Skip to Content

Hoe Elk Sterrenbeeld Reageert Op Geghost Worden: Een Wereld Van Reacties

Hoe Elk Sterrenbeeld Reageert Op Geghost Worden: Een Wereld Van Reacties

Laten we één ding duidelijk maken – niemand houdt ervan om geghost te worden. Tuurlijk, je zou kunnen doen alsof het je niets kan schelen en dat dit soort dingen geen invloed op je hebben.

Maar kom op, je moet toegeven dat je een beetje gekwetst kunt worden. Wat nog belangrijker is – waarom zou iemand de behoefte hebben om mensen te ghosten?

Wat is daar nou zo leuk aan? Waarom kunnen ze niet gewoon fatsoenlijk zijn en iets zeggen?

Als je pas geleden bent geghost, dan ben je waarschijnlijk met stomheid geslagen. Je had geen idee wat er is gebeurd, omdat die persoon je geen enkele uitleg gaf of zelfs maar probeerde om een excuus te verzinnen!

Misschien was het niet zo erg, want het was niets ernstigs, je was gewoon aan het appen. Toch zou je het prettig hebben gevonden als je een soort afsluiting had gekregen.

Je kunt proberen jezelf te troosten en iemand anders te vinden om mee te appen. Aan de andere kant kun je misschien opnieuw contact proberen op te nemen om vervolgens nog een keer met stilte te worden geconfronteerd. Dit laat je misschien met die ene vraag achter die ons allemaal kan ruïneren: “Waarom ik?”

Ieder mens zal anders op deze abrupte stilte reageren en hun hoofden zullen waarschijnlijk met miljoenen vragen overspoeld worden.

Misschien kom je er heel snel overheen, maar iemand anders heeft misschien niet genoeg kracht om dat te doen.

Als je nog nooit in een vergelijkbare situatie bent beland, dan ben je een van de weinige gelukkigen. Voor het geval dat je dit scenario in de toekomst tegenkomt, kun je hier zien hoe je sterrenbeeld zal reageren op geghost worden.

Hoe elk sterrenbeeld reageert op geghost worden

Hoe Elk Sterrenbeeld Reageert Op Geghost Worden: Een Wereld Van Reacties

Ram

Voor een Ram kan het lastig zijn om geghost te worden. Ram is een ambitieus teken en ze brengen graag tijd door met iets zinvols.

Daarom zullen ze zich waarschijnlijk erg boos en geagiteerd voelen. Hoe kan iemand het fatsoen hebben om dat bij hen te doen?

Stier

Hoewel het gewoon om appen gaat, kan Stier zich al op een dieper niveau met die speciale persoon verbinden. Wanneer ze echter geghost worden, dan kunnen ze zich gekwetst en genegeerd voelen.

Dit is niet het beste scenario voor zo’n loyaal teken. Ze kunnen door een minuut van zwakte overrompeld worden en toch opnieuw contact met hen opnemen. (En laten we eerlijk zijn, dat werkt zelden.)

Tweeling

Tweeling zal niet snel geghost worden, omdat zij meestal degene zijn die deze vreselijke daad doen. Zodra het hen echter overkomt en ze zelf voelen wat het is, dan krijgen ze misschien een koekje van eigen deeg.

Zoals je zou kunnen raden, zijn ze niet overweldigd als dit gebeurt, omdat ze gemakkelijk herstellen. Dit komt omdat een Tweeling heel snel een andere bezigheid voor zichzelf kan vinden.

Kreeft

Ik denk dat we allemaal weten hoe het zou gaan als dit sterrenbeeld geghost zou worden. Helaas zijn wij van mening dat Kreeft zeer ontdaan zal zijn over een dergelijk besluit. Het zijn zulke romantische zielen dat het mijn hart zou breken als ik een Kreeft zou zien die geghost wordt.

Het is geen geheim dat dit sterrenbeeld graag complimenten krijgt. Ze stelen altijd de schijnwerpers, maar wat gebeurt er als ze er voor een keer van beroofd worden? Al met al is geghost worden voor dit sterrenbeeld de ergste nachtmerrie ooit.

Maagd

Deze perfectionist is iemand die het niet zo makkelijk zal laten gaan. Tuurlijk, is het mogelijk dat ze geghost worden. Hun obsessie met details zal echter waarschijnlijk zegevieren, dus ze zullen in staat zijn om het te voorspellen.

Het is niet vreemd of ongewoon voor dit koele en beheerste teken. Ze gedragen zich zo volwassen en hebben er geen probleem mee om hun angsten te confronteren en over hen heen te komen.

Weegschaal

Hoe Elk Sterrenbeeld Reageert Op Geghost Worden: Een Wereld Van Reacties

Weegschalen zijn niet echt het type om wrok te koesteren. Ze kunnen echter behoorlijk gekwetst zijn als iemand onaangekondigd hun leven verlaat.

Toch zullen ze liever hun verdriet voor zichzelf houden, omdat ze niet van confrontaties houden. Maar dit betekent niet dat geghost worden hen niet kwetst. Het is gewoon dat ze ervoor kiezen om te doen alsof alles in orde is.

Schorpioen

Als je een Schorpioen ziet die stoer doet nadat hij is geghost, geloof me, dat zijn ze niet.

Dit sterrenbeeld ziet er misschien uit als een harde noot om te kraken. Ze kunnen het echter nog steeds heel serieus nemen om geghost te worden. Ze kunnen zich terugtrekken en die persoon vermijden om te genezen.

Boogschutter

Dit teken neemt de dingen niet al te serieus. Bovendien houden ze van vrijheid, dus het verlies van contact met iemand stoort hen minder.

Ze zullen er waarschijnlijk vrij snel overheen zijn en iets anders vinden om zich bezig te houden. Het goede nieuws voor dit sterrenbeeld is dat ze niet te veel rouwen om iets wat ze niet kunnen hebben!

Steenbok

Je wilt echt niet rotzooien met een Steenbok, en je wilt ze vooral niet ghosten. Dit teken houdt niet van dit soort spelletjes en zal zeker boos worden door dit soort roekeloos gedrag.

Om eerlijk te zijn, soms kunnen ze te ver gaan en echt onvermurwbaar zijn over iets. Dus, tenzij je dit gedrag niet wilt triggeren, moet je je geluk niet beproeven door hen te ghosten.

Waterman

Voor een Waterman is geghost worden zeker geen levensveranderende omstandigheid. Ze zijn eraan gewend, en ze zijn gewend om hetzelfde met mensen te doen.

Sommigen zouden dit teken als vrij afstandelijk of verstrooid beschrijven. Daarom heeft dit soort dingen niet echt invloed op hen.

Vissen

Soms zouden we kunnen zeggen dat Vissen een emotioneel wrak kunnen zijn. Ze nemen vanwege al hun intense gevoelens dingen te persoonlijk op.

Het is moeilijk voor dit teken om snel over iets heen te komen, zelfs als het iets kleins als dit is. Dus het is veilig om te zeggen dat geghost worden niet hun favoriete ding is om te ervaren.

Conclusie

Hoe Elk Sterrenbeeld Reageert Op Geghost Worden: Een Wereld Van Reacties

Ik geloof dat we kunnen concluderen dat niemand het leuk vindt om geghost te worden. Het is uitputtend. Het kost veel tijd om met iemand te praten, om je vervolgens te laten zitten.

Je zult er nooit achter komen wat de reden van dit gedrag is. Maar wat het ergste is, je zou uiteindelijk voortdurend aan jezelf kunnen gaan twijfelen. Echt, ghosters hebben geen idee hoe erg het iemand kan beïnvloeden.