Skip to Content

Je Verdient Beter Dan Om Liefde Te Moeten Smeken

Je Verdient Beter Dan Om Liefde Te Moeten Smeken

Je verdient zoveel beter dan dit.

Je verdient het om bemind te worden zoals je van anderen houdt. Om gestreeld te worden hoe jouw handen de ander strelen.

Om gepassioneerd gezoend te worden ondanks het tijdstip en de setting. Om stevig omhelsd te worden maar op een tedere manier. Dat iemand je mist en je dat vertelt.

Dat iemand zo hevig naar je verlangt. Je verdient beter dan verliefd zijn en dat is liefde terug te ontvangen zonder dat je ernaar hoeft te vragen.

Zonder de behoefte om hen te overtuigen dat je het allemaal waard bent. Je verdient spontane liefde.

Dus overtuig niet langer degene die jou voor lief neemt. Overtuig de man die jouw uitbundige liefde niet verdient niet meer.

Vraag niet meer om zijn tijd, moeite, zorg. Smeek niet meer om zijn aandacht. Want als je de juiste man vindt, hoef je dit allemaal niet te doen.

Als je de juiste man hebt gevonden, zul je hem niet meer altijd van achteren moeten omhelzen als hij het druk heeft; want hij zal vast en zeker zijn werk neerleggen om naar jou toe te lopen en je een warme knuffel te geven.

Als je de juiste man hebt gevonden, hoef je niet meer om een simpele lunch samen te vragen; want hij zal degene zijn die voor je kookt en hij zal je zelfs verrassen met een romantisch diner dat nog specialer is.

Als je de juiste man hebt gevonden, hoef je niet meer verplicht make-up op te doen en oncomfortabele nette kleren te dragen om hem te laten zien dat je altijd mooi kan zijn; want hij zal verliefd worden op je ziel.

Als je de juiste man ontmoet, hoe je niet meer te bewijzen dat je zijn liefde verdient; want hij weet dat allang en hij zal zich er meteen mee bezig houden.

Je bent niet iemand om op jacht te gaan, maar degene achter wie iemand aan gaat. Je bent niet iemand die wanhopig is, maar die een dierbare prijs is.

Je bent niet iemand die verlangt naar geruststelling, maar om je aan toe te wijden. Je bent bijzonder. Mooi. Geweldig. Ontneem jezelf niet de kans op ware liefde.

Je moet jezelf dingen om op te geven. Om iets op te geven dat niet werkt. Om iemand op te geven die geen waardering kan opbrengen voor een geweldige zegening en die ergens anders voor kiest.

Want geloof me maar, hij verdient jou helemaal niet. Voor hem vechten zal leiden tot teleurstelling en lijden. De liefde hoort voor niemand een straf te zijn.

Van iemand houden kan pijnlijk zijn, dat klopt. Maar als je op het punt belandt dat je jezelf al vernedert, is het tijd om te vertrekken.

Misschien kun je hem alleen maar overtuigen om van je te houden door hem los te laten. Misschien zal hij zich door je afwezigheid gaan realiseren hoe dom hij is.

Misschien kun je het beste wraak nemen door zijn trots te schaden. Ik weet slechts dat je je moet ontdoen van een nutteloze relatie en dat je moet genieten van de vrijheid.

Besteed die energie aan jezelf. Voor de mensen die wel blijven: zorg uitermate goed voor jezelf. En zodra je ontpopt in een nog mooiere bloem, zal hij doorhebben wat hij kwijt is geraakt.

Hij zal zich schuldig voelen. Hij zal jaloers zijn op de juiste man die langskomt. Hij zal in de gaten proberen te houden hoe het met je gaat. Hij zal zeggen dat hij je graag weer eens ziet.

Hij zal nog een kans willen terwijl hij je belooft dat hij de liefde deze keer aan je terug zal geven. Hij zal weggaan bij wie hij boven jou verkoos.

Maar als het zover is, heb jij allang muren opgebouwd om jezelf tegen hem te verdedigen. Je hebt je hart allang bewaard voor de ware.

Je hebt geleerd om niet meer te smeken om zijn genegenheid omdat dat dom is. Dus wanneer hij je overtuigt om weer van hem te houden, zal jij degene zijn die zegt dat je er klaar mee bent.

Ik hoop oprecht dat je hem niet meer probeert te overtuigen om van je te houden, want iemand anders staat te popelen om liefde aan je te geven en die van jou te ontvangen.

En deze persoon is degene die je echt verdient. 

Je Verdient Beter Dan Om Liefde Te Moeten Smeken