Skip to Content

Hoe Hij Je Hart Zal Breken Volgens Zijn Sterrenbeeld

Hoe Hij Je Hart Zal Breken Volgens Zijn Sterrenbeeld

We hebben waarschijnlijk allemaal minstens één keer in ons leven een gebroken hart gehad. Als je deze pijnlijke ervaring hebt meegemaakt, weet je dat je je daarna helemaal leeg en gebroken voelt. Dat iemand je hart zal breken, wil je nooit meer toelaten.

Een gebroken hart wens ik niemand toe, zelfs mijn ergste vijand niet. Ik heb het een keer gevoeld en ik wil het zeker niet nog een keer voelen.

Maar heb je jezelf ooit afgevraagd waarom je partner je hart brak? Heeft het iets te maken met astrologie of de positie van de sterren? Je gokt van wel.

Astrologen hebben zelfs ontdekt hoe een man je hart zal breken volgens zijn sterrenbeeld. Wil je weten hoe, lees dan verder.

1. Ram

Hoe Hij Je Hart Zal Breken Volgens Zijn Sterrenbeeld

Dit sterrenbeeld is erg wreed wanneer hij je hart zal breken. Hij zal dingen heel snel doen omdat hij niets anders met je te maken wil hebben.

Hij is een achtervolger, dus hij heeft waarschijnlijk al een ander slachtoffer gevonden.

Als je hem probeert te vragen om te praten en dingen op te lossen, zal hij je gewoon negeren.

Wanneer hij eenmaal een relatie heeft beëindigd, komt hij nooit meer terug naar hetzelfde territorium.

2. Hoe een Stier je hart zal breken

Het belangrijkste kenmerk van een man die onder dit teken is geboren, is egocentrisch zijn. Hij zal je hart breken, maar niet omdat hij iemand anders heeft gevonden of omdat hij zich verveelt.

Maar omdat hij meer van zichzelf houdt dan van jou.

Een relatie met hem hebben kan erg vermoeiend zijn, omdat hij altijd voor zijn eigen gevoelens zorgt en het jou geen moer kan schelen.

Dus als hij je verlaat, kun je jezelf als gelukkig beschouwen. Zelfs als je hart nu gebroken is, heb je jezelf net gered van tranen en een leven met een eikel.

3. Tweelingen

Hoe Hij Je Hart Zal Breken Volgens Zijn Sterrenbeeld

Tweelingen is het tegenovergestelde van een hartenbreker van de Ram. Wanneer hij je hart zal breken, doet hij dat altijd rustig aan, zodat het nog meer pijn doet.

Maar de waarheid is dat hij niet helemaal zeker is van de beslissing. Hij probeert je feedback te krijgen en te bespreken hoe jullie weer bij elkaar kunnen komen.

Een Tweeling zal je achtervolgen met telefoontjes en berichten en je 100 keer vragen of je zeker bent van je beslissing.

Zelfs als hij zich neerslachtig voelt als hij bij je is, totaal kapot van het einde van je relatie, zal hij dat nooit in het openbaar toegeven.

4. Kreeft

Dit teken is het meest emotionele van alle sterrenbeelden. Daarom is het erg moeilijk voor hem om een ​​relatie te beëindigen.

Hij is niet goed in deze dingen en waar je het meest verdrietig over zult zijn, zal hem waarschijnlijk verwoest zien.

Hij zal zo verdrietig zijn dat hij wil dat jij de schouder bent waarop hij kan huilen. Dat is erg moeilijk aangezien jullie twee al besloten hebben om uit elkaar te gaan.

Als je het uitmaakt, ren dan zo snel als je kunt, anders moet je hem elke dag zien huilen om zijn slechte lot. Jij bent degene die zijn hart zal breken.

5. Leeuw

Hoe Hij Je Hart Zal Breken Volgens Zijn Sterrenbeeld

Zijn liefdesmotto is: ‘Vuur met vuur bestrijden!’ Dat betekent dat hij van de ene relatie in de andere springt. Hij vindt het leuk om relaties te beëindigen in het bijzijn van veel mensen, dus je kunt er zeker van zijn dat hij jouw hart zal breken in het openbaar.

Hij vindt het gewoon leuk om in de schijnwerpers te staan. Het beëindigen van een relatie op die manier betekent dat je iets verkeerd hebt gedaan en hij explodeerde.

Laat je echter niet misleiden, want je hebt niets verkeerd gedaan. Je man wilde dit allemaal afmaken, zodat hij met die side chick kon daten die deel uitmaakte van je relatie, terwijl jij geen idee had van haar.

6. Hoe een Maagd je hart zal breken

Een man geboren onder dit sterrenbeeld is zo gefocust op zijn carrière dat hij je begint te verwaarlozen. Ik weet dat het heel belangrijk is als mannen workaholic zijn. Maar er moet wat tijd zijn voor werk en wat tijd voor dierbaren.

Dus, tenzij je zijn baan bent, verwacht niet dat hij zoveel aandacht aan je besteedt. Uiteindelijk ben jij degene die hem zal verlaten, omdat hij je nooit alle liefde en aandacht heeft gegeven die je nodig had.

7. Weegschaal

Hoe Hij Je Hart Zal Breken Volgens Zijn Sterrenbeeld

Het punt is dat een Weegschaal je hart niet echt wil breken, maar hij overdenkt en overanalyseert dingen die uiteindelijk een relatie met hem rommelig beëindigen.

Hij heeft een achtbaan van emoties en hij weet niet wat hij wil van een relatie. Als dat lang aanhoudt, kan het echter erg vermoeiend zijn.

Maar het goede aan een Weegschaal is dat hij altijd iemand zal zijn op wie je kunt rekenen, zelfs als je een relatie beëindigt. Uiteindelijk zijn sommige mensen niet bedoeld als partners, maar als goede vrienden. Het is dus echt niet erg dat hij je hart zal breken.

8. Schorpioen

Wanneer een Schorpioen-man je hart zal breken, zal hij heel gemeen zijn. Hij kwetst altijd andere mensen met zijn woorden, ook zijn dierbaren.

Wees dus niet verbaasd als een Schorpioen je vertelt dat je het niet waard bent. Dat hij elk meisje kan krijgen dat hij wil.

Hij denkt eigenlijk dat het oké is voor hem om andere meiden in zijn leven te hebben, maar dat je alleen aan hem toegewijd moet zijn.

Als je houding toont, zal hij gewoon van je weglopen, maar voordat hij dat doet, zal hij je zo erg kwetsen met zijn woorden dat het je hart in stukken zal breken.

9. Hoe een Boogschutter je hart zal breken

Hoe Hij Je Hart Zal Breken Volgens Zijn Sterrenbeeld

Dit sterrenbeeld is zo’n stiekeme klootzak. Weet je wat hij doet? Terwijl hij geniet van een relatie met jou, zal hij ook andere meisjes bekijken. Zo kan hij zien wie de potentiële vriendin voor hem zou kunnen zijn.

Als hij je hart breekt en je verlaat, zie je dat niet aankomen.

Hij zal vertrekken zonder uitleg en hij denkt nooit dat hij iets slechts heeft gedaan.

Je kunt dus verwachten dat hij de ene nacht met je slaapt en dan nog een nacht naar het bed van een ander meisje gaat. Hij is slecht tot op het bot en de uitdrukking ‘klootzak’ past heel goed bij hem. Hij zal je hart breken als geen ander.

10. Steenbok

Het ergste van een Steenbok-man is dat hij waarschijnlijk nog niet over zijn ex heen is. Hij is een relatie met je aangegaan, alleen omdat hij niet alleen wilde zijn.

Hij denkt waarschijnlijk nog steeds aan haar als hij je kust en dat is de ergste manier om je hart te breken.

Dus als je dit te weten bent gekomen, laat hem er dan niet zo gemakkelijk mee wegkomen. Laat hem boeten voor zijn zonden, zodat je tevreden kunt zijn en klaar zal zijn voor iemand die jou beter behandelt dan hij.

11. Hoe een Waterman je hart zal breken

Hoe Hij Je Hart Zal Breken Volgens Zijn Sterrenbeeld

Deze man zal je hart breken op een ouderwetse manier – hij zal je bedriegen. En ondanks al je beschuldigingen, zal hij je nog steeds proberen te overtuigen dat hij nergens schuldig aan was. Dat hij je hart zal breken is onvermijdelijk.

Vergeet niet dat hij een grote speler is en dat hij helemaal niets om je gevoelens geeft. Hij wil gewoon de beste tijd van zijn leven hebben en als je blind wilt zijn voor zijn bedrog, dan kun je deel uitmaken van die reis.


Ik hoop alleen dat je niet zo gek bent om hem jou dat aan te laten doen. Uiteindelijk is hij gewoon een man, en er zijn zoveel betere kansen dan hij.

12. Vissen

Een Vissen-man zal zich zo slecht voelen als hij je op wat voor manier dan ook pijn doet. Het kromme is dat zijn emoties veel belangrijker voor hem zijn dan die van jou.

Zodra je tegen hem zegt dat er iets mis is in je relatie, zal hij je verlaten.

Hij wil gewoon zijn tijd niet verspillen aan het repareren van iets dat al kapot is. Daarom gaat hij gewoon verder en probeert hij een ander meisje te vinden dat hij gemakkelijk kan bedriegen.

PinFlight Image