Skip to Content

Dit Is Wat Je Angstigheid Triggert, Op Basis Van Je Sterrenbeeld

Dit Is Wat Je Angstigheid Triggert, Op Basis Van Je Sterrenbeeld

Ram

(21 maart t/m 19 april)

Je denkt dat het leven niet goed zonder jou kan functioneren. Je bent altijd hard bezig, zelfs als je je niet goed voelt. Je hebt vaak een overweldigend gevoel en bent vaak gestrest door de taken die moeilijk zijn voor je om te bereiken.

Geef jezelf een adempauze, het leven zal ook zonder jou verdergaan. Je hoeft niet altijd de superheld te zijn.

Stier

(20 april t/m 21 mei)

Je bent te bang dat je zult falen; je raakt gestrest door het idee dat je deadlines zult missen of te laat bij een vergadering zult zijn. Je bent bang dat je mensen van streek maakt en je wordt niet lekker bij de gedachte dat mensen boos op je zijn of je gewoon niet goed genoeg vinden.

Vertrouw er gewoon op dat alles goed zal komen. In je gedachten maak je problemen veel erger dan ze zijn.

Tweelingen

(22 mei t/m 21 juni)

Je laat onbelangrijke dingen je leven bepalen en het veroorzaakt veel stress bij jou. Je zou voordeel kunnen halen uit rustgevende activiteiten die ervoor zorgen dat je niet schreeuwt naar de persoon die je afsneed in het verkeer of dat je iemand dom vindt omdat ze een woord verkeerd uitspreken.

Kreeft

(22 juni t/m 22 juli)

Je angstigheid bereikt een kookpunt als je je onveilig voelt. Als je ’s avonds laat op straat loopt klopt je hart in je keel. Maar je kunt er ook niet tegen kritiek en wanneer mensen je aanstaren, dit alles maakt je erg angstig.

Krop je emoties niet op, haal adem en vertel mensen waar je mee zit. Je moet worden gerustgesteld om je een beetje beter te voelen.

Leeuw

(23 juli t/m 22 augustus)

Elk moment dat je geen controle hebt over een situatie word je overspoeld door angstigheid. Je moet horen dat alles goed zal komen, zelfs als je niet altijd controle hebt over alle beslissingen waar je mee te maken krijgt.

Soms moet je jezelf een pauze gunnen van al dat bezorgd zijn en gewoon het plan van iemand anders volgen.

Maagd

(23 augustus t/m 22 september)

Jouw trigger is piekeren. Je denkt teveel na en je bent zelf je ergste vijand als het aankomt op het veroorzaken van je angstigheid. Je piekert over de meeste beslissingen en je flipt, maar als je dit eenmaal doet gaat het goed.

Je moet erop vertrouwen dat alles goed gaat komen, schrijf dingen op en verwacht niet altijd het ergste.

Weegschaal

(23 september t/m 22 oktober)

Je houdt ervan als dingen eerlijk zijn, alles wat jij als oneerlijk ziet bezorgt je enorm veel stress.

Je hebt de neiging te piekeren over de voordelen en nadelen van situaties in plaats van dat je meteen reageer; je moet ademhalen en meteen reageren, in plaats van urenlang bij situaties stil te staan en je door alle verschillende scenario’s haasten.

Schorpioen

(23 oktober t/m 22 november)

Niet genoeg privacy of rust hebben bezorgt jou angstaanvallen.

Je hebt de ruimte nodig en je hebt er een hekel aan als mensen dit niet respecteren, het geeft je een gespannen en nerveus gevoel. Je wilt slechts dat iedereen je grenzen respecteert.

Boogschutter

(23 november t/m 21 december)

Je conformeren aan de samenleving geeft jou de meeste stress. Je hebt er een hekel aan als mensen je vertellen hoe je je moet gedragen, kleden en hoe je je voor moet doen.

Je houdt niet van deadlines of vast zitten in het verkeer.

Je kan extreem rusteloos worden en dit kan veel angstigheid veroorzaken.

Steenbok

(22 december t/m 20 januari)

Je bent de veroorzaker van je eigen angstigheid. Je zet veel te veel druk op jezelf en stelt strenge deadlines. Je voelt je gefrustreerd als je deze niet haalt. Denk niet langer aan “wat als” en leef in het heden.

Waterman

(21 januari t/m 18 februari)

Als dingen niet gaan zoals jij wilt krijg je angstaanvallen. Je probeert dingen te verklaren en je raakt gemakkelijk gestrest door de tijd.

Je probeert teveel in een keer te doen, je moet een tandje terug doen en rust nemen.

Soms zullen dingen niet zo gaan als je wilt, maar dat betekent niet dat het verkeerd is of dat het niet goed zal komen.

Vissen

(19 februari t/m 20 maart)

Je overbelicht voelen maakt je angstig. Je hebt een hekel aan spreken in het openbaar en dit geeft je stress, net als grote menigten en teveel mensen in je omgeving.

Je kan niet lekker worden als iemand in je persoonlijke ruimte komt, maar het zal allemaal goedkomen. Blijf onderhand rustig ademhalen.