Skip to Content

Hoe Je Je Op Basis Van Je Sterrenbeeld Gedraagt Als Je Bij Iemand In De Buurt Bent Die Je Leuk Vindt

Hoe Je Je Op Basis Van Je Sterrenbeeld Gedraagt Als Je Bij Iemand In De Buurt Bent Die Je Leuk Vindt

Ram

Je zelfvertrouwen is hoog, dus je zult geen problemen hebben om een gesprek te beginnen of als eerste iemand te benaderen die je leuk vindt.

Je zet je beste beentje voor en flirt schaamteloos, waardoor iedereen om je heen zich misschien een beetje ongemakkelijk voelt.

Ram wordt door Mars geleid, de god van de oorlog, dus als iemand anders achter je verliefdheid aan zit, dan vind je een gevecht niet erg. Iemand hebben om mee te concurreren maakt je helemaal niet bang – het maakt de dingen eigenlijk nog leuker.

Stier

‘De weg naar het hart van de man, gaat via zijn maag ’, als je het aan een Stier vraagt. Een maaltijd van zelfgemaakte lasagne, pizza en pannenkoeken is een van de mogelijke date-ideeën die je zult hebben.

Ook uit eten gaan en de juiste plekken kennen, is jouw manier om indruk op een date te maken die je leuk vindt. Zodra je je hart op iemand hebt gericht, ga je ze achterna, wat er ook gebeurt en eten is slechts de eerste stap.

Laten we hopen dat je vlam je gastronomische smaak deelt.

Tweeling

Hoe Je Je Op Basis Van Je Sterrenbeeld Gedraagt Als Je Bij Iemand In De Buurt Bent Die Je Leuk Vindt

‘Negeer ze om hun aandacht te trekken’ is de flirtstijl van een Tweeling en het werkt geweldig. Tweelingen houden ervan om dingen aan te wakkeren en een zekere mate van verwarring bij hun partner te veroorzaken.

Ze lijken helemaal niet geïnteresseerd te zijn en ze kunnen zelfs met andere mensen flirten om een reactie uit te lokken in degene waar ze echt in geïnteresseerd zijn. Ze doen dit om te weten dat hun emoties nodig zijn.

Het is voor een Tweeling gemakkelijker om een omweg naar iemands hart te maken dan om open en eerlijk over hun gevoelens te zijn.

Kreeft

Bij Kreeft draait alles om emoties. Het is dus geen verrassing dat ze door emoties worden overweldigd als ze in de buurt zijn van de persoon die ze leuk vinden. Ze zullen totaal anders zijn dan zichzelf en meer aan de verlegen kant zijn.

Hun instinct zal zijn om de andere kant op te rennen, maar ze zijn ook dapper genoeg om te blijven en een risico te nemen door ervoor te gaan en met die persoon te praten, ongeacht wat voor soort zinnen er uitkomen.

Hun onhandige woorden zijn iemands schattige woorden, dus je hoeft je geen zorgen te maken.

Leeuw

Het zal niet moeilijk zijn om een Leeuw te herkennen die iemand leuk vindt. Ze zullen de luidste in de kamer zijn en zullen alles in het werk stellen om zichzelf in de schijnwerpers te zetten, zodat hun verliefdheid ze zal opmerken.

Een Leeuw zal hun bete beentje voorzetten en het zal moeilijk voor iemand zijn om ze te weerstaan. Hun charisma en communicatieve vaardigheden zullen iedereen van hun stuk brengen.

Maagd

Een van de meest ambitieuze van alle sterrenbeelden, een Maagd is gedreven en gepassioneerd over hun werk. Ze brengen dus standaard veel tijd op kantoor door en hun vlam is waarschijnlijk hun collega.

De drukke levensstijl van een Maagd is ook hun excuus om vrijgezel te zijn. Ze zijn te zelfbewust als ze in de buurt zijn van iemand voor wie ze gevoelens hebben, dus geven ze de voorkeur aan een partner die die eerste paar stappen zal zetten.

Weegschaal

Weegschalen worden door Venus geleid, dus ze draaien helemaal om de liefde. Ze zijn van nature flirterig en positief, dus met mooie woorden kom je al ver.

Weegschalen proberen het altijd cool te spelen, maar vaker wel dan niet is het object van hun verliefdheid meer dan in staat om er dwars doorheen te kijken. Gelukkig maakt dat ze nog schattiger.

Schorpioen

Een beetje mysterie is meestal iets positiefs als het om daten gaat. Schorpioenen gaan echter een beetje te ver. Niemand weet ooit wat er in hun hoofd omgaat.

Als een Schorpioen je leuk vindt, dan houden ze graag de controle. Een sluier van mysterie stelt hen in staat om dat te doen. Hun verliefdheid moet tussen de regels kunnen lezen, want Schorpioenen zijn nooit direct.

Ze willen echter misschien hun strategie heroverwegen en proberen om rechtlijniger en minder mysterieus over hun gevoelens te zijn, omdat hun verliefdheid geen gedachtelezer is en hun gedrag zegt dat ze niet geïnteresseerd zijn.

Boogschutter

Hoe Je Je Op Basis Van Je Sterrenbeeld Gedraagt Als Je Bij Iemand In De Buurt Bent Die Je Leuk Vindt

Boogschutters staan bekend om hun gevatheid en ongelooflijke gevoel voor humor. Dus ze zullen hoogstwaarschijnlijk die kaart spelen als ze indruk op iemand willen maken.

Niet iedereen deelt echter hun gevoel voor humor of waardeert hoe ze bijna alles in een grap kunnen veranderen. Een Boogschutter slaagt er alleen niet in om te flirten als hij niet in de buurt is van iemand die zijn soort van grappig is.

Steenbok

Een Steenbok haast zich nooit en doet het graag rustig aan. Ze zullen dus de tijd nemen om de persoon te leren kennen die hun aandacht trekt voordat ze hen zelfs maar in de buurt van hun hart laten komen.

Steenbokken vinden diepe en open gesprekken extreem sexy, dus ze zullen hun geliefde miljoenen vragen stellen en ze zullen elk woord opzuigen. Ze zullen ook hun levensverhalen delen.

Steenbokken nemen relaties serieus, dus ze hebben meer nodig dan die onmiddellijke klik. Ze zullen ervoor willen zorgen dat ze voordat ze verder gaan compatibel zijn met hun geliefde.

Waterman

Ze hebben iemand nodig met wie ze zich intellectueel kunnen verbinden. Het zijn sapiofielen – daarom zal een Waterman erg geïnteresseerd zijn in de persoon die hun perspectieven deelt en ze snapt.

Ze zullen hun communicatieve vaardigheden en hun charmes gebruiken om zichzelf meer op te laten vallen en aantrekkelijker te maken voor hun verliefdheid.

Vissen

Vissen zal nooit de eerste stap zetten. Ze wachten veel liever tot de andere kant het doet, zodat ze hun voorbeeld kunnen volgen. Ze zijn niet goed in het initiëren van dingen – het is niet hun stijl.

Maar als iemand eenmaal de juiste manier heeft gevonden om naar hen toe te zwemmen, dan zal een Vissen vol verrassingen zitten. Het zijn eeuwige dromers en hopeloze romantici met een vuile geest.

Dat maakt ze nogal geweldig. Het enige wat ze nu nodig hebben, is dat hun vlam hen benadert.

Hoe Je Je Op Basis Van Je Sterrenbeeld Gedraagt Als Je Bij Iemand In De Buurt Bent Die Je Leuk Vindt