Skip to Content

Je Verdient Het Om Je Leven Te Delen Met Iemand Die Je Waarde Kent

Je Verdient Het Om Je Leven Te Delen Met Iemand Die Je Waarde Kent

Je verdient het om met iemand samen te zijn die je waarde kent. Iemand voor wie je meer dan genoeg bent.

Je verdient het om je leven te delen met iemand die je laat zien hoe ware liefde eruit hoort te zien. Iemand die je laat zien dat liefde niet hard en pijnlijk hoort te zijn. Iemand die je laat zien hoe rauwe, echte, diepe liefde voelt.

Je verdient iemand die bereid is om de muren die je hart beschermen te slopen. Want je gaf je hart altijd aan mannen die dit niet beschermden en waardeerden.

Mannen die je lieten smeken om hun aandacht en liefde, want ze waren zich niet bewust van je waarde. Want ze wisten niet dat je eigenlijk heel makkelijk was om van te houden.

Je was een vrouw met een hart van goud.

Je gaf je ziel aan mannen voor wie je bereid was met elke vezel in je lijf te vechten. Maar ze gaven hier niks om. Ze gaven niet om jou.

Daarom verdien je iemand wiens grootste angst is dat ze je kwijt kunnen raken. Iemand die voor je door het vuur gaat en je spoken te lijf gaat, zodat je je gelukkig en beschermd voelt.

Je verdient het om samen te zijn met iemand die niet bang is om van iemand te houden en om van gehouden te worden.

Iemand die zich niet schaamt voor het uiten van zijn gevoelens. In plaats daarvan zal hij zijn hart op de tong dragen en je nooit laten twijfelen aan zijn liefde voor jou.

Je verdient iemand die niet vindt dat hij minder mannelijk is als hij zijn kwetsbare kant laat zien en dat het een teken van zwakte is.

Je verdient een geliefde die er zeker voor zorgt dat je je bewust bent van hoe bijzonder je bent in zijn ogen.

Je verdient iemand die je laat glunderen wanneer hij bij je is. Iemand die je lichaam laat trillen en je hart laat overslaan wanneer hij je aanraakt. Iemand die teder is en je steunt op je slechte dagen, en liefdevol en gepassioneerd is op je goede dagen.

Je verdient iemand die je je gewild laat voelen. Iemand die je overspoelt met genegenheid, lieve woorden en complimenten. Iemand op wie je altijd kunt bouwen. Iemand die voelt als je thuis.

Je verdient iemand die je accepteert en van je houdt zoals je bent en altijd jezelf laat zijn. Iemand die zich bewust is van al je zwakke kanten en fouten. Iemand die je slechtste kant heeft meegemaakt, en je nog steeds accepteert en koester voor wie je bent.

Je verdient iemand die zich bewust is van je schoonheid, zowel innerlijk als uiterlijk, en weet hoe puur je ziel is. Iemand die weet dat jij het beste bent wat hem is overkomen. Dat je zijn kracht bent. Zijn ziel. Zijn lichtend voorbeeld. Zijn zegen.

Je verdient iemand die begrip toont voor je problemen. Iemand die geduldig naar je luistert als je klaagt over een slechte dag op het werk of hoe je beste vriend je heeft teleurgesteld. Iemand die je niet alleen laat staan als je ergens mee kampt. 

In plaats daarvan, zal hij je door dik en dun steunen. Hij zal je een schouder bieden om op uit te huilen en je steun en toeverlaat zijn.

Hij zal zijn best doen om je te helpen je problemen op te lossen en om die beeldige lach weer op je gezicht te krijgen. 

Je verdient iemand die het leuk vindt om tijd met je door te brengen. Iemand die het niets uitmaakt als je zaterdagavond doorbrengt in de beste club in de stad, of thuis je favoriete film kijkt en pizza eet.

Je verdient een liefdespartner die je niet laat smeken om zijn aandacht en liefde.

Je verdient iemand die eerlijk zal zijn en die je trouw is. Iemand die zowel je beste vriend zal zijn als een geweldige lover. Iemand die je meningen, ideeën, en beslissingen respecteert, maar ook eerlijk tegen je is als je een fout hebt gemaakt of iets stoms hebt gedaan.

Je verdient iemand die interesse in jouw interesses toont. Iemand die ogenschijnlijk onbelangrijke dingen doet die voor jou juist van waarde zijn.

Je verdient iemand die een boeket witte rozen naar je kantoor stuurt omdat hij zich herinnert dat dat je favoriete bloemen zijn. Iemand die ‘s ochtends lieve berichtjes op je kussen achterlaat, zodat je de dag begint met de kennis dat iemand zoveel van je houdt.

Je verdient een geliefde die zegt dat je hem even moet appen als je thuis bent, want hij wil weten dat je veilig en ongedeerd bent. Iemand die jou niet vergeet te vragen hoe je dag was.

Iemand die jou opbelt, alleen om je stem te horen. Iemand die jou vreselijk mist als je er niet bent. 

Je verdient iemand die trots is op alles wat je bent en alles wat je doet. Iemand die van de daken schreeuwt hoe dankbaar hij is dat hij jou heeft. Iemand die jou als de belangrijkste persoon in zijn leven beschouwt.

Je verdient een geliefde die je niet als een last ziet, of als een extra verplichting die hij moet afhandelen. In plaats daarvan zal jij zijn kracht zijn. Zijn energie. Zijn prioriteit.

Je verdient het om met iemand samen te zijn die je waarde kent en je hieraan herinnert. Iemand die elke dag voor jou zal kiezen. Iemand die onvoorwaardelijk van je houdt en die nooit zal opgeven.