Skip to Content

De 7 Slechtste Appjes Die Je Hem Tijdens Een Ruzie Kunt Sturen

De 7 Slechtste Appjes Die Je Hem Tijdens Een Ruzie Kunt Sturen

Ondanks dat ruzies verafschuwd worden horen ze gewoon bij elke relatie en het enige verschil is hoe je ermee omgaat of hoe je met je partner omgaat.

Maar voordat we met de deur in huis vallen is het allerbelangrijkste om te begrijpen dat het normaal is om af en toe ruzie te maken als je een relatie hebt.

Sommige experts zeggen dat ruzies zelfs wenselijk zijn omdat ze helpen om de band te versterken.

Let wel dat het daarna belangrijk is om te leren hoe je moet reageren als jullie ruzie hebben, of beter gezegd: leren hoe je niet op de ander moet reageren.

Je wilt natuurlijk geen olie op het vuur gooien.

Een verkeerd appje kan de ruzie langer laten duren en de relatie meer beschadigen dan wat dan ook.

Om je te helpen om met de volgende ruzie om te kunnen gaan en de gevolgen te beperken vind je hieronder de lijst met de slechtste appjes die je hem tijdens een ruzie zou kunnen sturen:

1. Sarcastische appjes

De 7 Slechtste Appjes Die Je Hem Tijdens Een Ruzie Kunt Sturen

Hoewel het prima is om regelmatig sarcastische appjes te sturen als deze grappig bedoeld zijn is het natuurlijk een slecht idee om dit te doen als jullie ruzie hebben.

Als je dit doet zal het zeker niet grappig overkomen en zul je het gewoon veel erger maken.

Door sarcastische appjes sturen lok je de ander uit de tent en maak je hen en de situatie belachelijk en dit is voor niemand voordelig.

Het is dus altijd een beter idee om die sarcastische gedachten voor je te houden en niets te sturen waar je uiteindelijk spijt van krijgt.

2. Scheldwoorden en beledigende appjes

Ik begrijp dat ruzies vaak met boosheid te maken hebben en dat je je partner op een verbale manier (en soms misschien zelfs fysiek) pijn wilt doen, maar een van de slechtste ideeën is om te gaan schelden en de ander te beledigen via de app.

Dit geldt natuurlijk ook persoonlijke aanvaringen. 

Als je dit wel doet is dat gewoon onredelijk en kinderachtig en dat moet je toch niet willen.

Dus als je geen beledigende dingen zegt of scheldt tijdens een ruzie zal de ruzie op een gezondere manier verlopen en zal het korter duren dan normaal, hoe gek dat ook klinkt.

3. Wanhopige appjes

De 7 Slechtste Appjes Die Je Hem Tijdens Een Ruzie Kunt Sturen

Andere slechte appjes zijn ook de wanhopige appjes. Wat houdt wanhopig zijn nou precies in dan?

Je smeekt, gaat door het stof, kruipt in de slachtofferrol en hebt zelfmedelijden.

Dus als je hem wanhopige appjes stuurt zul je daar niks mee bereiken.

In tegendeel zelfs, hij denkt dan alleen maar dat je geen idee hebt waar je het over hebt en dat je alleen maar aan jezelf denkt.

4. Bedreigingen

Het is logisch dat als jullie ruzie hebben je wanhopig op zoek bent naar oplossingen en dat je je partner er misschien van probeert te overtuigen dat hij er anders naar moet kijken.

Gezien het feit dat het erg moeilijk is om zomaar invloed te hebben op hoe iemand iets ziet besluiten we soms als laatste redmiddel om ergens mee te dreigen.

Als je tegen je partner zegt dat je hem zal verlaten als hij niet van gedachten verandert wordt dit als een dreigement opgevat en dat is zeker het laatste wat je tegen hem zou moeten zeggen (geloof me maar).

5. “Hem jaloers maken”

Er zijn honderden manieren om een man jaloers te maken en vrouwen lijken hier van nature gewoon goed in te zijn.

Hoewel het soms een goed idee is om hem jaloers te maken (zolang het niet te vaak gebeurt) is het een slecht idee om dit tijdens een ruzie te doen.

Stuur geen foto’s naar hem waar je met andere mannen op staat, zeg niet dat je een drankje gaat doen met een andere man of dat andere mannen interesse in je tonen en dat je serieus overweegt om daar wat mee te doen.

Maak hem niet jaloers, want dan zul je zelf alleen maar kwetsbaarder worden en minder tevreden zijn.

6. Honderden appjes

De 7 Slechtste Appjes Die Je Hem Tijdens Een Ruzie Kunt Sturen

Ik weet zeker dat oneindig veel appjes van een vrouw krijgen (of het nou zijn vriendin, zus of moeder is) de ergste nachtmerrie van mannen is.

Appje na appje sturen zal hem alleen maar laten zien hoe kwaad je bent en het zal niets positiefs opleveren.

Je spamt hem alleen maar en als hij dat ziet denkt hij alleen maar dat hij helemaal geen tijd heeft om op al je berichten te reageren omdat er geen einde aan lijkt te komen.

Hij zal in plaats daarvan boos op je worden en word jij weer boos op hem omdat hij boos op jou is.

Snap je wat ik hiermee bedoel? Doe jezelf een lol en doe het gewoon niet. 

7. Niets sturen

De 7 Slechtste Appjes Die Je Hem Tijdens Een Ruzie Kunt Sturen

Het is natuurlijk geen goed idee om honderden berichten te sturen maar het is natuurlijk ook niet raadzaam om helemaal niks te sturen, dat je met andere woorden zijn berichten negeert. 

Er is namelijk maar een reden waarom je zijn appjes zou negeren end at is dat je niet geïnteresseerd bent in wat hij te zeggen heeft en dat jullie relatie je niks kan schelen.

Het lijkt dan alsof je het helemaal niet bij wilt leggen en dat je niet bereid bent om naar zijn kant van het verhaal te luisteren.

Iemands appjes negeren is hetzelfde als passief-agressief zijn en dit is de voornaamste reden waarom de meeste relaties op de klippen lopen.

De 7 Slechtste Appjes Die Je Hem Tijdens Een Ruzie Kunt Sturen