Skip to Content

Hoe Gedraagt Een Man Zich Als Hij ONGELUKKIG Is In De Liefde?

Hoe Gedraagt Een Man Zich Als Hij ONGELUKKIG Is In De Liefde?

Als je een relatie met iemand hebt, dan wil je ze alleen maar gelukkig maken. Je wilt de reden zijn dat ze blij zijn dat ze wakker zijn geworden en iemand zijn waar ze elke dag naar uitkijken om te zien.

Wanneer je echt verliefd bent, dan wordt de persoon met wie je bent de reden dat je doorgaat, groeit en vecht voor je relatie, omdat ze het allemaal de moeite waard maken.

Dat is helaas niet altijd het geval. Het is duidelijk om te zien wanneer een man gelukkig is aan je zijde. Het is echter ook onmogelijk om te missen wanneer hij ongelukkig is.

Je ziet het in de manier waarop hij zich gedraagt en met je praat. En het is het meest hartverscheurende ooit. Meestal is het voor beide kanten pijnlijk.

Je kunt het hem niet kwalijk nemen dat hij zich zo voelt. Er zijn een aantal dingen die jullie allebei kunnen doen om te proberen je relatie te redden.

Soms is het echter het beste om uit elkaar te laten gaan. Hoewel het nu misschien pijnlijk is, zul je je een stuk beter voelen als je je realiseert dat het voor jullie beiden de beste beslissing was.

Vat dit niet persoonlijk op. Je hebt alles gedaan wat je kon om hem gelukkig te maken. Het maakt niet uit hoeveel pijn ze hebben, deze dingen gebeuren.

En ze kunnen voor zowel jou als je partner een wake-up call zijn. Hoe hard je ook probeert om de relatie te laten werken, je kunt iemand niet dwingen om gelukkig te zijn in een relatie die niet goed voor hem is.

Zo zie je of hij ongelukkig is in de realtie

Hoe Gedraagt Een Man Zich Als Hij ONGELUKKIG Is In De Liefde?

Als je bang bent dat je vriendje misschien ongelukkig is, dan zijn er een aantal dingen die hem kunnen verraden. Laten we eens kijken wat ze zijn.

1. Hij is nooit meer aanhankelijk

Wanneer een man gelukkig is in zijn relatie, dan zal hij je met liefde en genegenheid overladen. Hij zal niet toestaan dat je zijn gevoelens of dat hij gelukkig met je is in twijfel trekt.

Het zal duidelijk zijn dat hij dat is. En je zult nooit slaap verliezen omdat je je afvraagt of hij bij je is, omdat hij het gevoel heeft dat hij dat moet zijn.

Een van de grootste tekenen dat je vriend misschien ongelukkig is in je relatie, is wanneer hij stopt met aanhankelijk te zijn.

Hoewel het normaal is dat er momenten zijn waarop hij meer of minder zorgzaam zal zijn, als je merkt dat het volledig is gestopt, dan zou het niet iets moeten zijn dat je negeert.

Er is niet veel voor nodig om een meisje te laten zien dat je nog steeds verliefd op haar bent. Haar wang strelen, haar op het voorhoofd kussen of gewoon iets aardigs tegen haar zeggen, kan genoeg zijn. Wanneer deze dingen stoppen, dan moet je met je vriend gaan zitten en hem vragen hoe hij zich voelt.

Trek geen overhaaste conclusies voordat je met hem hebt gesproken. Er is altijd een kans dat hij ergens doorheen gaat dat niets met jou te maken heeft.

Wanneer de vonk echter weg is, dan kan dit een duidelijk teken zijn dat de relatie ten einde loopt. Zorg ervoor dat je openlijk praat en een beslissing neemt die het beste voor jullie beiden is.

2. Hij doet liever iets anders dan tijd met je door te brengen

Als je verliefd op iemand bent, dan wil je zoveel mogelijk tijd met hem doorbrengen. Het is een goed teken dat jullie relatie goed gaat en dat jullie allebei van de momenten genieten die jullie samen doorbrengen.

Als je hebt gemerkt dat je vriend de laatste tijd minder tijd met je doorbrengt, dan spijt het me echt. Ik weet hoe hartverscheurend dit kan zijn. Je begint aan jezelf te twijfelen en je af te vragen of hij nog steeds verliefd op je is.

Wanneer een man ongelukkig is in zijn relatie, dan zal hij op zoek gaan naar andere dingen die hij kan doen in plaats van tijd door te brengen met zijn vriendin.

Wanneer iets met zijn partner doen te vermoeiend wordt, dan zal hij elke kans die hij krijgt gebruiken om het te vermijden.

Er is nauwelijks iets pijnlijker dan op te merken dat de liefde van je leven je ontloopt. Vooral als jij van de tijd geniet die je samen doorbrengt.

Maar stel jezelf de vraag: wanneer was de laatste keer dat je er echt van genoot? Toen je hem niet hoefde te dwingen om bij je te zijn, alleen om de hele nacht door te brengen met de vraag of hij er überhaupt wel blij mee was om daar te zijn?

Het maakt niet uit hoeveel pijn het doet om hem te laten gaan, het zal nog pijnlijker zijn om te zien hoe de man van wie je houdt er ellendig uitziet als hij bij je is.

Het is een echte marteling, en je zult uiteindelijk alles wat je doet in twijfel trekken. Loslaten, hoewel het in het begin pijnlijk kan zijn, is dan het beste wat je voor jezelf kunt doen.

3. Hij zorgt niet voor zichzelf

Weet je nog dat hij je vroeg hoe je zijn haar leuk vond zitten, en welk shirt je leuk vond, zodat hij het kon dragen als hij bij je was? Dat waren kleine tekenen dat hij je net zo gelukkig wilde maken als jij hem.

Hij wilde er goed uitzien voor je omdat hij er om gaf dat je je tot hem aangetrokken voelde. Hij wilde dat jullie relatie zou werken, en hij realiseert zich dat aantrekkingskracht daar ook een grote rol in speelt.

Wanneer hij plotseling stopt met voor zichzelf te zorgen, dan is dit een van de eerste tekenen dat hij misschien ongelukkig is.

Dit kan ook een teken zijn van een laag zelfbeeld of dat hij in het algemeen niet gelukkig is met zichzelf. Zoek een manier om met hem te praten, zonder respectloos te zijn.

Inspanning is erg belangrijk. En het is oké om je boos te voelen als je merkt dat hij zichzelf laat gaan.

4. Je weet dat hij ongelukkig is als hij gefrustreerd is door alles wat je doet

Hoe Gedraagt Een Man Zich Als Hij ONGELUKKIG Is In De Liefde?

Voelt het alsof je de laatste tijd ruzie hebt over alles? Het kan lijken alsof alles wat je doet hem frustreert. Van de manier waarop je praat tot de manier waarop je je eten kauwt.

Wanneer een man ontevreden is met zijn vriendin, dan zal alles wat ze doet hem irriteren. Die kleine, unieke dingen die hij altijd leuk aan je vond, beginnen op zijn zenuwen te werken. En je begint je af te vragen of hij nog steeds van je houdt.

Laat hem niet naar je snauwen omdat je gewoon jezelf bent. Praat met hem, probeer dingen te laten werken.

En weet wanneer het tijd is om jezelf op de eerste plaats te zetten en weg te lopen van iemand die je niet langer respecteert.