Skip to Content

Hoe Het Is Om Van Een Meisje Met Verlatingsproblemen Te Houden

Hoe Het Is Om Van Een Meisje Met Verlatingsproblemen Te Houden

Verlatingsproblemen. Het is geen grap.

Ze komen van die diepe wonden binnenin die haar aan alle mensen herinneren die haar in haar leven hebben verlaten. Ze herinnert zich elke keer dat ze zich voor iemand openstelde om vervolgens toe te moeten kijken hoe ze uit haar leven wegliepen.

Dus nu is ze bang. Ze wil niet dat mensen zien wie ze echt is. Ze zien de buitenste schil van de mens die ze aan hen presenteert. Ze zien alleen het meisje dat ze wil zijn – het coole meisje dat weet waar haar grenzen liggen.

Maar op het moment dat ze zich voor iemand openstelt, voelt het alsof ze stikt. Het voelt alsof ze naar lucht hapt, maar ze haar longen niet kan vullen.

Paniek.

Ze is bang om je te zien vertrekken, net als ieder ander.

Elke keer als ze naar je kijkt, ziet ze iemand die uit haar leven zal verdwijnen, om nooit meer met haar te praten.

Voordat je je realiseerde dat je haar leuk vond, beoordeelde zij de situatie. Ze wist dat ze je nooit haar ware aard zou kunnen laten zien, zodat je nooit zou twijfelen aan haar belang in je leven. Ze is die relaxte vriendin die van alles houdt waar jij van houdt en die alles gemakkelijk voor je maakt.

Ze wil niet dat je weet hoe ze uren besteedt aan het ontcijferen van je toon. Ze is het type meisje dat daar zit en naar de telefoon kijkt, wachtend op je antwoord.

De kans is groot dat ze gewoon wacht tot je haar vertelt dat je haar gaat verlaten. Het zit altijd in haar achterhoofd, maar ze heeft geleerd hoe ze een strak gezicht naar jou en de rest van de wereld kan houden.

Als ze dan alleen is, huilt ze zichzelf in slaap, denkend dat zij het probleem is.

Hoe Het Is Om Van Een Meisje Met Verlatingsproblemen Te Houden

Als je je toon verandert als je met haar praat of boos op haar wordt, dan zal ze het zichzelf niet kunnen vergeven. Ze zal zichzelf ervan overtuigen dat ze überhaupt geen liefde verdient en dat je eropuit moet gaan en iemand moet gaan zoeken die beter is.

Dit wil niet zeggen dat je niet boos op haar kunt worden. Jouw emoties zijn waardevol, net zo goed als die van haar. Je hebt het recht om met haar over deze dingen te praten en te zien wat ze denkt.

Ze zal stoer doen. Ze zal een dapper gezicht trekken waardoor je denkt dat ze stabiel genoeg is om dit gesprek te voeren.

Maar zodra je gaat slapen en ze met haar gedachten blijft zitten, dan zullen ze haar overweldigen. Haar ervaringen uit het verleden zullen haar doen geloven dat zij het probleem is en dat je beter af bent met iemand anders.

Angst overweldigt haar en put haar uit. Haar brein blijft schreeuwen dat je haar elk moment kunt verlaten.

Ze zal voor je zorgen en op het moment dat je zegt dat je haar hulp niet nodig hebt, zal ze instorten.

Hoe Het Is Om Van Een Meisje Met Verlatingsproblemen Te Houden

Ik kan je met zekerheid zeggen dat een vrouw met verlatingsproblemen iemand is die jou nodig heeft om haar nodig te hebben. Ze heeft je nodig om haar te laten zien dat je leven zin heeft als ze in de buurt is.

Als je haar vertelt dat je haar niet nodig hebt, dan speelt haar geest het trauma uit het verleden opnieuw af.

Het zal haar doen geloven dat ze niets meer is dan een last voor je, ook al hou je duidelijk van haar.

Jij en ik weten allebei dat het niet jouw schuld is. Je hebt geen controle over haar gedachten en emoties, of je kunt niet doen alsof je iemand bent die je niet bent.

Dat weet zij tot op zekere hoogte ook. Maar het helpt niet dat ze nog steeds denkt dat je haar in de steek gaat laten, elke keer dat je zoiets doet of zegt.

Haar verlatingsproblemen vertellen haar dat je je koffers zult pakken en iemand zult vinden die je minder tot last is dan zij.

Het zal vermoeiend zijn.

Hoe Het Is Om Van Een Meisje Met Verlatingsproblemen Te Houden

Soms zal je niet weten hoe je verder moet. Je zit in een cyclus vast waarin je haar constant aan haar belang in je leven moet herinneren, terwijl je probeert om je eigen grenzen te vinden.

Je wilt niet de persoon zijn die vertrekt alleen maar omdat ze te veel werk voor je was, maar het is moeilijk om met haar om te gaan.

Haar paniekaanvallen zullen vermoeiend zijn en je zult je afvragen of het het waard is. Je zult denken aan de dagen dat je niet met haar stemmingswisselingen te maken had.

Dat weet ze. Ze hoort de manier waarop je lang ademhaalt elke keer dat ze weer een van haar momenten heeft.

Er is geen moment op de dag waarop ze niet gelooft dat het zoveel gemakkelijker voor je zou zijn om iemand te vinden die zich niet altijd aan je vastklampt.

Natuurlijk zullen er een paar slechte dagen zijn. Maar na een tijdje zal het beter worden.

Geloof het of niet, dingen zullen beter worden. Na verloop van tijd, als ze je begint te vertrouwen, zul je je niet zo verplicht voelen om haar een goed gevoel te geven. Ze zal weten dat je haar niet voor een kleinigheidje in de steek zal laten.

Ik zeg niet dat ze zal genezen, alleen dat het niet meer zo acuut pijn zal hebben.

Ze is het type persoon dat van haar fouten leert en die ervoor zorgt dat je een reden krijgt om aan haar zijde te blijven.

Daarom is het de moeite waard. En jongen, is ze het waard.

Hoe Het Is Om Van Een Meisje Met Verlatingsproblemen Te Houden

Haar angst voor verlating zal haar de beste vriendin maken die je ooit zult hebben. Haar pure hart en behoefte aan romantiek zullen je eraan herinneren hoe mooi een vrouw eigenlijk kan zijn. Ze zal je laten zien hoe ware liefde en waardering voelen.

Je zult nooit een vrouw ontmoeten die zo oprecht is. Zij zal degene zijn op wie je altijd kunt rekenen, het meisje dat er echt voor je wil zijn en die je wil steunen.

Ze zal je nooit het gevoel geven dat je vervangbaar bent – want voor haar ben je perfect en ze zou nooit iemand anders willen dan jou.

Je hoeft je niet af te vragen of ze je zal bedriegen. Ze weet hoe vreselijk het is om een partner te hebben die vreemdgaat, dus ze zal je niet aan haar laten twijfelen.

Er is geen vrouw op deze wereld die je het gevoel zal geven dat zij doet.

Dus gooi de beste relatie van je leven niet weg alleen maar, omdat je bang bent voor haar gevoelens voor jou. Ze is alleen bang om je te verliezen, omdat ze van je houdt.

Het enige wat je hoeft te doen is bereid te zijn om haar een veilig en geliefd gevoel te geven. Soms moet je het een beetje meer doen, maar ze is het waard.

Dat kan ik je beloven.

PinFlight Image