Skip to Content

Hoe Je Je Partner Wegjaagt, Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld

Hoe Je Je Partner Wegjaagt, Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld

Een horoscoop is misschien niet jouw kopje thee, maar er is iets aan het verkrijgen van de thee die je nodig hebt om iedereen op gang te brengen. Relaties zijn al ingewikkeld genoeg zonder dat je probeert uit te zoeken of hij je subtiele signalen stuurt dat hij klaar met je is.

Of je nu een wel of niet in sterrenbeelden gelooft, het valt niet te ontkennen dat je veel over je sterke en zwakke punten kunt leren door je teken een beetje beter te begrijpen. En je kunt zelfs een soort van beeld krijgen van hoe anderen (aka je vrienden, familie en je partner) je zien.

Oh, en je kunt de cyclus van twijfel en angst stoppen door de karaktereigenschap aan te pakken die mensen van je wegduwt. Zonder verder oponthoud, is hier hoe je je partner wegjaagt, op basis van je sterrenbeeld.

Hoe je je partner wegjaagt, gebaseerd op je sterrenbeeld

Hoe Je Je Partner Wegjaagt, Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld

Ram

Ram, je bent aantrekkelijk en charmant (een match made in heaven), wat betekent dat iedereen graag tijd met je doorbrengt. En je hebt er geen probleem mee om iemand aan te trekken die je aandacht trekt.

Maar op het moment dat je krijgt wat je wilt, laat je je echte gezicht zien. Je hunkert niet alleen te allen tijde naar aandacht, maar je wordt ook bezitterig ten opzichte van de persoon met wie je bent. Nu wil je opeens weten waar ze zijn, met wie ze zijn en waarom ze niet bij jou zijn.

Stop met je partner elk uur van de dag lastig te vallen. En je zult gegarandeerd zien hoe je relatie ten goede verandert.

Stier

Stieren zijn lief, maar ze worden links en rechts gekwetst omdat ze te veel van anderen verwachten. We weten dat je geeft, bereid bent om te doen wat je moet doen om de persoon van wie je houdt gelukkig te maken en je te allen tijde open staat voor liefde.

Maar je verwachtingen kunnen ervoor zorgen dat je je partner van je wegjaagt. Hoewel er niets mis is met het willen dat je partner je dezelfde hoeveelheid moeite geeft die jij geeft, zijn er momenten waarop dat niet mogelijk is.

Niet iedereen heeft op dezelfde manier lief of toont liefde op dezelfde manier als jij. En je moet leren hoe je (daarop) kunt reageren om je relaties te laten werken.

Tweeling

Tweelingen zijn het volledige pakket, maar ze kunnen dingen verpesten door niet te weten wat ze willen. Zo lief, vermakelijk en aanpasbaar als je bent. Zal niemand je serieus nemen zolang je over alles van gedachten blijft veranderen.

En je weet waar we het over hebben. De ene dag ben je blij met je relatie en je partner. En de andere dag begin je alles uit elkaar te halen omdat je plotseling denkt dat hij niet de ware is.

Natuurlijk is er niets mis met af en toe van gedachten veranderen. Maar als je elk moment van de dag van gedachten verandert, dan weet je waarschijnlijk niet wat je wilt.

Kreeft

Kreeften zijn de pups van de dierenriemwereld, maar dat is misschien juist het ding dat iedereen van hen wegduwt.

Hier is het ding, Kreeft – je bent geweldig in het binden met je partner, maar je bent ook geweldig in het aanhankelijk, humeurig en passief-agressief zijn wanneer dingen niet gaan zoals je had gepland.

Je kunt niet verwachten dat je partner op dezelfde manier voor jou zorgt zoals jij voor hem zorgt. Beheer je verwachtingen, accepteer dat je partner anders is dan jij en leer die verschillen te waarderen (in plaats van ze te verafschuwen).

Leeuw

Leeuwen zijn sterk, trots en echt, echt aantrekkelijk. En dat is het ding. Je bent zelfverzekerd genoeg om te begrijpen wat je te bieden hebt, maar je waardeert niet wat anderen te bieden hebben.

Als gevolg hiervan word je vaak als betuttelend, pompeus en controlerend gezien. Wat toevallig het ding is dat iedereen inclusief je partner van je wegjaagt. Sterker nog, je zorgt er vaak voor dat je partner zich ‘minder dan’ en ‘niet goed genoeg’ voelt omdat je weigert om de schijnwerpers met hen te delen.

Maagd

Hoe Je Je Partner Wegjaagt, Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld

Maagden zijn perfectionisten, en dat is vooral wat iedereen inclusief hun partner van hen wegjaagt. Wanneer je partner iets doet dat je irriteert of iets dat niet goed is volgens jouw normen, dan word je een ander persoon.

Wanneer je neerbuigend tegen je partner praat omdat hij of zij je niet begrijpt, dan loop je het risico de enige persoon te worden waar ze niet naartoe kunnen gaan. Ze weten dan dat je ze gaat beoordelen op wat ze ook doen.

Dus, als je begrijpt dat je niet altijd gelijk hoeft te hebben, dan zul je relatie gegarandeerd 100% verbeteren.

Weegschaal

Weegschalen zijn sociale vlinders. Ze zijn gemakkelijk in de omgang, het zijn charmeurs en ze zijn flirterig van aard. En dat is hoe ze zich gedragen, zelfs als ze al met iemand zijn. Natuurlijk heb je niet de macht om te bepalen hoe anderen je gaan waarnemen.

Maar je hebt de macht om je partner genoeg te respecteren om het flirten op te geven als je eenmaal serieus met elkaar bent. En als je dat niet doet (en je blijft met je wimpers naar anderen knipperen), dan kun je verwachten dat je partner zich van je begint af te trekken.

Schorpioen

Schorpioenen zijn erin geslaagd om de slechtste reputatie onder de sterrenbeelden te verdienen. En er zijn momenten waarop we denken dat ze daar zelf iets mee te maken hadden.

Hoewel Schorpioenen lief, hartelijk en dankbaar kunnen zijn voor ieders goede genade, kunnen ze ook koppig, wraakzuchtig en compromisloos zijn. Gezonde relaties vereisen compromissen, Schorpioen.

Niets wat je doet om je relatie gaande te houden, kan zo effectief en efficiënt zijn als een goed, eerlijk gesprek over wat je dwarszit.

Boogschutter

Boogschutter, het spijt ons om aan te kondigen dat je zorgeloze houding mensen wegjaagt.

Hoewel er iets spannends is aan met iemand zijn die zichzelf niet serieus neemt en alles leuk, fris en opwindend houdt, is er ook iets vervelends aan het niet weten wat je wachten staat.

Zolang je te onverantwoordelijk, onafhankelijk en impulsief bent, zul je het moeilijk hebben om je partner gelukkig te houden.

Steenbok

Steenbokken lijken het tegenovergestelde te zijn van Boogschutters omdat ze zich schuldig maken aan het te serieus nemen van dingen. Als Steenbok is de kans groot dat je elk glas op de planeet als eeuwig halfleeg ziet.

En je pessimisme duwt je partner weg omdat ze het zat zijn om je levenslijn, je schouder om op te huilen en je rots in de branding te zijn. Leer hoe je jezelf overeind kunt houden zonder je partner te belasten. En je zult gegarandeerd een verandering opmerken (ten goede natuurlijk).

Waterman

Ben je niet een beetje tegenstrijdig, Waterman?

Aan de ene kant heb je geen probleem met het tonen van liefde aan vreemden, zwerfkittens die je op straat voorbij lopen en achtergelaten pups die je voedt wanneer je paden met hen kruist. Aan de andere kant ben je gereserveerd, teruggetrokken en vrijblijvend met je partner.

Vroeg of laat beginnen je partners te merken dat je niet emotioneel bij hen aanwezig bent. Ze besluiten dan te vertrekken voordat ze te gehecht raken aan iemand die niet hetzelfde voor hen voelt. Maar dat doe je wel – je hoeft alleen maar te leren hoe je dat kunt laten zien.

Vissen

Vissen zijn warm, empathisch en medelevend, wat kan er ooit mis zijn met hen? Als Vissen droom je over perfecte relaties en een partner die voor je zorgt.

Maar je lijkt een beetje te veel te dromen over deze dingen. Tot het punt waarop je partner begint te denken dat je geheimzinnig, niet communicatief en achterhoudend bent.

Vissen, je kunt een sprookjesachtig leven leiden met je partner op het moment dat je terugkomt in de realiteit. Schroom niet om je dromen met de persoon te delen van wie je houdt.