Skip to Content

Hoe Je Het Einde Van 2023 Door Kunt Brengen (Op Basis Van Je Sterrenbeeld)

Hoe Je Het Einde Van 2023 Door Kunt Brengen (Op Basis Van Je Sterrenbeeld)

Ram

Hoe je het einde van 2021 door kunt brengen (op basis van je sterrenbeeld)

Je bent een echte vechter. Je laat dingen niet aan het toeval over. Dat pittige temperament die je van binnen houdt, is wat je door laat gaan. Je koppigheid zorgt ervoor dat je de dingen bereikt die je in gedachten had.

Je hebt in 2023 zoveel nieuwe kansen gehad. Je hebt succesvolle zakelijke deals gesloten. Je hebt veel geweldige nieuwe mensen leren kennen. Kortom, je hebt op alle vlakken staan stralen. Maar dat heeft veel van je energie gekost.

Aangezien 2024 vrijwel hetzelfde zal zijn en je nog steeds naar grotere dingen streeft en er alles aan doet om ze waar te maken, gebruik dan het einde van het jaar om jezelf op te laden.

Neem een paar dagen vrij en doe helemaal niets. Je gaat voor de nieuwe uitdagingen die 2024 voor je in petto heeft je energie nodig hebben.

Stier

Dit jaar was een geweldig jaar voor je. Maar door een aantal gebeurtenissen die je niet had kunnen voorzien, ben je meer in de openbaarheid gekomen dan je gewend was.

Dat geeft je geen gevoel van controle en controle is iets wat je gewoon moet hebben.

Dit jaar waren er enkele veranderingen in je liefdesplan en vrijwel alle dingen waren heel gemakkelijk voor je. Je was creatief in je werk en je dagelijkse leven. Al met al was het een best goed jaar.

Maar je hebt besloten dat je volgend jaar zeker meer controle over je leven zult hebben dan dit afgelopen jaar. Maar om dat te kunnen doen, hoef je alleen maar diep adem te halen en jezelf een pauze te gunnen.

Het nieuwe jaar gaat zonder jou nergens heen. Relax.

Tweeling

Hoe je het einde van 2021 door kunt brengen (op basis van je sterrenbeeld)

Dit jaar was een jaar van verlichting voor je. Je hebt diep in jezelf gekeken en je hebt je gerealiseerd wat voor soort persoon je wilt zijn.

Je bent emotioneel gegroeid en je hebt je voor de mensen om je heen opengesteld. Je egoïstische dagen zijn voorbij voor jou. Je hebt de deur geopend naar een hele nieuwe andere wereld van onbaatzuchtige liefde.

Je bent extravert en socialer geworden. Eerlijk gezegd heb je altijd het potentieel gehad om zo iemand te zijn, maar je andere kant, de duistere kant, overheerste tot nu toe.

Neem deze tijd tot het nieuwe jaar komt om jezelf, de nieuwe en verbeterde jij te leren kennen. Je gaat wat zich al zo lang in je heeft verstopt leuk vinden.

Kreeft

Dit jaar ben je zelfbewuster geworden. Je hebt je gerealiseerd hoe waardevol je bent. Je hebt geleerd om jezelf en de mensen om je heen te waarderen. Je hebt het leven zelf leren waarderen.

Breng deze laatste dagen van 2023 door met het geven van je onbaatzuchtige liefde aan alle mensen om je heen. Verspreid liefde zoals je het afgelopen jaar hebt gedaan. Heb lief en heb nooit spijt om lief te hebben. Je zult beloond worden.

Leeuw

Hoe je het einde van 2021 door kunt brengen (op basis van je sterrenbeeld)

Je hebt het hele jaar non-stop gewerkt. Maar je bent ook een constante winnaar geweest. Je was een leider en een succesvolle. Elk project dat je startte, eindigde in een triomf.

Hierdoor ben je ook een beter mens geworden. Je bent emotioneel en sociaal gegroeid. Het lijkt alsof je dit jaar veel hebt gedaan, dus het beste wat je de laatste dagen van 2023 kunt doen, is letterlijk niets.

Zet alle projecten die je in gedachten hebt aan de kant. Doe jezelf een plezier en doe het rustig aan, want je hebt wat rust nodig. Anders zal je breken. In 2024 is er genoeg tijd om nieuwe projecten en reizen aan te gaan.

Maagd

Dit jaar stond in het teken van het loslaten van de slechte dingen uit je leven. Je bent van slechte mensen in je leven verlost, je hebt je huis van onnodige spullen ontdaan. Het ging allemaal om een nieuw begin.

Je had veel te doen en dit jaar was erg turbulent voor je. Als je in 2024 een schone start wilt maken en op de ingeslagen weg door wilt gaan, dan moet je gaan zitten en goed nadenken over je leven en wat je ermee wilt doen.

Denk er eind 2023 eens over na waarom je zoveel hebt losgelaten, waarom je dingen hebt weggedaan waar je last van hebt. Wat er in je leven is gebeurd waardoor je hebt besloten om een nieuwe wending te nemen.

Weegschaal

Hoe je het einde van 2021 door kunt brengen (op basis van je sterrenbeeld)

Je was het afgelopen jaar bang, Weegschaal. Je werd uitgedaagd en je twijfelde aan je talent en zelfexpressie. Je moest die angsten gewoon overwinnen als je het wilde halen.

Je moest je zachte kant laten zien, want de harde buitenkant werkte niet voor jou. Je hebt in alles gefaald. Het was traumatiserend voor je om je open te stellen en om trouw aan je emoties te zijn.

Leg daarom de laatste dagen van 2023 jezelf lekker in de watten. Wees lief voor jezelf, doe alleen dingen die je wilt doen. Maak voor jezelf een bad klaar. Neem jezelf mee uit eten. Ga winkelen. Doe alles wat je ontspant en gelukkig maakt.

Schorpioen

2023 was jouw jaar. Je vindt het bijna jammer dat het ophoudt. Er zijn zoveel geweldige dingen met je gebeurd en je wilt niet dat ze verdwijnen.

Maar je hoeft je geen zorgen te maken, want je hebt geluk. 2024 wordt net zo goed als het afgelopen jaar, zo niet zelfs beter. Heb geen spijt van dingen die eindigen, maar wees blij met de dingen die komen.

Breng de laatste dagen van 2023 door met het opschrijven van al het moois dat je is overkomen. Zo zal je ze nooit meer vergeten. Zo kun je elke keer dat je leest wat je hebt geschreven teruggaan naar die mooie tijd van je leven.

Boogschutter

Hoe je het einde van 2021 door kunt brengen (op basis van je sterrenbeeld)

Dit afgelopen jaar was een gelukkig jaar voor jou. Je bedrijf groeide en/of je persoonlijke leven begon ten goede te veranderen. Hoe dan ook, het was een gelukkig en bevredigend jaar.

Je bent zo opgewonden geweest over je nieuwe gelukkige leven dat je jezelf hebt overwerkt. Stop even en neem een pauze. Denk niet aan de nieuwe dingen die komen, want die komen toch wel.

Je hebt niet de macht om dat eerder te laten gebeuren. Dus ontspan je even en laat dat gelukkige leven naar je toe komen.

Steenbok

Je hebt dit afgelopen jaar kracht gevoeld. Je was uitstekend in je werk en je privéleven was ook niet zo slecht. De macht die je had en de controle over je leven maakten je gelukkig.

Maar met macht komt ook stress, dus gebruik deze paar resterende dagen van het jaar om een manier te vinden om jezelf te kalmeren en om te gaan met de verantwoordelijkheid die je hebt.

Maak een activiteitenplan en bereid je fysiek en emotioneel voor op het komende jaar.

Waterman

Hoe je het einde van 2021 door kunt brengen (op basis van je sterrenbeeld)

Dit afgelopen jaar ben je in dingen gestapt die je onbekend zijn. Dat was een grote stap voor je. Je bent meestal bang voor dingen die je niet kent en je speelt graag op veilig.

Maar dit afgelopen jaar heb je een stap vooruit gezet en jezelf uitgedaagd door iets te doen wat je normaal niet zou doen.

Probeer tijdens deze laatste paar dagen van 2023 naar alle dingen te kijken die je hebt gedaan, alle dingen die je bang hebben gemaakt en besef hoe ver je bent gekomen.

Schrijf die dingen op om je eraan te herinneren waartoe je in staat bent als je je zinnen erop zet.

Vissen

Dit jaar ben je even uit je dromerige land gestapt. Je kreeg je zelfvertrouwen en je leefde in een echte wereld waar je echte dingen deed.

Je geloofde in je doelen, omdat je er minder tijd aan besteedde om erover te dromen en meer tijd om er daadwerkelijk iets aan te doen.

Maak tegen het einde van het jaar een lijst met doelen en geloof in jezelf, want je hebt wat nodig is om ze waar te maken. Je moet gewoon in jezelf geloven en nooit stoppen met proberen.

Hoe je het einde van 2023 door kunt brengen (op basis van je sterrenbeeld)