Skip to Content

Hoe Je Zijn Prioriteit Wordt En Geen Optie

Hoe Je Zijn Prioriteit Wordt En Geen Optie

Ben je de mannen niet beu die het lef hebben om je als een optie te behandelen? Het is het ergste om te weten dat de persoon aan wie je al je aandacht geeft, er niet eens de minste hoeveelheid van teruggeeft.

U wilt de pagina van uw boek met mislukkingen omslaan en een nieuwe start maken met een nieuwe man, maar u weet niet zeker hoe? Hier zijn 8 tips die u kunt proberen om ervoor te zorgen dat hij u behandelt als zijn eerste prioriteit.

1. Stel grenzen en houd je eraan

Hoe Je Zijn Prioriteit Wordt En Geen Optie

Ik weet dat dit op dit moment misschien niet het meest logische lijkt. Hoe ga je in vredesnaam de man van je dromen winnen als je grenzen moet stellen en je daaraan moet houden?

“Nee” zeggen tegen een man waarin je geïnteresseerd bent, kan erg moeilijk zijn. We geloven allemaal dat, als we hem met bepaalde dingen over de streep laten gaan, hij zal zien hoeveel we van hem houden en hem in ons leven willen.

Maar het punt is dat mannen niet echt zo denken. Als je hem de dingen laat doen waar je je niet het prettigst bij voelt, kun je maar beter geloven dat hij er misbruik van zal maken.

Je moet het hem nooit veel gemakkelijker maken. Het kan geen kwaad om hem een beetje te laten werken om bij jou te komen. Mannen vechten graag om de aandacht van de vrouw. Als je dit van hem aanneemt, zorg er dan voor dat hij jou nooit tot zijn prioriteit zal maken.

2. Geef niet toe aan zijn nachtelijke telefoontjes als je zijn prioriteit wilt zijn

Nachtelijke oproepen zijn er meestal maar voor één ding. Als je zijn prioriteit wilt zijn en niet slechts een optie, moet je nooit een gewillige deelnemer zijn in zijn spelletjes.

Als je wilt dat hij je serieus neemt, moet je echte, face-to-face en serieuze gesprekken voeren. Hoe moet hij verbaasd zijn over hoe ongelooflijk je bent, als je enige gesprek een ondeugend sms’je is?

3. Stel een date in het openbaar voor

Openbare dates zijn er om de “Het is officieel!” stempel. Als hij je alleen naar zijn appartement vraagt of de jouwe bezoekt, wil hij misschien niet dat anderen weten dat je aan het daten bent.

Er is een gemakkelijke manier om het te wijzigen. Ik zei specifiek “Stel voor”, en niet “Laat hem je meenemen.” Het is essentieel dat je initiatief toont, zodat hij kan zien dat je niet iemand bent met wie hij kan rotzooien.

Regel zelf alles zodat hij alleen nog hoeft te komen opdagen. Hij staat misschien versteld van je onafhankelijkheid en creativiteit en wil graag ontdekken wat hij nog meer met je kan hebben.

4. Wees niet te beschikbaar en werk aan je doelen en hij zal je zijn prioriteit maken

Wees niet geobsedeerd door hem. Staar niet wanhopig naar je telefoon terwijl je wacht tot hij de sms terugstuurt. Wees oké als je hem afwijst vanwege andere, eerder afgesproken verplichtingen.

Het is prima om verliefd te zijn en te willen dat een man dezelfde genegenheid beantwoordt. Wat niet oké is, is jezelf verliezen in dat proces.

Je moet je dromen blijven koesteren en aan je doelen blijven werken. Dat zal niet onopgemerkt blijven als je zijn prioriteit wil zijn.

Als hij je nieuwe Instagram-foto’s ziet waarop je een weekend met je vriend ging wandelen in plaats van die zaterdagavond naar zijn huis te komen, wil hij de volgende keer misschien wel met je meegaan.

5. Geef hem niet meteen alles

Hoe Je Zijn Prioriteit Wordt En Geen Optie

Als je wilt dat een man je serieus neemt, is een gouden regel om hem niet alles te geven wat hij wil op de eerste date. Zelfs niet op de eerste paar dates.

Wees geheimzinnig. Of eerder mysterieus. Doe alsof je een raadsel bent waarin hij zijn tijd moet investeren en het moet oplossen. Zet niet meteen alles op tafel. Sommige jeugdtrauma’s en eerdere relatie-ervaringen zijn gereserveerd voor als je ver in de dateringsfase bent.

En laat hem je niet meteen als bedverwarmer gebruiken. Helaas denkt bijna elke vrouw dat door de man waarin ze geïnteresseerd is alles te geven wat hij wil op de eerste date, ze hem op de een of andere manier voor altijd zal kunnen houden.

Dat is ver van de waarheid. Mannen zijn achtervolgers. Geloof me, hij wil je achtervolgen. Laat hem achtervolgen en wees er zeker van dat jij zijn prioriteit bent.

6. Wees niet te verlegen om over je interesses te praten en je zal zijn prioriteit worden

Als vrouwen tijdens een date indruk op een man willen maken, doen ze meestal grondig onderzoek naar hem om erachter te komen wat hij wel en niet leuk vindt, wat hij doet, waar hij heen gaat, met wie hij de meeste tijd doorbrengt, enzovoort.

Nadat ze elke informatiebron hebben leeggemaakt, of wat dan ook van alle sociale media-accounts die ze kunnen vinden, beginnen ze hem na te bootsen.

Plotseling luisteren ze naar dezelfde muziek, kijken ze naar dezelfde films, enzovoort. Dames, doe dit niet. Tuurlijk, doe je onderzoek als je er zeker van wilt zijn dat hij geen engerd is. Maar zorg ervoor dat je op die date jezelf bent.

Wees extravert. Praat over de dingen die je leuk vindt. Wees grappig en vertel een grap of twee. Laat hem weten dat je meer bent dan alleen een mooi gezicht. Hij zal zeker geïnteresseerd zijn om jou tot zijn prioriteit te maken.

7. Stel jezelf de vraag: zie ik mezelf in een serieuze relatie met deze man?

Deze laatste twee zijn een beetje moeilijk te slikken. Als je wilt dat een man jou niet langer als zijn optie beschouwt, moet je jezelf afvragen: “Zie ik mezelf een serieuze relatie met deze man aangaan.”

Zo niet, dan zijn al deze tactieken het niet waard. Natuurlijk kun je in het begin niet weten of je iets serieus met iemand hebt of niet. Maar als je bedoelingen niet oprecht zijn, en je wilt gewoon wat aandacht, laat het dan gewoon zo.

8. Wees realistisch en leer los te laten en hij zal je zijn prioriteit maken

Als die man na al je moeite nog steeds geen prioriteit aan jou geeft, laat het dan gewoon los. Er zwemmen genoeg vissen in de zee.

Je zult degene vinden die alle moeite van de wereld waard is, en die je evenveel zal geven.

Hoe Je Zijn Prioriteit Wordt En Geen Optie