Skip to Content

11 Onderbewuste Dingen Die Mannen Doen

11 Onderbewuste Dingen Die Mannen Doen

Wanneer een man verliefd wordt, zal hij zo ongeveer alles voor je doen in plaats van het je van tevoren te vertellen. Dat weet hij ook niet, want het is een van die onderbewuste dingen die alle mannen doen als ze halsoverkop verliefd worden.

Het klinkt een beetje onlogisch, maar de meeste mannen zijn niet zo openhartig over hun gevoelens.

Het is niet omdat ze die niet hebben of omdat ze spelletjes spelen, maar omdat ze zich ongemakkelijk voelen om ze te uiten. Ze willen niet te snel gaan of ze zijn bang om gekwetst te worden.

Wat de reden ook is om zo geheimzinnig te zijn, één ding is zeker: ze zullen het niet te lang kunnen verbergen.

Hun gedrag zal schreeuwen dat ze verliefd zijn en dat is buiten hun controle.

Zonder het zelfs maar te weten, zullen ze hun verliefdheid en liefde bewijzen door meer dan woorden te geven aan de vrouw waar ze gek op zijn.

Wanneer een man halsoverkop verliefd wordt op een vrouw, zal hij zich anders gedragen.

Hij zal bepaalde dingen standaard doen zonder erover na te denken – zijn onderbewustzijn zal hem leiden. Als jij degene bent op wie hij verliefd is, zijn dit de onderbewuste dingen waar je goed op moet letten.

1. Hij zal een stap verder gaan om je gelukkig te maken

11 Onderbewuste Dingen Die Mannen Doen

Hij zal soms dingen doen die niet hij niet zo interessant vind. Alleen maar om jou tegemoet te komen.

Het beste van alles is dat hij er niet over zal zeuren. Hij is bereid om uit zijn comfortzone te stappen zodat hij een glimlach op je gezicht kan toveren.

2. Onderbewuste dingen: ten minste één keer per dag contact

Hij kan zich niet voorstellen dat de hele dag voorbijgaat zonder op zijn minst iets van je te horen.

Wat er ook gaande is in zijn leven, hij zal in ieder geval sms’en en kijken hoe het met je gaat.

Een van die typische onderbewuste dingen is dat hij iets wil weten over je dag. Of je iets interessants over de zijne willen vertellen.

Hij heeft misschien niet de tijd of de wilskracht om te vaak te sms’en. Geen zorgen, hij zal genoeg moeite doen om je te laten weten dat je aan hem denkt.

3. Hij verzint geen slappe excuses

11 Onderbewuste Dingen Die Mannen Doen

Hij heeft het misschien druk, maar hij zal altijd tijd voor je vinden. Voor hem zijn slappe excuses geen optie.

Voor hem is het een prioriteit om op tijd te zijn, zodat hij je niet laat wachten. Wat hij je vertelt, is altijd de waarheid, zelfs als het niet in zijn voordeel is.

Hij zal achter elk woord staan ​​en als hij je een belofte heeft gedaan, zal hij zijn best doen om die belofte na te komen. Dit is echt een van die onderbewuste dingen die je erg in hem zal waarderen.

4. De tijd die je samen doorbrengt, draait helemaal om jullie

Een van de liefste onbewuste dingen die mannen doen is onvoorwaardelijk tijd met je doorbrengen.

Als hij bij je is, zal hij er 100% zijn. Hij zal niet naar zijn telefoon staren als je maar een paar kostbare uren samen doorbrengt.

Hij zal plannen voor je maken om uit te gaan of iets nieuws en spannends te doen.

Niet alles wat hij doet is volgens het boekje, maar hij zal ervoor zorgen dat je je goed voelt in de buurt. Hij zal de tijd die je samen doorbrengt waarderen, ongeacht wat je aan het doen bent.

5. Hij wil je dichtbij hebben

11 Onderbewuste Dingen Die Mannen Doen

Als jullie samen zijn, zal hij ervoor zorgen dat jullie fysiek dicht bij elkaar zijn. Dat is echt een van die onderbewuste dingen die iedere man doet.

Hij zal je hand vasthouden of lichtjes je arm strelen als je praat. Elke keer dat de gelegenheid zich voordoet, wordt er volop geknuffeld.

Zijn kussen zullen hun eigen verhalen vertellen. Zijn knuffels zullen precies goed zijn – niet te strak, niet te los. Hij zal zowel seksueel als mentaal intiem met je willen zijn.

6. Onderbewuste dingen: hij is niet bang om over de toekomst te praten

Als hij over de toekomst praat, betrekt hij jou erbij. Het kan iets belangrijks zijn, zoals het noemen van samenwonen, huwelijk en kinderen. Het kan ook iets eenvoudiger zijn, zoals het plannen van een reis of je vragen om zijn date te zijn op iemands bruiloft.

Door jou te betrekken bij zijn toekomstige plannen, zegt hij: ‘Ik ben van plan om te blijven. Ik hoop dat jij dat ook bent.” zonder een woord te zeggen.

7. Hij zal nooit twee keer dezelfde fout maken

11 Onderbewuste Dingen Die Mannen Doen

Als hij iets heeft gedaan waardoor je van streek raakt of je pijn hebt gedaan zonder dat je daar enige aandacht aan besteedt, zal hij zijn oprechte excuses aanbieden en zijn best doen om het niet nog een keer te doen.

Hij respecteert je en hij zou er nooit aan denken je expres pijn te doen.

Door zijn fouten niet te herhalen, vertelt hij je eigenlijk hoeveel je geluk voor hem betekent en hij zou nooit iets doen om dat in gevaar te brengen.

8. Onderbewuste dingen: Hij zal met je praten over van alles en nog wat

Hij zal je dingen over zichzelf vertellen die hij waarschijnlijk niet tegen iedereen zou zeggen. Dingen die hij misschien gênant vindt, dingen die hem dwars zitten en alledaagse dingen uit zijn leven.

Een van de onderbewuste dingen is dat hij ook alles over jou wil weten. Wees dus niet verbaasd als je de hele nacht aan het praten bent. Een gesprek zal gewoon stromen.

9. Hij is zichzelf bij jou

11 Onderbewuste Dingen Die Mannen Doen

Hij zal niet nadenken over elk woord dat uit zijn mond komt, dus soms zegt hij zelfs iets dat niet zo goed bij je past.

Maar hij heeft nooit de intentie om je pijn te doen. Hij wordt gewoon zo zorgeloos dat zijn brein niet meer goed functioneert.

Het leukste aan deze onderbewuste dingen is dat hij het echt niet door heeft. Hij zal ook hele vreemde dingen delen, zodat je de echte hem kunt leren kennen. Hij voelt zich gewoon op zijn gemak bij jou.

10. Onderbewuste dingen: hij zal je willen beschermen

Wanneer een man echt om hem geeft, zal hij overschakelen naar deze beschermende modus. Hij zal willen weten dat je te allen tijde veilig en wel bent.

Zelf met de kleinste dingen komt hij jou nog te hulp schieten.

Hij zal jouw kant kiezen als je ruzie hebt en het is ondenkbaar dat iemand jou iets aan zal doen. Altijd is hij attent en bezorgd om je.

Het minste wat hij zal doen is iets zeggen als: “Sms me als je thuiskomt.” “Voel je je al wat beter?” als je griep hebt, komt ook heel vaak voor.

Dit is een van die onderbewuste dingen die echt laten zien dat hij een goede man is.

11. Hij zou er niet eens van dromen om je te veranderen

11 Onderbewuste Dingen Die Mannen Doen

Hij accepteert je zoals je bent. Jouw gebreken en imperfecties zijn voor hem niet belangrijk. De enige uitzondering is wanneer hij voelt dat iets in je gedrag problemen in je relatie veroorzaakt.

Op dat moment zal hij het gevoel hebben dat hij iets moet zeggen en je aanmoedigen om een compromis te sluiten. Hij zal van jou verwachten dat je hetzelfde doet als het op hem aankomt.

PinFlight Image