Skip to Content

Aan De Dappere Vrouw Die Haar Gewelddadige Partner Verliet

Aan De Dappere Vrouw Die Haar Gewelddadige Partner Verliet

Als het gaat om het verlaten van een gewelddadige partner, doet iedereen alsof het het gemakkelijkste is om te doen.

Ze kunnen allemaal praten, maar JIJ hebt echt in die nachtmerrie geleefd en ik ben trots op je!

Ik wil dat je weet dat het niet uitmaakt dat het zo lang duurde voordat je de moed vond om te vertrekken.

Het maakt niet uit of je een paar keer terug bent gegaan omdat hij je weer naar binnen heeft gelokt met zijn leugens die je hebben gebroken en je hebben laten afbrokkelen onder zijn verachtelijke druk.

Jij bent de enige die weet hoe pijnlijk en vernederend het was om hem te horen zeggen dat je lelijk en onwaardig was.

Je vertellen dat je niet weg kon omdat je zonder hem niet zou kunnen overleven. Dat niemand je zou willen, omdat hij bang was dat iemand je echt beter zou behandelen.

Je uitlachen omdat je dacht dat je zonder hem zou kunnen leven, terwijl hij in feite bang was je te verliezen. Omdat hij degene was die je nodig had.

Een gewelddadige partner hebben verandert je fundamenteel op manieren die je jezelf niet eens kunt vertellen.

Aan De Dappere Vrouw Die Haar Gewelddadige Partner Verliet

Het eist een enorme tol van je en je wordt een ander persoon, zonder dat je je ervan bewust bent dat het gebeurt.

Deze gruwelijke relaties en gemene partners vernietigen je geleidelijk van binnenuit. Je voelt je langzaam opbranden… tot er op een dag niets meer over is.

Je bent opgebrand en je bent verdoofd.

Je wordt gevoelloos voor de wereld, gevoelloos voor emoties en je geeft niet meer om jezelf en wat er met je gebeurt.

Wat je doormaakt is zo onvoorstelbaar pijnlijk dat je je echt niet meer bekommert om wat er zal gebeuren en hoe het zal eindigen. Je hebt het gewoon nodig om te stoppen.

Er is maar zoveel pijn die één persoon kan verdragen en wat je ook hebt gedaan en hoe je ook omging met de beledigende aard van je gewelddadige partner, het is oké.

Welke moeilijke keuzes je ook hebt moeten maken, waar je vandaag misschien niet trots op bent, ze zijn op geen enkele manier een weerspiegeling van jou als persoon.

Ik ben trots op jou en dat moet je weten.

Aan De Dappere Vrouw Die Haar Gewelddadige Partner Verliet

Als je daar bent geweest, wil ik dat je weet dat het goed is. Je hebt het gehaald. Je bent heel en op dit moment is dat het enige dat telt.

Waar je ook je toevlucht toe moest nemen om hier te komen, het maakt niet uit. Je bent eruit en dat kunnen niet veel mensen zeggen. Wees trots op jezelf.

Het kost tijd voordat je leert vergeten wat hij je heeft aangedaan en wat hij van je heeft gemaakt. Jezelf weer van de grond opbouwen heeft tijd nodig.

Het is oké om je nu verloren te voelen. Ook is het oké om je zwak te voelen en die persoon soms zelfs te missen.
Ook al was het de ergste soort liefde… de gevoelens hebben nog steeds tijd nodig om weg te gaan.

Het zal even duren voordat je weer je eigen persoon bent. Voordat je jezelf in de spiegel kunt kijken en de vrouw kunt herkennen die je ziet.

Je leunde zo lang op de meest destructieve vorm van liefde, dat je op dit moment niet zeker weet hoe je zonder moet leven. Voor jou was een gewelddadige partner het enige wat je kende.

Denk niet dat er iets mis met je is omdat je je zo voelt. Er is geen juiste manier om met misbruik om te gaan.
Laat je gaan in het tempo waar je je prettig bij voelt.

Aan De Dappere Vrouw Die Haar Gewelddadige Partner Verliet

Voel je niet slecht als je denkt dat hij zou veranderen. Ik weet dat dat waarschijnlijk de reden is waarom je zo lang bent gebleven, maar weet dat het goed is.

Je gelooft in mensen, ook als ze dat niet verdienen, en daar hoef je je niet voor te schamen.

Jij bent zo sterk. Ten eerste voor het doorstaan ​​van wat je hebt gedaan en het overleven van het misbruik en alleen jij weet precies hoe wreed het was, en ten tweede voor het weglopen.

De kracht die het kostte om eindelijk te vertrekken, laat zien hoe sterk en veerkrachtig je bent. Je bleef zo ​​lang als je deed omdat je ergens in geloofde.

Het enige wat je wilde was geloven dat het beter zou gaan. Je wilde geloven dat je gewelddadige parket de hulp zou krijgen die hij nodig had.

Je wilde heel graag geloven dat hij nooit meer zijn toevlucht zou nemen tot misbruik… maar toen je je realiseerde dat je hoop tevergeefs was, deed je het moeilijkste: je vertrok.

En waar je ook bent op je weg naar herstel, ik wil dat je weet dat ik trots op je ben.

Je hebt de juiste keuze gemaakt door bij je gewelddadige partner weg te gaan.

Aan De Dappere Vrouw Die Haar Gewelddadige Partner Verliet

Je hebt het moedig gedaan. En daarvoor verdien je alle lof en geruststelling van de wereld.

Er zullen dagen zijn die zo donker zullen zijn dat je geen reden zult vinden om op te staan. Dagen waarop je aan jezelf twijfelt en aan je keuzes twijfelt.

Er zullen obstakels zijn op je reis naar genezing en onthoud in die tijd wat je hebt gedaan.

Onthoud hoe dapper en sterk je was en wees trots op jezelf! De pijn die je nu voelt, is het bewijs dat je op weg bent om je leven weer op de rails te krijgen.

En met elke stap voorwaarts verlos je jezelf van de pijn die hij je heeft achtergelaten en krijg je weer controle over je leven.

PinFlight Image