Skip to Content

Over Zijn Oren? 8 Tekenen Dat Hij Om Je Geeft

Over Zijn Oren? 8 Tekenen Dat Hij Om Je Geeft

Oh, tussen de regels door lezen is nooit jouw ding geweest! Je hebt jaren en jaren van je leven doorgebracht met het verachten van elke date. Elke poging tot een relatie liep stuk. Je weet gewoon nooit wanneer een man over zijn oren is.

En daar is niets mis mee! Laten we eerlijk zijn, mensen hebben het vermogen om de gedachten van andere mensen te lezen nog niet ontdekt. Wat betekent dat ze niet de (onrealistische) verwachting hadden moeten wekken dat ze gewoon weten wanneer iemand om hen geeft. Kom op, je kunt er niet achter komen of iemand om je geeft, tenzij ze dat recht in je gezicht zeggen.

Of misschien…? Misschien wil je dat “misschien” begrijpen. Je partner hoeft je niet te overladen met “ik hou van jou”s om je te laten zien dat hij tot over zijn oren verliefd is. En weet je, mannen zijn nog nooit zo welbespraakt geweest als vrouwen. Dat betekent niet dat ze niet dolgraag die drie woorden, acht letters, wilden zeggen.

Acties spreken meer dan woorden, nietwaar? En hoewel je niet elk moment van het wakkere uur hoeft te besteden aan het overanalyseren en overdenken van zijn acties, wil je misschien meer aandacht besteden. En als je merkt dat hij een (of meer) van deze dingen doet, fleur dan op, want hij is over zijn oren verliefd op je.

1. Hij brengt tijd met je door, dus hij is tot over zijn oren verliefd

Over Zijn Oren? 8 Tekenen Dat Hij Om Je Geeft

Als je je afvraagt ​​​​of hij tot over zijn oren verliefd is, is de kans groot dat je aandacht schenkt aan alles wat hij zegt. Hoewel deze dingen misschien onthullen wat hij voor je voelt, moet je de kracht van een eenvoudig gebaar niet ondermijnen.

Wanneer hij regelmatig tijd met je doorbrengt, communiceert hij dat hij graag bij je is. Mannen zijn vrij eenvoudig als we het over deze dingen hebben. Mannen besteden (lees: verspillen) geen tijd aan mensen waar ze niet om geven. Ze hebben betere dingen te doen.

Dus als hij de tijd neemt om boodschappen met je te doen of je hond mee uit te laten gaan, laat hij je zien dat hij meer om je geeft dan je zou denken.

2. Hij let op

Je merkt op dat hij aandacht schenkt aan wat je zegt. Luistert hij naar je tirade over het einde van “Game of Thrones” voor de miljoenste keer? Herinnert hij zich je Starbucks-bestelling? Waarom vraag je je zelfs af of hij tot over zijn oren verliefd is?

Nu zijn we hier niet om onzin over mannen te praten. We zijn niet verantwoordelijk voor de ‘waardeloze luisteraar’-reputatie die ze voor zichzelf hebben weten op te bouwen. Maar geloof me, de meeste mannen herinneren zich niet waar je het vijf minuten geleden over had. Iets minder nog waar je het drie weken geleden over had toen jullie op een date waren. Tel je zegeningen in plaats van te tellen hoe vaak hij “Ik hou van jou!” heeft uitgesproken.

3. Hij voelt zich op zijn gemak bij jou en dat betekent dat hij tot over zijn oren is

Zijn we niet ongemakkelijk in de buurt van mensen op wie we verliefd zijn? Dat zijn we, maar we voelen ons op ons gemak bij mensen van wie we houden. Iemand zei ooit dat we die vlinders niet zouden moeten voelen als we bij de juiste persoon zijn. We zouden vrede moeten voelen.

En zo’n eenvoudig idee is logisch als we bedenken dat de meeste mannen zich niet comfortabel genoeg voelen bij andere mensen om zich open te stellen, emoties te tonen en kwetsbaar te zijn. Dus als hij er niet voor terugdeinst om tot 3 uur ‘s nachts diepe gesprekken met je te hebben, is hij verslaafd en is hij niet van plan om snel te vertrekken.

4. Je ontmoet zijn vrienden en familie

Oh, tante Bugs feliciteerde je met je promotie? Ook al ben je er vrij zeker van dat je niemand iets hebt gezegd? Of liet zijn beste vriend Mark een opmerking achter over je vorderingen bij tennis, ook al heb je een paar dagen geleden maar één tennisles gehad? We hebben nieuws voor je!

Mannen zeggen tegen niemand dat ze een vriendin hebben (of praten over wat ze heeft uitgespookt). Als ze dat doen, zijn ze van plan de rest van hun leven met haar door te brengen. Dus je vriend stelt je niet alleen voor aan zijn familie en vrienden. Hij kan ook niet stoppen met over je te praten!

5. Hij is blij als hij bij je is, wat betekent dat hij over zijn oren verliefd is

Over Zijn Oren? 8 Tekenen Dat Hij Om Je Geeft

Kom op, de giechelende, vlinders-gekke glimlach zegt alles wat je moet weten! Hoewel er niets mis is met bevestiging nodig hebben, kun je soms gewoon een blik werpen op je vriend en precies weten hoe hij over je denkt.

Geloof me, hij zou met geen ander de nacht doorbrengen met het kijken naar herhalingen van Friends!

6. Hij respecteert je

Respect is voor de meeste mannen niet gemakkelijk (sorry jongens, die verdienen jullie)! Er is nauwelijks een vrouw die niet te maken heeft gehad met Chad van de marketingafdeling die dacht dat: “Raak me niet aan!” betekende dat ze hard to get speelde. Of John van de coffeeshop aan de overkant die dacht dat: “Nee, ik heb een vriendje!” betekende dat ze meer overtuiging nodig had.

Geloof me, als je een man vindt die begrijpt dat je nergens heen wilt, of voelt dat je niet op je gemak bent om over iets te praten, dan ben je klaar voor het leven. Vraag je niet langer af of hij tot over zijn oren verliefd is, want dat is hij. En hij heeft die drie woorden niet nodig om dat te bewijzen!

7. Hij maakt plannen voor de toekomst (en betrekt jou daarin)

“Oh, daar zouden we in de zomer heen kunnen gaan!” en “Misschien zouden we dat kunnen doen als we onze eigen plek hebben, wat denk je!?” klinkt als liefde voor mij! Geloof me, hij zou niet met je praten over toekomstplannen, tenzij hij van plan was om heel lang in je leven te blijven.

Hij is misschien niet zo goed in het uiten van emoties, maar hij is duidelijk geweldig in het maken van toekomstplannen. En wat is er romantischer dan dat!?

8. Hij sluit compromissen

Last but not least vindt hij het niet erg om compromissen te sluiten. Als een man om je geeft, schuwt hij ruilhandel niet. Hij weet dat dat jullie relatie zal verbeteren. Hij weet dat het een kwestie van geven en nemen is. Het kan hem niet schelen wat anderen ervan denken.

En als je je realiseert dat deze kleine dingen optellen (tijd samen doorbrengen, opletten, elkaar respecteren, samen plannen maken), hoef je je niet af te vragen of hij tot over zijn oren verliefd op je is. Het zal meer dan duidelijk zijn.