Skip to Content

Wacht Niet Langer Op Hem – Zijn Besluiteloosheid Is Een Beslissing

Wacht Niet Langer Op Hem – Zijn Besluiteloosheid Is Een Beslissing

Als hij echt bij je wilde zijn, zou hij zorgen dat hij ook daadwerkelijk bij je was.     

Ongeveer 99% van de tijd slaat daten helemaal nergens op.

Met alle manieren waarop je mannen kunt ontmoeten en met ze kunt praten (zowel online als in het echt), is de kans erg groot dat je verward raakt en signalen verkeerd opvat.

Daarom wordt het belang van het voordeel van de twijfel geven alleen maar meer cruciaal.

En terwijl het inderdaad ECHT zo kan zijn dat hij jullie tweede date vergat omdat zijn auto ermee kapte op de snelweg en hij naar het dichtstbijzijnde tankstation moest liften, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat hij je voor de gek houdt.

Het verdrietige is dat je er meestal niet achter zal komen.

Hoewel ik altijd degene ben die predikt om het beste in mensen te zijn en hen op hun woord te geloven, moet je jezelf wat het daten betreft vooropstellen.

Je moet eerlijk tegen jezelf zijn wanneer je erachter probeert te komen of een man eerlijk is over iets wat jullie bij elkaar vandaan houdt, of dat hij erover liegt.

Dit is normaal gesproken makkelijker gezegd dan gedaan, want zodra je een man leuk vindt, wil je dat hij de ware is.

Je negeert alle waarschuwingssignalen omdat je gelooft dat zijn goeiigheid zal zegevieren, ondanks al die onzin die hij je nu voorschotelt.

Klinkt nogal gestoord, toch?

Nou, de beste manier om om je eigen emotionele bindingen met anderen heen te navigeren, is om zo logisch mogelijk naar je huidige situatie te kijken.

Wat houdt jullie werkelijk uit elkaar? Doet hij oprecht moeite om alles zo snel mogelijk op te lossen?

Vergelijk zijn woorden met zijn daden.

Related: Wacht Niet Op Hem, Hij Is Het Niet Waard

En als je erachter komt dat hij de waarheid meer kneedt dan dat hij eerlijk tegen je is of dat hij je eigenlijk gewoon aan het lijntje houdt (waarschijnlijk doet hij dat slechts voor de seks), laat hem dan los.

Laat zijn mooie praatjes je niet voor de gek houden. Als hij echt bij je wilde zijn, zou hij zorgen dat hij ook daadwerkelijk bij je was.     

Punt uit.

Wacht Niet Langer Op Hem – Zijn Besluiteloosheid Is Een Beslissing