Skip to Content

Je Zal Je Ergste Relatie Hebben Met Iemand Die De Volgende 15 Dingen Doet

Je Zal Je Ergste Relatie Hebben Met Iemand Die De Volgende 15 Dingen Doet

1. Date nooit met een man die zijn telefoon voor je verborgen houdt. Er is dan duidelijk geen sprake van vertrouwen in de relatie.

Als hij niets te verbergen heeft en hij eerlijk tegen je is, zou hij zijn telefoon niet verborgen houden.

Er zijn waarschijnlijk een aantal dingen die je niet mag weten en dat kan op de lange termijn een probleem worden.

2. Date nooit met iemand die je zelfliefde wegneemt. Date nooit met iemand die je het gevoel geeft dat je niet goed genoeg bent.

Iemand die je het gevoel geeft dat je dom en minderwaardig bent. Iemand die je het gevoel heeft dat hij beter is dan jij.

3. Date nooit met iemand die je op een leugen hebt betrapt. Hij heeft misschien gezegd dat het eenmalig was, dat hij het nooit meer zal doen.

Hij was in paniek en wist niet wat hij moest doen. Hij wilde je niet kwetsen, dus loog hij tegen je om je te beschermen.

Deze leugens zijn allemaal onzin, verzonnen om je om de tuin te leiden.

4. Date nooit met iemand die niet weet wat hij wil. Iemand die niet consequent is.

Misschien is hij erg verward, maar het is ook mogelijk dat hij je expres geen zekerheid geeft omdat hij van plan is om te verdwijnen als hij er genoeg van heeft. 

5. Date nooit met iemand die bepaalt wat je draagt. Iemand die een probleem heeft met hoe je je kleedt. Als hij probeert te bepalen wat je aantrekt, neemt hij je je vrijheid af.

Op dit moment is dat nog door te bepalen wat je draagt, maar straks zal hij alles gaan bepalen.

6. Date nooit met iemand die je niet accepteert zoals je bent. Iemand die je wil veranderen.

Je bent zoals je bent en als hij je niet leuk vindt moet hij vertrekken. Er is iemand voor iedereen. Hij is niet de ware.

7. Date nooit met iemand die wil dat je op hem jaagt. Je verdient beter dan dat. Zit nooit achter een man aan, want jij verdient het juist dat een man achter jou aan gaat.

Date nooit iemand die wacht tot je de eerste stap zet of jullie date plant. Iemand die duidelijk niet zoveel om jou geeft.  

8. Date nooit met iemand die je een minderwaardig gevoel geeft. Iemand die denkt dat hij superieur is. Iemand die je beledigt omdat hij het idee heeft dat hij beter is.

Hij is gewoon zo onzeker dat hij een manipulatieve klojo moet zijn om je ervan te overtuigen dat hij beter is. 

9. Date nooit met iemand die je niet op de eerste plaats zet. Iemand die zichzelf altijd als prioriteit ziet.

Iemand die zo egoïstisch is dat hij niets om je behoeftes geeft en niet ziet dat jij het ook verdient om bemind te worden.

10. Date nooit met iemand die je als boksbal gebruikt. Iemand die zijn woede op jou botviert. Iemand die zich op jou afreageert als hij een slechte dag achter de rug heeft.

Date nooit iemand die het niets kan schelen dat jij ook een slechte dag hebt gehad. Iemand die schreeuwt zonder dat daar een reden voor is. Iemand die gewelddadig wordt als iets niet volgens plan verloopt.

11. Date nooit met iemand die eerder iemand heeft bedrogen. Iemand die het hart van een ander in miljoenen stukjes heeft gebroken.

Er is geen garantie dat hij niet hetzelfde bij jou zal doen. Eens een vreemdganger, altijd een vreemdganger.  

12. Date nooit met iemand die je helemaal niet kent. Iemand die zo mysterieus is dat hij je niet toelaat.

Het is prima om aan het begin een beetje mysterieus te zijn, maar als dit zo blijft, zal dat niet gezond zijn voor je relatie.  

13. Date nooit met iemand die niet luistert. Iemand wiens problemen het belangrijkst zijn terwijl de jouwe nooit ter sprake komen.

Date nooit met iemand die je tot last is en die op je schouder uithuilt als hij zich rot voelt, maar als jij hetzelfde doormaakt en je zijn steun nodig hebt, hij nergens te vinden is.

Iemand die zijn problemen met je bespreekt, maar die niet luistert wanneer jij praat. 

14. Date nooit met iemand die je relatie niet openbaar wil maken. Iemand die eeuwige liefde belooft als jullie alleen zijn, maar weigert om je hand te pakken als jullie in het openbaar zijn.

Hij verklaart misschien de liefde aan je, maar als hij niet bereid is om het van de daken te schreeuwen, is het geenware liefdeen is het laf dat hij het verborgen heeft gehouden.

15. Date nooit met iemand die constant kritiek op je uit. Er is een verschil tussen positieve en gemene kritiek en bij dat laatste doet iemand dat alleen om je te kwetsen.

Date nooit iemand die altijd zeurt over wat je hebt gedaan of wat je niet hebt gedaan.

Iemand die zo kinderachtig is dat hij er behoefte aan heeft om je te kleineren, zodat hij er zelf een goed gevoel aan overhoudt. 

Je Zal Je Ergste Relatie Hebben Met Iemand Die De Volgende 15 Dingen Doet