Skip to Content

Je Kunt Hem Van Je Laten Houden Voordat Je Leert Om Van Jezelf Te Houden (En Dit Is Waarom)

Je Kunt Hem Van Je Laten Houden Voordat Je Leert Om Van Jezelf Te Houden (En Dit Is Waarom)

Ik weet dat je waarschijnlijk hebt gehoord dat je nooit de juiste partner zult vinden als je niet leert om van jezelf te houden. Mensen zeggen dat als we onszelf niet waarderen, we andere mensen over ons heen laten lopen, omdat we zullen denken dat we het verdienen.

Ze zeggen dat we met wie dan ook zullen eindigen die langskomt en die ons een beetje aandacht geeft. Dat als we niet van onszelf houden, de mensen om ons heen ook niet van ons zullen houden, omdat ze de behoefte niet zullen voelen om dat te doen. Ze zullen denken dat we iets vreselijks hebben gedaan waardoor we zijn gestopt om van onszelf te houden.

Maar dat hoeft niet altijd waar te zijn. Je kunt hem van je laten houden voordat je leert om van jezelf te houden. Je hoeft je leven niet te leven zoals anderen dat willen. En je hoeft er geen aandacht aan te besteden en alles te geloven wat ze te zeggen hebben. We weten allemaal dat de meeste mensen toch veel onzin vertellen, toch?

En het moment dat je stopt met naar hen te luisteren en naar hun theorieën over liefde, leven, de toekomst, of iets anders, dat is het moment dat je begint je leven ten volle te leven. Als je eindelijk wat frisse lucht kunt inademen.

Je Kunt Hem Van Je Laten Houden Voordat Je Leert Om Van Jezelf Te Houden (En Dit Is Waarom)

Nu vraag je je af waarom je hem van je zou laten houden als je jezelf niet echt mag. En ik ben hier om het je te vertellen. Ik ben hier om je te bewijzen dat hem van je laten houden, je helpt om jezelf te zien zoals hij jou ziet.

Ik wil je helpen beseffen hoe waardevol je bent en hoe blij hij is om je in zijn leven te hebben.

Verhinder hem niet om in je leven te zijn alleen maar, omdat je hen geloofde toen ze je die leugens vertelden. Welke leugens zou je je af kunnen vragen? Diegene die ze je vertelden dat hij voor een zelfverzekerder meisje zou vallen. Dat hij van je gebrek aan zelfvertrouwen zal profiteren. Of dat hij gewoon met je praat, omdat hij zich verveelt.

Ik snap je, meid. Het is gemakkelijk om ze te geloven als je zelf niet ziet hoe geweldig je bent. Maar houd in gedachten dat ook al zie je jezelf niet op die manier, er zijn tonnen mensen die dat wel doen. En er zijn er nog veel meer die jaloers zijn op de persoon die jij bent. Dus ze willen dat je je ellendig voelt.

Als hij bij je wil zijn, als hij wil laten zien hoeveel hij van je houdt en om je geeft, laat hem het dan doen. Laat hem je bewijzen dat het verkeerd was om die mensen te geloven. Dat je het mis had toen je dacht dat je de liefde niet waard was. Of toen je geloofde dat niemand ooit echt van je zou houden.

Je Kunt Hem Van Je Laten Houden Voordat Je Leert Om Van Jezelf Te Houden (En Dit Is Waarom)

Sommige mensen moeten echt wachten tot ze eerst van zichzelf houden voordat ze een geschikte partner kunnen vinden. Maar dat heb je al geprobeerd en het heeft niets veranderd. Dit betekent dat je een van die speciale mensen bent die eerst liefde kunnen vinden en dan met de hulp van je partner van jezelf kunt gaan houden.

Laat hem bewijzen dat jij het beste bent wat hem ooit is overkomen. Als hij daar is, en hij wacht geduldig tot je hem een teken geeft, dan moet je hem niet meer laten wachten. Geef jullie beiden de kans om gelukkig te zijn.

Hij zal de gelukkigste persoon ter wereld zijn, omdat hij je eindelijk zal hebben. Hij krijgt eindelijk de kans om je te koesteren en je elke dag te met kussen en knuffels te overladen. En hij zal in staat zijn om zijn zoektocht te starten om je van jezelf te laten houden zoals hij van jou houdt.

Als het op jou aankomt, ben je eindelijk op het juiste spoor om geluk te bereiken. In het begin is het misschien moeilijk om op alles wat hij zegt te vertrouwen. Maar naarmate de tijd vordert, zul je hem langzaam beginnen te geloven. Je zult hem geloven als hij zegt dat je mooi, grappig of slim bent.

Dan zul je hem geloven dat hij jou leuker vindt dan wie dan ook. Hij zal je aanmoedigen om je doelen te bereiken. En elke keer als je er een bereikt, zul je een beetje meer van jezelf houden. Elke keer als hij zegt dat hij van je houdt, zul je een beetje meer van jezelf houden.

Je Kunt Hem Van Je Laten Houden Voordat Je Leert Om Van Jezelf Te Houden (En Dit Is Waarom)

Op een dag zul je wakker worden en het eindelijk voelen. Je zult voelen dat je het waard bent. Dat je de liefde verdient waar je altijd van gedroomd hebt. Je zult beseffen hoe mooi, uniek, verbazingwekkend, speciaal, grappig, slim, ambitieus, vriendelijk en medelevend je bent.

Je zult in de spiegel kijken en de persoon zien die je altijd al wilde zien. Een vrouw die trots staat. Een vrouw die gelukkig is in haar eigen lichaam en die niet meer wil veranderen. Die gestopt is met het geloven van de leugens die ze gehoord heeft, en die in plaats daarvan haar leven begon te leven.

En dan kijk je over je schouder en zie je de man van je dromen naast je staan. De man die van je hield, zelfs toen je niet van jezelf hield. Degene die je er doorheen heeft geholpen en die nooit klaagde of je onzekerheden tegen je gebruikte. In plaats daarvan hielp hij je je waarde te realiseren.

Hij hielp je om weer op de been te komen en eindelijk je leven ten volle te leven. En je zult de partner zien die je wenste toen je een kind was… die prins op een wit paard. De mooie man die je leerde om van jezelf te houden, en degene waar jij het meest van houdt.

En op dat moment realiseer je je dat je gelijk had toen je hem van je liet houden voordat je leerde om van jezelf te houden. En op dat moment zul je beseffen dat je gelukkiger bent dan je ooit bent geweest.

PinFlight Image