Skip to Content

Dit Is Waarom De Meest Giftige Relatie Van Je Leven Met De “Aardige Man” Zal Zijn

Dit Is Waarom De Meest Giftige Relatie Van Je Leven Met De “Aardige Man” Zal Zijn

Wie is er een aardige man?

Hij is iemand die je laat zien dat het leven mooi is en dat elke dag de moeite waard is om voor wakker te worden. Hij is iemand die je hand vasthoudt als je gelukkig bent en je in zijn armen neemt als je je verdrietig voelt. Een aardige man is er voor je omdat hij dat wil, niet omdat hij iets van je probeert te krijgen.

Als je iets met een aardige man hebt, dan ben je nooit bang om te laten zien wie je echt bent. Dat komt omdat hij verliefd is op al je perfecte onvolkomenheden en hij alles over je wil weten. Hij heeft jou gekozen en hij koos ervoor om zijn dagen naast je door te brengen omdat hij van je houdt zoals je echt bent.

Hij is degene die je welterusten berichtje stuurt of je snacks brengt als je verdrietig bent en hij zal je bellen om je stem te horen. Aan je deur komen zodat hij je een paar minuten kan knuffelen voordat je naar je werk gaat. Of elke keer als hij je ziet geeft hij je je lievelings bloemen.

Een aardige man zal je laten zien dat je zijn nummer één bent en je zult je nooit eenzaam voelen. Je weet dat er iemand is die alles zal doen wat in zijn macht ligt om je te helpen en je tegen al het kwaad in deze wereld te beschermen. En hij zal nooit een bijbedoeling hebben.

Je zult hem nooit dingen horen zeggen als “Maak je geen zorgen, ik ben een aardige man.” Eigenlijk zul je hem zichzelf nooit een aardige man horen noemen. Waarom niet? Omdat hij hard zal proberen om het je te laten zien in plaats van alleen maar betekenisloze woorden te zeggen en dan het tegenovergestelde te doen.

De andere “aardige man”

Dit Is Waarom De Meest Giftige Relatie Van Je Leven Met De "Aardige Man" Zal Zijn

Maar waarom zeg ik dit allemaal als je over giftige relaties met aardige mannen wilde lezen? Nou, een aardige man en “een aardige man” zijn twee verschillende dingen. Degene met aanhalingstekens is eigenlijk gewoon een slechterik die zich als een van de goeden voordoet.

En je relatie met dat soort man zal de meest giftige relatie zijn waar je ooit mee te maken zult krijgen. “Een aardige man” zal er veel tijd aan besteden om te laten zien hoe goed hij je behandelt. En elke keer als hij iets aardigs doet, verwacht hij dat je hem daarvoor prijst.

Het maakt niet uit wat hij gedaan heeft en hoe fundamenteel die “goede daad” is, hij zal boos op je worden als je er niet eeuwenlang over praat. Hij zal ook verwachten dat je het bij al je vrienden over hem en zijn schattige berichten zult hebben (die hij af en toe stuurt). Zijn doel is om sympathiek te zijn.

De enige reden waarom hij die berichten stuurt is omdat hij geprezen wil worden, niet omdat hij eigenlijk van plan was om je aan het lachen te maken. “Een aardige man” is erg egoïstisch en hij zal jou nooit op de eerste plaats zetten. In plaats daarvan gebruikt hij de goede dingen die hij voor je heeft gedaan om zijn ego te stimuleren. Hij doet het voor zichzelf, niet voor jou.

Het draait om zijn ego

Je hoort hem ook dingen zeggen als, “Ik behandel je zo goed, waarom ben je boos op me? Je zult nooit iemand vinden die beter is dan ik. Ik ben een van de goede mannen, ik zie al die slechte jongens wel die je pijn willen doen. Dat zou ik je nooit aandoen. ” Maar dat zullen slechts woorden zijn. Een fictie waar hij je in wil laten geloven.

In feite is alles wat hij doet gewoon omdat hij er iets voor terug wil. Soms is het gewoon je bevestiging, omdat hij het echt nodig heeft om zijn ego te voeden. Soms verwacht hij dat je hem bedient omdat hij zo goed voor je is.

Als je niet doet wat hij wil, dan laat hij misschien zijn ware aard zien. Maar hij zal vooral proberen om zijn masker op te houden en te handelen als “een aardige man”. Het is waarschijnlijk dat hij zal proberen om zinnen te gebruiken als “Schat, vond je die date die ik gepland had niet leuk, waarom wil je dan niet blijven slapen?

Hij zal proberen je een slecht gevoel te geven omdat “je niet zo hard je best doet als hij”. Maar geloof hem niet; dat is slechts een van de manieren waarop mannen ons graag proberen te manipuleren. Ze weten hoeveel het ons doet en hoe empathisch we zijn, dus willen ze dat tegen ons gebruiken.

Deze man zal proberen je te laten geloven dat je de jackpot hebt gewonnen toen je een relatie met hem kreeg. Hij zal je vertellen dat er niemand is die je zo goed zal behandelen als hij. En dat alles wat hij doet tegenwoordig zo ongewoon is.

Maar dat is het niet! Er bestaan nog steeds echte aardige mannen. En je zult hem vinden als je het verschil leert kennen tussen hem en degene die gewoon een masker draagt. Het klinkt misschien moeilijk, maar ik denk dat je na het lezen van dit wel een idee zal hebben van wat de belangrijkste verschillen zijn.

Conclusie

Dit Is Waarom De Meest Giftige Relatie Van Je Leven Met De "Aardige Man" Zal Zijn

Zodra je merkt dat hij alleen maar leuke dingen voor je doet, omdat hij er iets voor terug wil, weet je dat je een opschepper hebt. En ik raad je aan om zo snel mogelijk te vertrekken, want gemaskerde aardige mannen worden nooit echt aardig.

Geloof hem niet, want iedereen die zo hoog over zichzelf spreekt, doet dat meestal om iets te verbergen wat ze missen. Je zult Adele nooit horen zeggen dat ze de beste stem in de wereld heeft of Christiano Ronaldo dat er geen betere speler is dan hij.

Mensen die echt goed zijn, laten anderen goed over hen spreken. En ze blijven nederig, ook al zijn ze zich bewust van hun waarde. In de tussentijd zullen ze zichzelf door hun daden en niet door woorden bewijzen. Dus onthoud altijd, degene die zegt “Ik ben de aardige man.” is niet een van hen.