Skip to Content

Dit Is Op Basis Van Zijn Sterrenbeeld Het Type Vrouw Waar Hij Naar Hunkert

Dit Is Op Basis Van Zijn Sterrenbeeld Het Type Vrouw Waar Hij Naar Hunkert

RAM

Ram is avontuurlijk, energiek en onafhankelijk.

Hij is zich heel erg van die eigenschappen bewust en ze zijn wat hij het meest in zichzelf bewondert, dus dat zijn eigenschappen die hij natuurlijk ook in een vrouw wil.

Ram hunkert naar een vrouw die zijn gevoel voor avontuur deelt en die niet bang is om een beetje vies te worden terwijl ze iets buitenshuis doen.

Hij wil een vrouw waarmee hij zondagavond voor de tv kan chillen met een paar biertjes, niet degene die klaagt, omdat hij haar niet meeneemt naar chique restaurants.

Hij wil een vrouw die niemands onzin tolereert, zelfs niet de zijne. Brutaal zijn is iets dat onmiddellijk zijn aandacht zal trekken.

STIER

Dit Is Op Basis Van Zijn Sterrenbeeld Het Type Vrouw Waar Hij Naar Hunkert

Hij hunkert boven alles naar loyaliteit. Zijn vertrouwen beschamen, is iets wat een Stier nooit zal vergeven.

Daarom hunkert hij naar een vrouw die hem een veilig gevoel geeft, iemand die geen spelletjes speelt en hem aan het lijntje houdt.

Als het om fysieke verschijningen gaat, hunkert hij naar zachtheid. Hij wordt door de vrouwelijke eigenschappen en een slimme geest van een vrouw bedwelmd.

Een vrouw van haar woord die weet wat ze wil en die goed in haar vel zit, is meer dan een Stier zich kan wensen.

TWEELING

Het enige waar een Tweelingman naar verlangt, is om uitgedaagd te worden en niet alleen in bed. Hij zal zich aangetrokken voelen tot een vrouw die zijn intellect kan evenaren en die hem uit zijn comfortzone kan laten komen.

Een Tweelingman is sapiofiel en hij kan een vrouw niet weerstaan met wie hij een diep gesprek kan voeren, maar die ook zijn gevoel voor humor deelt.

Het gesprek is voor hem een vorm van voorspel. Hij zal opgewonden raken door naar een vrouw te luisteren die hij leuk vindt. Slim is in de ogen van een Tweelingenman het nieuwe sexy.

KREEFT

Hij is waarschijnlijk de meest behoeftige van alle mannen van de dierenriem en zo nu en dan moet hij gerustgesteld worden dat de gevoelens van een vrouw voor hem oprecht zijn.

Kreeft is altijd degene die er alles aan doet om een vrouw gelukkig te maken, maar het heeft ooit een averechts effect op hem gehad en dat is waar zijn onzekerheden vandaan komen.

Hij vindt het heerlijk om zich nodig te voelen, daarom voelt hij zich tot vrouwen aangetrokken die een naar verleden hebben. Hij zal zijn best doen om haar zich in zijn armen veilig te laten voelen.

Een jonkvrouw in nood is het type vrouw waar een Kreeft het meest naar hunkert.

LEEUW

Naar wie anders zou een koning hunkeren dan naar zijn koningin? Leeuw zal zeker voor iemand gaan die hij als zijn gelijke beschouwt. Hij kan zelfverzekerde, sterke en gepassioneerde vrouwen niet weerstaan.

Fysieke verschijningen zijn voor Leeuw belangrijker dan voor enig ander mannelijk sterrenbeeld. Hij wil een vrouw die ronduit knap, stijlvol en elegant is.

Diep van binnen weet hij dat het oppervlakkig is, maar hij kan het niet helpen dat hij zo is. Hij wil het beste voor zichzelf en hij wil het allemaal in één vrouw hebben, innerlijke en uiterlijke schoonheid inbegrepen.

MAAGD

In tegenstelling tot Leeuw voelt een Maagd-man zich meer aangetrokken tot innerlijke schoonheid en algehele intelligentie. Iemand met wie hij op dezelfde pagina zit, maakt een Maagd ongelooflijk gelukkig.

Hij houdt het graag simpel, daarom houdt hij niet van vrouwen die van een mug een olifant maken en onnodige drama creëren.

Kortom, hij hunkert naar een vrouw die hem begrijpt, een vrouw met wie hij ook beste vrienden kan zijn. Helaas zit die vrouw meestal recht onder zijn neus en heeft hij er totaal geen idee van.

WEEGSCHAAL

Een Weegschaalman verlangt ernaar om erkend en bewonderd te worden. Een vrouw die positief over hem denkt en die niet bang is om dat te zeggen, is wat hij zijn hele leven wil.

Hij vindt het leuk om complimenten te krijgen. Hij zal er nooit naar vissen, omdat hij wil weten dat ze oprecht zijn.

Aardig gevonden worden door zijn vrienden en een hechte familierelatie hebben, is wat belangrijk is voor een Weegschaal.

Daarom hunkert hij naar een vrouw die zijn overtuigingen deelt en die met hem een hechte sociale groep wil creëren.

SCHORPIOEN

Dit Is Op Basis Van Zijn Sterrenbeeld Het Type Vrouw Waar Hij Naar Hunkert

Er is geen verrassing en er is geen twijfel over mogelijk dat een Schorpioen-man een sensuele, gepassioneerde vrouw nodig heeft. Hij wil dat haar passie verder gaat dan de slaapkamer.

Schorpioen houdt van woeste en onafhankelijke vrouwen die de geur van mysterie dragen waar hij zich mee kan identificeren. Hij ziet een relatie als een band tussen twee gelijken, daarom past behoeftigheid niet goed bij hem.

Bovenal wil hij iemand die zijn soort gek is. Een vrouw die goed in haar vel zit en die niet bang is om zichzelf te zijn.

BOOGSCHUTTER

Een vrouw die zijn gevoel voor humor deelt, is het enige waar een Boogschutter naar hunkert. Hij is van mening dat als hij zich op dat gebied met een vrouw kan identificeren, hij zich in alles met haar kan identificeren.

In wezen heeft hij iemand nodig die hem begrijpt. Iemand die een optimist is zoals hij en die het leven niet al te serieus neemt.

Iemand die niet boos zal worden als hij een domme grap uithaalt.

Hij wil iemand met wie hij van het leven kan genieten, maar ook iemand die er zal zijn als het leven moeilijk wordt.

STEENBOK

Het klinkt misschien een beetje ongewoon, maar waar een Steenbok het meest naar hunkert, is een ouderwetse vrouw.

Een vrouw die gelooft dat een man de leiding moet nemen en haar van haar voeten moet vegen.

Hij neemt meestal de tijd om iemand te leren kennen, omdat hij zeker wil weten dat ze compatibel zijn.

Hij wil iemand die hard werkt en gedreven is zoals hij is, maar iemand die, in tegenstelling tot hem, ook weet wanneer het tijd is om te ontspannen.

WATERMAN

Hij hunkert naar een vrouw met een zigeunerziel. Iemand die niet gebukt gaat onder maatschappelijke normen en die voor zichzelf kan denken.

Hij waardeert uniciteit, ruimdenkendheid en intelligentie in een vrouw.

Hij wil een vrouw die zijn geest wakker maakt en hem vragen stelt die hij niet had verwacht.

Het is gemakkelijk voor hem om in filosofische debatten te komen, ongeacht het onderwerp, omdat hij een beetje over alles weet.

Hij houdt er ook van om plezier te hebben en grappen te maken, dus hij gaat niet goed om met vrouwen die zijn gevoel voor humor niet begrijpen.

VISSEN

Hij hunkert naar een creatieve en artistieke vrouw. Iemand die zijn constante behoefte om te dagdromen niet tegen hem zal gebruiken.

Zijn vroegere relatie eindigde vaak omdat hij ervan werd beschuldigd in la la land te wonen.

Hij heeft een meisje nodig dat hem en zijn gevoelige aard echt kan begrijpen, dat is de enige manier waarop hij gelukkig zal zijn.

De beste match voor een Vissen-man zou een moderne vrouw met een hippie geest zijn.

Ze is een geweldige luisteraar, kunstzinnig, spontaan en ze zal een inspiratie voor hem zijn om groter te dromen, evenals een wake-up call wanneer hij er een nodig heeft.