Skip to Content

Wees Geduldig — Echte Liefde Kan Niet Worden Opgejaagd

Wees Geduldig — Echte Liefde Kan Niet Worden Opgejaagd

Het gaat niet om het gevoel dat je krijgt als je hen ziet, maar de leegte die je voelt als ze er niet zijn.

Het is wanneer je naar de lege plek naast je in bed kijkt en hen mist, zelfs als ze pas een uur weg zijn.

Het is het gevoel als je niet bij hen bent wat het meeste telt, want het maakt de adrenaline die je voelt als je hen eindelijk ziet zoveel beter.

Ik geloofde ooit niet meer in ‘de ware’.

Ik begon te denken dat alle liefdesverhalen en zoetsappige films goedkoop en onrealistisch waren; als ik terugdenk aan mijn verleden dacht ik altijd dat de toekomst zou bestaan uit lange werkdagen en twee katten die op me wachtten als ik thuiskwam.

Wees Geduldig — Echte Liefde Kan Niet Worden Opgejaagd

Ik zweerde dat ik op bevroren eten zou leven en dat prima zou vinden omdat ik dan tevreden zou zijn.

Ik besloot dat ik degene zou zijn die het huis verliet zonder een ochtendkus op mijn voorhoofd en ik vond het prima.

Ik slaap graag in een bed dat ik volledig voor mezelf heb, ik eet graag mijn diepvriesmaaltijd alleen in alle rust, en ik ben dol op het comfort van films in je eentje kijken, maar ik realiseerde me dat dit dingen zijn die ik altijd kon doen.

Want nu vind ik het geweldig om het bed te delen met iemand die harder snurkt dan een opstijgend vliegtuig, ik kook graag avondeten met hem samen en ik hoor graag hoe zijn dag is geweest en nu vind ik het fantastisch om al die zoetsappige films waar ik ooit een hekel aan had samen met hem te kijken.

Ik ben hiervan gaan houden vanwege zijn onvoorwaardelijke liefde.

Wees Geduldig — Echte Liefde Kan Niet Worden Opgejaagd

Alleen zijn had gewoon iets geruststellends, maar nu sta ik er niet meer zo tegenover als vroeger, want het enige comfort ervaar ik alleen als hij er is.

Er is een groot verschil tussen een partner en de ware hebben.

Je kan altijd je tijd met iemand doorbrengen en nog steeds het gevoel hebben dat je geen partner hebt, maar zodra je de ware vindt kan geen tijd zonder elkaar je ooit het gevoel geven dat je alleen bent.

Je moet op degene wachten die je een elektrische schok geeft als ze je vasthouden, degene die met je opblijft tot 4 uur ’s nachts en je zo hard aan het lachen maakt dat je bijna moet overgeven omdat jullie zoveel fastfood op hebben, degene die een steun voor je is als je hard onderuit bent gegaan, degene die je met zoveel liefde overspoelt en toekijkt terwijl je opbloeit tot de gelukkigste versie van jezelf.

Als je geduldig genoeg bent zal de ware voorbijkomen en zul je op een ochtend ontwaken en hen in de ogen kijken, terwijl je je afvraagt hoe je het ooit zonder hen hebt gedaan.

En ze zullen je aankijken met een glimlach op hun gezicht, terwijl ze je de eerste kop koffie van de dag geven en je een kus op je voorhoofd geven voordat je vertrekt.

Wees Geduldig — Echte Liefde Kan Niet Worden Opgejaagd