Skip to Content

Sterke Vrouwen Doen Niet Hard To Get – Ze Zijn Hard To Get

Sterke Vrouwen Doen Niet Hard To Get – Ze Zijn Hard To Get

Als je voor het eerst een sterke vrouw ontmoet ga je ervan uit dat ze vol van zichzelf is, dat je haar maar moeilijk tevreden kunt stellen en dat ze te moeilijk in de omgang is.

Op het eerste gezicht is deze vrouw te kieskeurig, te gesloten en te uitdagend.

Ze stelt duidelijk strenge eisen en vindt het heerlijk als mannen achter haar aangaan.

Je denkt dat deze vrouw op aandacht geilt en dat ze zich afstandelijk opstelt jegens mensen die haar benaderen om er zo voor te zorgen dat ze achter haar aangaan.

Maar de waarheid ligt echt anders. De waarheid is dat deze vrouw precies weet wat en wie ze wil. En ze weet ook wat en wie ze niet in haar leven wil of wat of wie ze niet nodig heeft.

Sterke Vrouwen Doen Niet Hard To Get – Ze Zijn Hard To Get

Ja, de waarheid is dat ze haar eisen niet wil bijstellen voor zomaar iemand. Ja, sommige dingen zijn echt een dealbreaker voor haar en daar wil ze niet van afwijken.

Ja, ze is erg selectief wat betreft de mensen die ze toelaat in haar leven en haar hart.

Maar dit houdt niet in dat ze zich anders voordoet dan ze is. En het betekent ook niet dat dit allemaal bij haar spelletje hoort.

De enige waarheid is dat deze vrouw hard heeft gewerkt om de vrouw te worden die ze vandaag de dag is en dat ze zichzelf waardeert zoals ze is.

De waarheid is dat ze haar waarde kent en dat ze geen genoegen zal nemen met minder dan ze verdient.

Dus ik gok dat ze niet hard to get doet, maar dat ze hard to get is. En dat moet je maar accepteren.

Sterke Vrouwen Doen Niet Hard To Get – Ze Zijn Hard To Get

Begrijp me niet verkeerd, dit houdt nog niet in dat deze vrouw wil dat je om haar aandacht of liefde smeekt. Het betekent niet dat ze je dure cadeaus nodig heeft of dat ze ervan uitgaat dat ze in één klap de enige wordt waar jij om geeft.

Dit houdt niet in dat ze ervan uitgaat dat ze boven je staat in de relatie. Ze wil niet dat je haar op handen draagt of dat je dankbaar bent dat je überhaupt de kans hebt gekregen.

Maar ze wil wel dat je haar verwent met loyaliteit. Ze wil wel heel graag dat ze jouw topprioriteit is en iemand die je op een speciale manier behandelt.

Vertrouw me maar, een sterke vrouw zoals zij zal er nooit genoegen nemen als ze je tweede keuze is.

Ze zal nooit toelaten dat je spelletjes met haar speelt en haar energie verspillen of je gemengde signalen of gevoelens proberen te ontcijferen is het laatste wat ze ooit zal doen.

Sterke Vrouwen Doen Niet Hard To Get – Ze Zijn Hard To Get

Ze zal geen genoegen nemen met een onvolwassen jongetje die niet zeker weet wat hij wil en die ervan uitgaat dat zij hem wel aan het handje meeneemt.

Ze wil geen man die zich als een kind gedraagt; ze heeft een teamgenoot en een metgezel nodig.

Ze heeft iemand nodig die volwassen en sterk genoeg is om haar bij te kunnen benen in plaats van iemand die haar tegenhoudt of die probeert om haar neer te halen.

Iemand die zich niet geïntimideerd voelt door haar onafhankelijkheid en iemand die er niet vanuit gaat dat ze verandert om hem tevreden te stellen.

Ik zal niet tegen je liegen, het is niet eenvoudig om haar te veroveren en als je interesse in haar hebt zul je veel moeite moeten doen. Je moet haar laten zien dat je haar verdient en dat je serieuze en eerlijke bedoelingen hebt.

Onthoud dat ze het niet erg vindt om single te zijn. In plaats daarvan is ze daar super goed in en zal ze haar leven als single niet ruilen voor een ellendige relatie.

Related: 15 Dingen Die Emotioneel Sterke Vrouwen NOOIT Zullen Doen

Sterke Vrouwen Doen Niet Hard To Get – Ze Zijn Hard To Get

Ze zal haar vrijheid niet opgeven voor iemand die haar gevangen wil houden en die haar wil overheersen.

De volgende keer dat zo’n vrouw je dus afwijst is dat geen signaal dat je harder je best moet doen.

Het is geen spelletje om te kijken of je genoeg interesse hebt en het is geen manier om haar ego te strelen of zelfvertrouwen een boost te geven.

De volgende keer dat zo’n vrouw je afwijst betekent dit dat jij niet de man bent die zij als een potentiele partner ziet. Het betekent dat je niet de ware voor haar bent.

Nee, dit maakt haar niet bijdehand of arrogant. Onthoud dat ze het recht heeft om nee te zeggen tegen iemand die haar toch niet geschikt lijkt. Daar kun je namelijk toch niks aan veranderen.

Sterke Vrouwen Doen Niet Hard To Get – Ze Zijn Hard To Get