Skip to Content

Hoe Ieder Sterrenbeeld ‘Ik Hou Van Je’ Zegt

Hoe Ieder Sterrenbeeld ‘Ik Hou Van Je’ Zegt

RAM

(21 maart t/m 19 april)

Hoe Ieder Sterrenbeeld ‘Ik Hou Van Je’ Zegt

Altijd op zoek naar aandacht, een ram zal een klassieke Piper Perabo doen, anders bekend als de Seth Cohen, en iets vinden om bovenop te klimmen.

Ze zijn niet geduldig genoeg om te wachten tot je ze niet meer negeert, dus schreeuwen ze hun gevoelens van de daken, gaan ze een staarwedstrijd aan met concurrenten, hoe beschamend dat ook voor je is.

Ze zijn zelfverzekerd in hoe ze het brengen, dit hebben ze wel duidelijk eerst geoefend, en ze hebben niet de neiging om snel op te geven, dus ze krijgen vaak nog hun zin ook.

STIER

(20 april t/m 21 mei)

Hoe Ieder Sterrenbeeld ‘Ik Hou Van Je’ Zegt

Een stier zal je kapot verwennen.

Ze zullen zich op jou richten, in plaats van op zichzelf, ze zullen ervoor zorgen dat je het beste krijgt: eten, wijn, cadeautjes. Noem het maar op.

Ze zijn het type dat langskomt met een nieuwe pyjama als je ziek bent, je lakens verschoont en je instopt, en dan eten laat komen van dat populaire Italiaanse restaurant waar je nooit zonder reservering terecht kunt.

Je weet dat ze echt voor je gevallen zijn als ze met je “doorhalen” in je favoriete kroeg, of wanneer ze zich genoeg durven open te stellen om niet langer koppig te zijn en je hun gevoelens en problemen toevertrouwen.

TWEELINGEN

(22 mei t/m 21 juni)

Hoe Ieder Sterrenbeeld ‘Ik Hou Van Je’ Zegt

Tweelingen zullen duidelijk communiceren wat ze nodig hebben, zullen je in hun drukke agenda inplannen, en eerlijk tegen je zijn als hun gemoedstoestand en gevoelens veranderen.

Ze zullen openhartig zijn over hun leven en hopen zo dat je er deel van zal uit maken.

Ze zullen je vertellen als ze alleen willen zijn en verwachten dat je er zal zijn als ze weer sociaal willen doen.

Ze zullen duidelijk uitleggen wat er speelt omdat ze echt willen dat je het begrijpt, want ze weten al dat je dat kan.

Als ze zich genoeg op hun gemak voelen dat je op ze kunt anticiperen en je voorgevoel gebruikt om hun gevoelens te begrijpen weet je dat het liefde is.

KREEFT

(22 juni t/m 22 juli)

Hoe Ieder Sterrenbeeld ‘Ik Hou Van Je’ Zegt

Kreeften houden van amusement, dus als ze serieuze gevoelens voor je hebben, zullen ze je uitnodigen om hun vrienden en familie te ontmoeten, en als je jezelf in een kamer bevindt met de naasten van de kreeft kun je ervan uitgaan dat je ook tot die categorie behoort.

Hun sentimentele en nostalgische natuur zal zich openbaren in dat soort romantische gebaren.

Ze zullen intensief op zoek gaan naar dat speeltje dat je graag wilde als kind tot ze het hebben gevonden, verrassen je met een reis naar jullie ontmoetingsplek, of zingen je favoriete nummer met karaoke.

Als ze je genoeg vertrouwen om je foto’s te laten zien van hun jeugd zegt dat eigenlijk alles.

LEEUW

(23 juli t/m 22 augustus)

Hoe Ieder Sterrenbeeld ‘Ik Hou Van Je’ Zegt

Leeuwen zijn de meest warme en liefdevolle sterrenbeelden in de astrologie, dus er zal geen twijfel bestaan over hun gevoelens.

Als ze om je geven zal het zijn alsof je de zon op je gezicht voelt, en ze zullen niet te verlegen zijn of twijfelen om je precies te laten weten hoeveel ze voor je voelen.

Maar een daadwerkelijk duidelijk teken dat de leeuw van je houdt is te zien in hoe je samen een storm trotseert.

Als ze besluiten om niet afstandelijk te worden na een ruzie, als ze de kunst van vergiffenis leren en hun gemeende verontschuldigen maken, weet je dat ze het met jou echt allemaal willen.

MAAGD

(23 augustus t/m 22 september)

Hoe Ieder Sterrenbeeld ‘Ik Hou Van Je’ Zegt

Een maagd zal een lijst maken (natuurlijk) met alle redenen waarom ze van je houden, en je kan zien hoe lang ze eraan hebben gewerkt vanwege alle verschillende kleuren inkt.

God, misschien wel hele reeksen. Glimlach, haar en ogen, geschreven in blauw.

Gevatheid, intelligentie en politieke kleur, geschreven in paars. SEKS in rood. Etc.

Raak niet overstuur als je een lijst met negatieve kanten op de achterkant aantreft, zelfs als is het net alsof ze Mr. Darcy zijn.

Het betekent alleen maar dat de maagd er echt over na heeft gedacht en je door de meest realistische, menselijke lens heeft bekeken.

Ze leven niet in een fantasiewereld, of een waan.

Ze hebben een bewuste beslissing gemaakt over wat ze willen. En dat is om bij jou te zijn.

WEEGSCHAAL

(23 september t/m 22 oktober)

Hoe Ieder Sterrenbeeld ‘Ik Hou Van Je’ Zegt

Je merkt dat een weegschaal van je houdt door hun zekerheid.

Dit is wanneer ze zich niet gedwongen of overweldigd voelen om een beslissing te maken, omdat er geen verwarring bestaat over hun gevoelens.

Een weegschaal zal je grootste fan zijn en ervoor zorgen dat je precies weet hoeveel ze je aanbidden en respecteren.

Ze zullen geloven dat ze echt hun zielsverwant hebben gevonden, hun gelijke, hun wederhelft, en ze zullen dit laten zien door al je genegenheid terug te geven.

Als je ze hebt bijgestaan in een moeilijke week, zullen ze je op meerdere manieren bedanken.

Je zal merken dat ze serieus zijn als ze moeite doen om jou net zoveel te geven als zij zelf hebben gekregen.

SCHORPIOEN

(23 oktober t/m 22 november)

Hoe Ieder Sterrenbeeld ‘Ik Hou Van Je’ Zegt

Dit zullen ze je niet zeggen. Een schorpioen zal er alles aan doen om je te vertellen dat het echt geen liefde is.

Ze zullen het waarschijnlijk wijten aan hun gezonde (lees: doet aan crossfit) libido en het wegwuiven.

Maar als ze tegenstrijdige opmerkingen eruit flappen over hoe ze genieten van je persoonlijkheid, zullen ze betrapt worden.

Hoe weet je dat je niet nog een overwinning bent in het leven van een schorpioen?

Als ze een zin beginnen met “ik heb dit nooit eerder aan iemand verteld…”, of wanneer ze de epiloog van hun vele overwinningen onthullen.

Het deel waarin ze gekwetst werden. Want als een schorpioen toegeeft dat ze gevoelens hebben, betekent dat ze die voor jou hebben.

BOOGSCHUTTER

(23 november t/m 21 december)

Hoe Ieder Sterrenbeeld ‘Ik Hou Van Je’ Zegt

Het zal van het gezicht van een boogschutter af te lezen zijn. Je zal het merken aan hoe ze je aanraken voordat ze het zelf doorhebben.

Ze zullen stoppen met het geplaag en doodserieus zijn als ze bezorgd om je zijn, en als ze ooit toegeven dat ze zelf bezorgd zijn, betekent het dat ze niet langer de grapjurk zijn en je toelaten.

Ze hebben een scherpe tong en zijn doodeerlijk; wanneer een boogschutter van je houdt, zal je hun botheid een keertje waarderen.

Maar als directe woorden niet genoeg zijn om je te overtuigen dat je een wilde boogschutter hebt getemd die van haar vrijheid houdt, merk je dat het liefde is wanneer ze na elk avontuur bij je terugkomt en zin heeft om je alles te vertellen – als jij de ware bent vraagt ze je, “wil je me van het vliegveld halen?”.

STEENBOK

(22 december t/m 20 januari)

Hoe Ieder Sterrenbeeld ‘Ik Hou Van Je’ Zegt

Steenbokken zijn geduldig, oplettend, en zakengericht, dus ze zullen de liefde stapje voor stapje aanpakken.

Je zal ontdekken dat ze serieus zijn als ze jullie relatie behandelen als een investering voor de lange termijn, ze continu hun tijd en genegenheid in je stoppen omdat ze weten dat constante moeite nodig is voor succes.

Een steenbok is ook traditioneel, dus ze wachten misschien voordat ze je laten weten dat ze van je houden, totdat ze zeker weten dat het van lange duur is, maar tot dan zullen ze altijd komen opdagen.

Ze zijn het type dat lunch naar je stuurt als je je portemonnee thuis hebt laten liggen, je ontbijt brengen als je een kater hebt, of verzinnen een cadeau dat speciaal bij jou past.

Door er voor je te zijn laten ze hun gevoelens zien.

WATERMAN

(21 januari t/m 18 februari)

Hoe Ieder Sterrenbeeld ‘Ik Hou Van Je’ Zegt

Een verliefde waterman zal je grootste voorvechter zijn.

Bij het sterrenbeeld met het grootste hart in de astrologie, weet je dat ze om je geven als ze hun humanitaire inzet in een goed doel stoppen dat jij belangrijk vindt.

Het zou een politiek of sociaal doel kunnen zijn, of zelfs een gebaar van vriendelijkheid naar jouw vrienden en familie.

Ze zijn het type om een verrassingsfeest voor je te regelen, of om gewoon spontaan iets op te zetten en je een geweldige tijd te bezorgen.

Ze denken altijd verder, dus wees voorbereid om iets nieuws met ze te proberen, want ze zullen zichzelf uiten door geweldige ervaringen die jullie kunnen delen te verzinnen.

VISSEN

(19 februari t/m 20 maart)

Hoe Ieder Sterrenbeeld ‘Ik Hou Van Je’ Zegt

Het hoofd van vissen is altijd zo druk, en je weet dat ze verliefd zijn als ze al die dromen en creatieve gedachten met je delen.

Als ze niet langer steeds de realiteit willen ontvluchten, omdat ze in het hier en nu het leven met jou delen, zullen ze misschien zelfs ervoor kiezen om die gevoelens uit te spreken, maar wees niet verbaasd als het onduidelijk klinkt door schaterlachen, huilen, of een mix tussen die twee.

Als dat teveel moeite is, laat ze het dan allemaal opschrijven, en als ik alles zeg, weet dan dat het zeker langer zal zijn dan een appje.

Hoe Ieder Sterrenbeeld ‘Ik Hou Van Je’ Zegt