Skip to Content

Ren Nooit Terug Naar Degene Die Je Kapot Heeft Gemaakt

Ren Nooit Terug Naar Degene Die Je Kapot Heeft Gemaakt

Laat het niet in een zwak moment gebeuren, wanneer je je alleen voelt en je gewoon door een bekend iemand getroost wilt worden.

Laat het niet gebeuren wanneer je je verdriet met drank probeert te verdringen en je een app stuurt waar je in de toekomst spijt van zult hebben.

Laat het niet gebeuren omdat je denkt dat je niet beter kunt krijgen en ze nog net genoeg in de buurt zijn om ze te kunnen bereiken, maar ver genoeg om even goed aan je te kunnen ontglippen. 

Ren niet terug naar hen omdat je je eenzaam voelt, of verdrietig, of omdat je een gebroken hart hebt, want degene die je kapot heeft gemaakt zal je gebroken stukjes niet kunnen repareren en ze zullen niet je hart weer aan elkaar kunnen lijmen.

Zij waren nota bene degenen die je hart hebben gebroken.   

Ren Nooit Terug Naar Degene Die Je Kapot Heeft Gemaakt

Als je teruggaat zul je denken dat het dit keer anders zal verlopen.

Je zult denken dat ze zijn veranderd, dat alles anders is, dat je zowel als individu als als mens bent gegroeid, maar er zal niks veranderen.

Er is nog steeds een kans dat je weer gekwetst zult worden, want het is tenslotte mogelijk dat je hart meer dan een keer door dezelfde persoon zal worden gebroken.

Je denkt misschien dat ze anders zijn geworden, je wilt ze misschien graag geloven wanneer ze dit beweren, maar in alle eerlijkheid zijn ze niet veranderd.

Misschien dat ze aan het begin nog een beetje verborgen kunnen houden wie ze zijn.

Misschien kunnen ze je voor de gek houden dat alles dit keer anders zal zijn, maar mensen veranderen nou eenmaal niet echt.

Ren Nooit Terug Naar Degene Die Je Kapot Heeft Gemaakt

In het begin zul je waarschijnlijk het gevoel krijgen dat je de juiste keuze hebt gemaakt, want deze keer zie je dat ze het echt proberen.

Je krijgt het gevoel dat er dingen gaan veranderen, omdat ze meer om jou en de relatie geven dan eerst het geval was, maar het geluk zal omslaan in een onmiddellijke herinnering waarom het de eerste keer niet werkte, of de tweede keer.

Als je teruggaat naar hen zullen ze alleen maar denken dat je, ondanks wat ze doen, hen alles zal vergeven, en ze zullen het blijven doen zonder stil te staan bij de gevolgen die hun daden op jou hebben.

Ze kunnen zich zo vaak als ze willen verontschuldigen voor hun daden en hoe jij je daarbij voelde, maar ze menen het gewoon niet echt.

Niet als ze hetzelfde steeds weer opnieuw blijven doen.

Je ben niet zwak omdat je van ze houdt en je bent niet zwak omdat je denkt dat ze misschien zijn veranderd, want je hebt eerlijk waar het beste voor met de mensen van wie je houdt.

Ren Nooit Terug Naar Degene Die Je Kapot Heeft Gemaakt

Je wilt geloven dat hun leven beter zal gaan worden, want je wilt een geliefde niet zien falen. Maar je kunt niet samen met hen ten onder gaan.

Je kunt je leven niet delen met iemand die je constant naar beneden sleurt en je hart breekt, vanwege hun eigen egoïsme. Dat is niet gezond. 

Je voelt gewoon magie in hun aura, je krijgt het gevoel dat de wereld levendiger is en je vergeet al je pijn als je op een goede dag bij hen bent, maar als het geen goede dag is, dan is het onmogelijk om de pijn te vergeten en zul je jezelf kwellen met zelfhaat, omdat je terug bent gegaan.

Je weet dat ze niet goed zijn voor je, maar je kunt het gewoon niet helpen.

Je voelt je tot hen aangetrokken en je kunt je er niet van weerhouden om hen te willen, hoewel je weet dat ze niet gezond voor je zijn.

Maar je bent jezelf meer verschuldigd dan dat.

Related: Ga Nooit Terug Naar Iemand Die Je Bijna Kapot Heeft Gemaakt

Ren Nooit Terug Naar Degene Die Je Kapot Heeft Gemaakt

Je bent jezelf meer verschuldigd dan dat je teruggaat naar degene die je steeds weer opnieuw pijn heeft gedaan, want hoe graag je ook zou willen dat ze veranderen, het zal niet gebeuren en je kunt niemand helpen die zichzelf niet wil helpen.

Ik weet dat het moeilijk is en ik weet dat je hen mist, maar je kunt niet teruggaan naar iemand die niet het beste in je naar boven haalt.

Je leven delen met iemand die je naar beneden sleurt is niet gezond en ze zullen je blijven kwetsen, zelfs als ze eerder beloofd hebben dat niet te doen.

Ken je waarde en kom voor jezelf op.

Ik weet dat het nu misschien ingewikkeld is, maar ik beloof je dat het in de toekomst beter zal zijn en dat de pijn die je voelt zal genezen.

Er zullen misschien maanden of jaren overheen gaan, maar uiteindelijk zal het goedkomen.

Je zal in je eentje groeien en werken aan degene die je wilt zijn.

Het geluk zal weer aan jou toebehoren en het beste van alles is dat jij het zelf hebt weten te vinden.

Ren Nooit Terug Naar Degene Die Je Kapot Heeft Gemaakt