Skip to Content

The Beste Wraak Is Een Gelukkig Leven Leiden En Dat Is Wat Ik Ga Doen

The Beste Wraak Is Een Gelukkig Leven Leiden En Dat Is Wat Ik Ga Doen

Vanaf vandaag is mijn eenvoudige doel om zo te leven dat ik ooit jouw grootste fout zal zijn. Hoe ik ervoor kies om dat te doen, in plaats van opscheppen en pochen, schreeuwen en driftig doen, klagen en zeuren over de nare dingen die gebeuren, is door geweldigheid af te dwingen.

Vanaf vandaag stop ik goedheid en glorie in iedere seconde van mijn tijd en hoe klein de lichtstraal ook is die op mijn pad danst, ik beloof dat ik zal stralen, stoppen, pauzeren en erop reflecteren dat waardering en blijdschap een oorzaak en reactie zijn, en ik beloof dat ik me gezegend zal voelen voor de momenten en herinneringen die ik beleefd heb en alle dagen die ik nog voor me heb.

Vanaf vandaag zal ik fitter worden, langer lachen, harder mijn best doen en een uitgesprokenere, betere versie van mezelf zijn dan je ooit gezien hebt of voor mogelijk hielt.

Vanaf vandaag neem ik mijn macht terug.

Vanaf vandaag is groeien mijn lievelingssport.

Vanaf vandaag ben ik genoeg.

Vanaf vandaag zal je mijn voetstappen voelen als ik een kamer binnenkom en je zal mijn waarheid zien als je naar me kijkt.

Ik zal breed lachen, zoals ik deed voor mijn pijn een frons op mijn gezicht tekende en me liet twijfelen aan de manier waarop ik loop, kijk en me gedraag.

Vanaf vandaag zie ik alles dat komt dapper onder ogen, met open armen en een open hart zonder zorgen omdat ik vanaf vandaag dapper, tevreden en toegewijd zal zijn, met een dagelijks goddelijk en heerlijk streven.

Vanaf vandaag kan ik alles aan en vanaf vandaag pik ik geen onzin meer (behalve van mezelf) want vanaf vandaag waardeer ik dat ik mijn eigen beste vriend, verborgen schat, grootste fan en vangnet ben.

En vanaf vandaag spreid ik mijn vleugels uit en zweef ik met een wilde schoonheid door de lucht.

Vanaf vandaag zal ik vliegen, omdat ik zo moe ben van moe zijn, van twijfelen aan mijn waarde en me afvragen waarom het niet werkte.

De waarheden die ik had moeten zeggen in plaats van verborgen leugens die ik wegstopte in het warme, grote bed in mijn hoofd.

Want ik weet dat comfort groei in de weg staat net als stilte de bruggen verbrandt tussen wie we zijn en wat we deden, de waarheid in ons en de leugens die we leven.

Vanaf vandaag mogen de mysteriën van het leven glorieuze stralende lichten strooien waar mijn voeten de aarde raken en vanaf vandaag plant ik een zaad vol pijn die als hoop zal bloeien, en als dat kan groeien kan ik het ook.

Vanaf vandaag zal het goed komen en met mij ook.

Van nu af aan is dit mijn mantra en dit is mijn moment: mijn leven is van mij en ik maak het het mijne.

THE BESTE WRAAK IS EEN GELUKKIG LEVEN LEIDEN EN DAT IS WAT IK GA DOEN