Skip to Content

10 Vrouwelijke Eigenschappen Die Mannen Volgens De Wetenschap Heet Vinden

10 Vrouwelijke Eigenschappen Die Mannen Volgens De Wetenschap Heet Vinden

De wetenschap heeft overal een antwoord op, inclusief op de eeuwige vraag wat mannen opwindt.

Je zou denken dat het een kwestie van persoonlijke keuze is, want we zijn allemaal verschillend en we houden van verschillende dingen, maar de wetenschap zegt dat de meeste mannen hetzelfde denken als het om vrouwen gaat.

Dit is een schok, toch? Uhm… niet echt. We weten allemaal dat de meeste mannen hetzelfde denken als het om vrouwen gaat, maar er is een ding dat je waarschijnlijk niet wist. De wetenschap zegt dat mannen op zoek zijn naar potentiële vrouwen om baby’s mee te maken.

Er zijn bepaalde fysieke kenmerken die in de ogen van mannen schreeuwen: “Ik moet daar wat van krijgen!” en in het algemeen, is dat zo waar.

Misschien zijn mannen zich niet bewust van het feit dat ze genetisch zijn aangelegd om naar vrouwen te zoeken waar ze zich onbewust tot aangetrokken voelen uitsluitend voor de doeleinden van de voortplanting. Dus, volgens de wetenschap zijn dit de eigenschappen die mannen heet vinden:

1. Heupen

Hoewel een man niet denkt dat hij voor een meisje heeft gekozen om mee uit te nemen op een eerste date vanwege haar genetica en de noodzaak om zich voort te planten, zegt de wetenschap iets anders.

Wetenschappers beweren dat mannen zich aangetrokken voelen tot vrouwen met een lage taille-tot-heup verhouding.

Het is wetenschappelijk bewezen dat deze vrouwen gezonder zijn en dat de lage taille-tot-heup verhouding ze jeugdiger en aantrekkelijker laat lijken.

Het is alsof ze een magnetische kracht hebben die mannen om de een of andere reden dichter bij hen brengt die niemand kan verklaren. Het is gewoon een feit.

2. Hoge stem

Voor mannen vertegenwoordigt een hoge stem de jeugd en een klein, vrouwelijk lichaam.

Daarom voelen ze zich er onbewust tot aangetrokken, ook al weten of merken ze het misschien niet eens. Jeugd wordt meestal met de natuur en de bevalling geassocieerd.

3. Lange lokken en glanzend haar

10 Vrouwelijke Eigenschappen Die Mannen Volgens De Wetenschap Heet Vinden

Sommige eigenschappen schreeuwen gewoon vrouwelijkheid en dat is al altijd zo geweest. Maar er is niets sexyer dan mooi, glanzend, lang haar.

Glanzend en gezond haar laat zien dat je voor je lichaam zorgt en als je voor je lichaam zorgt, dan betekent dat dat je gezond bent.

En dat is echt wat mannen aantrekkelijk vinden zonder het te weten. Een goede gezondheid impliceert ook vruchtbaarheid.

4. Symmetrie

Mannen voelen zich tot symmetrie aangetrokken. Wanneer een object of een gezicht of wat ze ook zien aan de andere kant wordt gespiegeld, dan zal het volgens de wetenschap hun aandacht trekken.

Natuurlijk hoeft dat niet te betekenen dat ze opgewonden raken door alles wat ze zien dat symmetrisch is, maar als vrouwen het onderwerp zijn van wat ze zien, dan is symmetrie van groot belang.

De wetenschap zegt dat symmetrie visueel makkelijker te verwerken is, daarom is het zo aantrekkelijk.

5. Minder make-up

De wetenschap beweert dat natuurlijk beter is. En als je erover nadenkt, dan is het logisch.

Je bent op zijn mooist zoals je geboren bent. Er is een reden waarom je haar donker en niet licht is, of dat je ogen blauw en niet bruin zijn.

Mannen zien dat. Je hebt geen contouren of grotere lippen nodig om mooier te zijn.

Mannen houden van de natuurlijke look en daar moet je je aan houden. Natuurlijk is er niets mis met het aanbrengen van een beetje make-up, maar probeer het niet te overdrijven, want niemand houdt van de plastic look.

6. Grote borsten

Zet je schrap – mannen houden van grote borsten! Vooral in combinatie met een smalle taille.

Er werd onderzoek uitgevoerd waarbij mannen foto’s van vrouwen werden getoond en hun oogbewegingen werden gevolgd.

Het blijkt dat de eerste dingen die de meeste mannen bij een vrouw zien, hun borsten en hun taille zijn.

Ze kijken langer naar borsten, maar als ze in combinatie met een smalle taille zijn, dan heb je een winnaar.

7. Kleur ogen

10 Vrouwelijke Eigenschappen Die Mannen Volgens De Wetenschap Heet Vinden

Het is wetenschappelijk bewezen dat donkergekleurde ogen niet zo wenselijk zijn als blauwgekleurde ogen.

Waarom is dat zo? Het is heel eenvoudig, omdat de meest voorkomende oogkleur bruin is, terwijl slechts 17% van de wereldbevolking blauwe ogen heeft.

Daarom zijn blauwe ogen interessanter en sexy. Vlak achter blauwe ogen komen groen en dan bruin.

8. Wenkbrauwvorm

De vorm van je wenkbrauwen kan echt de hele vorm van je gezicht veranderen. Een ander paar wenkbrauwen kan je in een ander persoon veranderen.

Volgens de wetenschap zijn wenkbrauwen het belangrijkst om je gevoelens en emoties uit te drukken.

9. Tanden

Nogmaals, mooie, witte en schone tanden is een indicator van goede hygiëne en dat is een van de dingen waardoor een man waanzinnig verliefd op je kan worden.

Ook gaan mooie en witte tanden samen met een mooie glimlach en niemand kan een mooie glimlach weerstaan.

Dus, als je wilt dat mannen hun hoofd voor je omdraaien, houd dan je tanden gezond en pronk met je glimlach, want je hebt echt iets om mee te pronken.

10. Kusbare lippen

Wat zijn kusbare lippen en is kusbaar door iedereen hetzelfde gedefinieerd?

De algemene mening is dat volle en rode lippen de meest wenselijke zijn, maar de wetenschap heeft dat feit afgewezen, omdat onderzoek heeft aangetoond dat zowel mannen als vrouwen de voorkeur geven aan middelgrote lippen en ze vinden ze het meest sexy en meest kusbaar.

Maar natuurlijk kun je niet alleen rekening houden met de factor lippen.

Je moet naar de andere gezichts- en lichaamskenmerken kijken die het algehele beeld van schoonheid compleet maken en wat een man naar een vrouw trekt.

PinFlight Image