed voor jezelf

Hoe Fix Je Een Meid? Met Deze 14 Tips Versier Je Haar

Vrouwen zien het echt als jij lekker in je vel zit. Je straalt meteen veel meer zelfvertrouwen uit en dat vinden zij aantrekkelijk.

Je doet er dus goed aan om eens wat meer tijd aan jezelf te besteden. De basisdingen moet je altijd onder de knie hebben. Zorg ervoor dat je altijd lekker ruikt, dat je haar goed zit en dat je niet uit je mond stinkt.

Dat kun je nog aanvullen met naar de sportschool gaan om het lichaam van een echte god te ontwikkelen. Niet alle vrouwen houden er even veel van, maar er zijn er maar weinig die echt niks te maken willen hebben met een man die gespierd is en er goed uitziet.

Daarbij is het ook voor jezelf een goede zet, want je krijgt er ontzettend veel broodnodig zelfvertrouwen van. Iedere keer dat je weer wat zwaarder kunt tillen, wat verder kunt rennen of wat gewicht bent verloren, voel jij je weer de koning van de wereld.

Na een tijdje zul je merken dat de vrouwen vanzelf komen. Zij zien jouw enorme zelfvertrouwen groeien en dat is voor hen heel aantrekkelijk, deze nieuwe kant van jou is voor hen onweerstaanbaar!

14. Hoe fix je een meid? Gebruik lichaamstaal

Soms kun je met je lichaam meer zeggen dan met 1000 woorden. Doe dat dus ook. Straal met je lichaam uit dat je interesse hebt, zonder daarbij te veel overboard te gaan.

In de eerste plaats betekent dat vooral veel glimlachen. Niemand wordt afgeschrikt door een glimlach, dus ook voor het fixen van vrouwen zal het je zeker helpen.

Ten tweede is oogcontact ontzettend belangrijk. Als je haar blikken ontwijkt, lijkt het namelijk net alsof je bang voor haar bent en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Durf dus tijdens het praten in haar ogen te kijken en zoek haar ogen ook als ze niet met je in gesprek is.

Verder moet je rechtop staan. Zo straal je uit dat je zelfvertrouwen hebt en dat je ook ontspannen bent. Zo durven vrouwen ook gemakkelijker op jou af te stappen.

Tot slot moet je je bewust zijn van de ruimte. Een beetje aanraken mag, maar zodra je merkt dat zij daar niet van gediend is, moet je die grens niet nog een keer over gaan. Begin rustig met een hand op een elleboog, ga niet meteen voor een hand op haar schouder of onderrug.

Hoe fix je een meid: tot slot

Het is helemaal niet erg als het je tot nu toe nog niet echt gelukt is om een meid te fixen. Iedereen doet dit op zijn eigen tempo en uiteindelijk komt iedereen een keer aan de beurt. Voor je het weet ben je aan het daten op de lange termijn.

Je kunt er dus maar beter niet te veel over stressen, want hiermee zal je jezelf alleen maar te veel in de weg zitten.

Vrouwen kunnen het ruiken als je op die manier onzeker bent en daar worden ze door afgeschrikt. Focus je dus eens lekker op iets anders en dan komt het fixen vanzelf wel!