Skip to Content

6 Complimenten Die Mannen Graag Willen Horen

6 Complimenten Die Mannen Graag Willen Horen

Zo stoer en macho als mannen zich voordoen, zijn ze eigenlijk net zo gevoelig en reageren ze net zo goed op lof en waardering als vrouwen. In veel gevallen zelfs meer.

Feit is dat ze niet dagelijks zoveel lof en complimenten krijgen als vrouwen. Daarom zullen jullie allebei zeker baat bij een compliment dat na een lange dag in zijn oor wordt gefluisterd.

1. Je geeft me een veilig gevoel…

6 Complimenten Die Mannen Graag Willen Horen

Je zult zijn hart hiermee laten kloppen en zeker zijn hotspot raken. Mannen vinden het heerlijk om als sterk te worden gezien en je te kunnen beschermen – het is evolutionair. Denk aan het verleden en hoe alleen de beste en sterkste mannen de leiders en beschermers van de stam konden zijn, en dat hierdoor zij de eersten zouden zijn die door vrouwen zouden worden uitgekozen… of zou hij kiezen?

Hoe dan ook, vertel een man dat je je veilig bij hem voelt, en hij zal het gevoel hebben dat hij het doel van het leven heeft gevonden. Het is een compliment die voor een langere periode in zijn hoofd zal blijven zitten, hem eraan herinnerend dat hij de held is die hij altijd al wilde zijn.

2. Je maakt me aan het lachen!

Dit lijkt een beetje voor de hand liggend en cliché, maar het maakt echt indruk. Hij zal het gevoel hebben dat zijn pogingen om je aan het lachen te maken niet tevergeefs zijn geweest en het zal zijn ego zeker strelen.

Een man die een vrouw aan het lachen kan maken, zal altijd een goede keuze voor haar zijn, en mannen weten dat. Als hij weet dat hij slaagt, dan zal hij doorgaan en nog meer van zichzelf geven om je aan het lachen te krijgen.

3. Mijn vriendinnen vinden je echt leuk!

6 Complimenten Die Mannen Graag Willen Horen

Hij kan doen alsof hij niets om de mening van je vriendinnen geeft, maar geloof ons, hij is zich ervan bewust dat als je vriendinnen hem niet mogen, het slechts een kwestie van tijd is totdat ze je ervan overtuigen dat hij niet echt iets voor jou is en dat jij hem ook niet leuk zou moeten vinden.

Dus, de volgende keer dat jullie twee op het punt staan om uit te gaan met je vriendinnen, fluister dan in zijn oor dat ze hem allemaal aardig vinden en vinden dat hij leuk is – zelfs als hij het niet laat zien, zal het zijn zelfvertrouwen en zelfrespect een boost tot het maximum geven.

4. Je bent echt zorgzaam!

Als hij dat echt is, dan zul je gemakkelijk een reallife gebeurtenis vinden waarin hij laat zien hoeveel hij om je geeft. Het is belangrijk dat hij ziet dat je erkent hoeveel hij om je geeft.

Zoveel vrouwen zien deze over het hoofd en denken dat het niet zo relevant is, maar de waarheid is dat het hem uiteindelijk niets meer zal doen als hij niet voor al zijn inspanningen wordt beloond.

5. Je bent zo knap!

6 Complimenten Die Mannen Graag Willen Horen

Deze is weer vrij duidelijk, maar het is belangrijk om te onthouden dat een man vertellen dat hij aantrekkelijk is, hem niet alleen een goed gevoel over zichzelf geeft, maar hem er ook aan herinnert dat je van hem houdt en je nog steeds tot hem aangetrokken bent.

En omdat mannen niet echt modegoeroes zijn, dan is het compliment nog specialer als hij een nieuw T-shirt heeft gekocht en je zijn smaak of stijl complimenteert.

6. Ik ben gelukkig!

Dit lijkt misschien geen direct compliment voor hem, maar als je dit zegt, dan zal het zeker een glimlach op zijn gezicht toveren, waarin hij in de verte zal kijken en na zal denken over wat je net hebt gezegd. In zijn hoofd is het zijn ‘taak’ om je gelukkig te maken, en als hij echt om je geeft, dan is jouw geluk zijn nummer 1 prioriteit.

Je kunt ook zeggen dat je gelukkiger bent sinds jullie samen zijn en dat hij je een goed gevoel geeft. Je hoeft niet in details te treden, maar laat gewoon zien dat hij zijn ‘werk’ goed doet, en hij zal zeker gemotiveerd zijn om het nog beter te doen.

Dus dames, jullie hebben het gehoord. Ga je gang en complimenteer de belangrijke man in je leven. Het zal zijn dag zeker goed maken en hem er nogmaals aan herinneren hoeveel je voor hem betekent en hoeveel geluk hij heeft dat hij iemand zoals jij in zijn leven heeft!

PinFlight Image