Skip to Content

Laat Hem Je Niet In Een Relatie Zonder Label Lokken

Laat Hem Je Niet In Een Relatie Zonder Label Lokken

“Geef een man niet meer dan dat hij jou geeft. Als hij je respecteert, respecteer hem dan. Als hij van je houdt, hou dan van hem. Als hij je aan de wereld laat zien, laat hem dan zien. Maar als je een geheim bent dat hij slecht behandelt, dan moet hij tot je geschiedenis behoren.”

Tony A. Gaskins Jr.

Sommige mensen houden misschien van deze moderne tijd, waarin je met iemand samen bent of met een man aan het daten bent.

Maar je kunt ook vrijgezel zijn omdat je opties open zijn, hoewel je waarschijnlijk boos zou zijn als je hem met iemand anders zou zien.

Je kunt er echter niet iets over zeggen omdat jullie ‘het erover eens’ waren dat jullie allebei een hekel hebben aan labels.

Bovendien zijn jullie meestal allebei in de war over wat jullie voor elkaar betekenen. Eigenlijk is het gewoon tijdverspilling wat belooft te eindigen in een pijnlijk gebroken hart.

Want hoewel jullie op de een of andere reden hadden afgesproken elkaar geen ‘vriendje’ en ‘vriendinnetje’ te noemen, waren jullie het er niet mee eens dat er geen verplichtingen waren.

Laat Hem Je Niet In Een Relatie Zonder Label Lokken

Mensen hebben gevoelens, of ze er nu voor kiezen om hun relatie een label te geven of niet.

Dus hoe verklaar je aan het einde van het verhaal je gebrokenheid, als je nooit echt van hem was of als hij nooit echt hardop heeft gezegd zei dat hij de jouwe was?

De pijnlijke waarheid is dat als hij er niet klaar voor is om jullie relatie een label te geven, hij er ook niet klaar voor is om met jou te daten.

En als hij niet klaar is om met jou te daten, waar ben je dan in hemelsnaam mee bezig?

Als jij er niet klaar bent om je hart op het spel te zetten, waarom zou je dan überhaupt iets proberen?

Blijf vrijgezel totdat je er echt klaar voor bent om alles te geven wat een relatie nodig heeft.

Als jouw vent zich vaag gedraagt, als hij allerlei excuses bedenkt waarom hij ‘niet klaar is voor een relatie’…

maar je blijft sms’en en verwachtingen van je blijft hebben, dan sta je op het punt om verstrikt te raken in een relatie zonder label.

Het ergste van alles is dat je je er onbewust aan meedoet.

Laat Hem Je Niet In Een Relatie Zonder Label Lokken

Door hem vriendjesprivileges te geven, terwijl hij nog steeds weigert je officieel te maken, zeg je in feit dat je het prima vindt wat hij je aandoet.

Je vindt het prima als je in de war wordt gebracht en niet weet wat je moet antwoorden als iemand je vraagt ​​wat hij voor je betekent.

Al die excuses over dat hij voelt alsof hij stikt als hij een relatie heeft of hoe het labelen ervan zo ouderwets is, is gewoon een hoop nonsens die hij je probeert te verkopen.

Als hij er niet klaar voor is en constant in je leven blijft opduiken, maar niet de intentie heeft om eerlijk te zijn over wat hij wil, dat betekent dat hij gewoon egoïstisch en giftig is.

Wat hij echt bedoelt als hij besluit jullie relatie geen label te geven, is dat hij er niet klaar voor is om zich te binden.

Hij wil zijn opties open houden, hij gelooft niet dat jij de beste bent wat hem is overkomen.

Of hij vindt dat hij beter verdient dan jij, maar hij is bij jou totdat er iets beters voorbij komt.

Wat het ook is, jij hoeft hier niet in mee te gaan. Je hoeft geen deel uit te maken van zijn spel.

Laat Hem Je Niet In Een Relatie Zonder Label Lokken

Je verdient meer dan gevangen zitten in een relatie zonder label. Je verdient meer dan bij iemand te zijn die je in verwarring brengt.

Je verdient iemand die trots met je zal pronken. Iemand die weet wat hij moet zeggen als hij je voorstelt aan zijn vrienden en iemand die je hand vasthoudt terwijl hij dat doet.

Je verdient iemand die weet wat je waard bent en die zich aan je wil binden.

Iemand die weet dat er andere jongens in de rij staan voor dezelfde kans die hij heeft gekregen.

Iemand die je niet laat twijfelen aan wat je voor hem betekent, zelfs niet voor een minuut en iemand die je er constant aan zal herinneren hoe hij de rest van zijn leven met jou wil doorbrengen.

Trap niet in de val van een man die niets serieus met je wil.

Als je aan hem zou vragen: “Wat zijn wij eigenlijk?”, dan zal er waarschijnlijk een antwoord komen.

Lieve schat, een relatie zonder label betekent geen verplichtingen. Zonder label kan hij elke andere vrouw vertellen dat hij vrij en vrijgezel is, en hij kan jou hetzelfde vertellen wanneer je begin te vragen om een titelbehandeling.

Laat Hem Je Niet In Een Relatie Zonder Label Lokken

Laat hem gaan, er zal iemand anders komen die dit soort spelletjes niet met je zal spelen.

Sta jezelf niet toe gevoelens te krijgen en geef hem geen ruimte om je respectloos te behandelen terwijl je niets anders doet dan hem goed behandelen.

Je zult uiteindelijk aan hem gehecht raken en je zult niet eens een idee hebben waaraan je gehecht bent, omdat hij nooit beloftes heeft gedaan.

Hij denkt dat hij ergens onderuit is gekomen door hetgeen wat jullie samen hebben niet te labelen.

Iedere persoon die oprecht gevoelens voor je heeft, zal niet aarzelen om je op te eisen of wat jullie samen hebben een label te geven als jullie er klaar voor zijn om een officiële relatie aan te gaan en dat gesprek te hebben.

Je zult geen geheim, geen bijzaak, of gewoon een flirt zijn waar iemand persoon gewoon mee wil rotzooien.

Jij zult zijn prioriteit zijn. Hij zal je graag met je pronken, je voorstellen als zijn partner, je zijn loyaliteit geven en ervoor zorgen dat je weet welke plek je hebt in zijn leven.

En hij zal voor jou en je hart zorgen.

Als de band die jullie hebben sterk is, dan zal het label niets ingewikkelder maken.

Al het andere is slechts een excuus waar je voor weg moet lopen.

PinFlight Image