Skip to Content

10 Vreemde Vragen Die Een Man Zou Kunnen Stellen Als Hij Je ECHT Leuk Vindt

10 Vreemde Vragen Die Een Man Zou Kunnen Stellen Als Hij Je ECHT Leuk Vindt

Weet je nog toen je een kind was en jongens meisjes achterna zaten om ze te plagen en zichzelf voor gek te zetten? Ik herinner me ze ook.

Op een keer had ik zelfs ruzie met een jongen gemaakt die me zo had geplaagd dat ik mijn geduld verloor en hem tijdens school had geslagen. (De leraar gaf hem op zijn kop, omdat hij dacht dat hij mij eerst sloeg).

Destijds realiseerde ik me niet dat hij dit allemaal deed omdat hij me leuk vond. En nu voel ik me er echt vreselijk over, maar wie kan het wat schelen, toch?

Het punt is dat jongens nooit zullen stoppen met jongens te zijn die in mannen zullen veranderen en die nog steeds nooit zullen stoppen met jongens te zijn. Klinkt een beetje verwarrend, ik weet het.

Laat me dit voor je vereenvoudigen. Wanneer een jongen/knul/man een meisje leuk vindt, dan zit het in zijn aard om zichzelf voor gek te zetten en dingen te doen of te vragen die je nooit zou verwachten.

Hierdoor interpreteren veel vrouwen hun intenties verkeerd (zoals ik op school deed) en denken ze uiteindelijk dat de man niet in hen geïnteresseerd is.

Om je te behoeden voor onnodig overdenken, is hier de lijst met vreemde vragen die een man je kan stellen als hij je ECHT leuk vindt, dus trek nog geen conclusies!

10 vreemde vragen die hij kan stellen als hij je echt leuk vindt

10 Vreemde Vragen Die Een Man Zou Kunnen Stellen Als Hij Je ECHT Leuk Vindt

1. Heb je een beste vriendin?

Deze lijkt misschien een beetje vreemd, maar nee, hij probeert niet je beste vriendin te versieren.

Als hij je dit vraagt, dan betekent dit dat hij geïnteresseerd is om haar te ontmoeten, omdat hij een relatie met je wil hebben.

Hij weet dat als hij jou wil winnen, hij ook de sympathie van je beste vriendin en andere vrienden moet winnen.

2. Wat zou je als eerste pakken als je huis in brand stond?

Ik bedoel, serieus? Op het eerste gezicht klinkt deze vraag echt onvolwassen. En je kunt het niet echt met het feit verbinden dat hij oprecht in je geïnteresseerd is.

Maar als je er vanuit een ander perspectief naar kijkt, dan zie je de dingen duidelijker.

Als een man je deze vraag stelt, dan probeert hij onbewust meer te weten te komen over je persoonlijkheidstype.

Dus als je antwoordt dat je eerst je laptop boven iets anders zou pakken, dan zal hij je onmiddellijk in een bepaalde categorie indelen en hij zal blij zijn dat hij iets nieuws over je heeft geleerd.

Maar maak je geen zorgen dat je antwoord verkeerd zal zijn. De beste gok is om gewoon eerlijk te antwoorden en er niet te veel over na te denken.

3. Als hij je echt leuk vindt kan hij je vragen: wat was de ergste baan die je ooit hebt gehad?

Deze klinkt een beetje raar, omdat het een aantal van je slechte herinneringen uit het verleden oproept. Ik bedoel, niemand vindt het leuk om zichzelf aan hun vorige, waardeloze baan te herinneren (tenzij iemand erop staat).

Maar geloof het of niet, zijn bedoeling is niet om je aan je waardeloze baan te herinneren, maar om met je mee te leven.

Als hij je vraagt om een aantal pijnlijke ervaringen uit het verleden te delen, dan is zijn enige bedoeling om een band met je te krijgen en contact met je te maken. Wij, vrouwen, doen het op een andere manier en daarom is het moeilijk te begrijpen.

En jongens denken dat dit een perfecte manier is om een meisje te laten zien dat ze contact met haar willen maken en dat ze haar begrijpen.

4. Wat doe je meestal als iemand je irriteert?

Deze is een geestige. Als hij je vraagt wat je meestal doet als iemand je irriteert, dan verzamelt hij eigenlijk informatie voor zijn toekomstige behoeften. En probeert hij erachter te komen of hij je ooit heeft geïrriteerd.

Dus als je hem een antwoord geeft, dan zal hij het in zijn hoofd verwerken om te zien of hij je tot nu toe ooit heeft geïrriteerd (omdat hij je echt leuk vindt).

Hij zal het ook voor toekomstige dates met jou in gedachten houden, omdat hij de dingen niet wil verpesten.

5. Als hij je echt leuk vindt dan zou hij kunnen vragen: wat betekent je naam?

10 Vreemde Vragen Die Een Man Zou Kunnen Stellen Als Hij Je ECHT Leuk Vindt

Als je een minder gebruikelijke naam hebt, dan is de kans groot dat een man je naar de echte betekenis zal vragen.

En, gelukkig voor jou, betekent dit dat hij echt geïnteresseerd is om je beter te leren kennen. En hij is niet iemand die gewoon in je broek wil komen, dus je moet het belang ervan niet negeren.

6. Als je in een zwembad van wat dan ook zou kunnen springen, wat zou het dan zijn?

Als een man je een van de al genoemde vragen stelt, dan is één ding zeker.

Hij is zeker geen player. Players zijn alleen geïnteresseerd in het stellen van standaardvragen die een beetje saai zijn.

Jongens met pure bedoelingen zullen zich inspannen om perfect rare vragen als deze te vinden. Alleen om je aandacht te trekken en je te laten zien hoe leuk ze je vinden.

7. Als je terug kon gaan in de tijd wat zou je dan willen veranderen?

Een man kan je deze vragen wanneer hij het gesprek gaande wil houden, en deze is er perfect voor.

Hij zal dit vooral vragen als hij extra nerveus bij je in de buurt is en hij de dingen niet wil verpesten.

8. Worden wenkbrauwen als gezichtshaar beschouwd?

Echt? Velen van ons zouden denken dat iemand ons voor gek houdt door ons deze vraag te stellen, maar als een man je dit vraagt, weet dan dat hij tegelijkertijd humoristisch en geestig probeert te zijn.

Hij wil je aan het lachen maken en je laten zien dat hij niet zoals de rest is.

9. Als hij je echt leuk vindt dan zou hij kunnen vragen: wat was de slechtste date die je ooit hebt gehad?

Deze lijkt op de vierde (wat doe je meestal als iemand je irriteert?).

Hij wil op tijd weten wat jouw definitie van een slechte date is, zodat hij niet dezelfde fouten maakt als jongens voor hem.

Blijkbaar vindt hij je erg leuk. En is hij klaar om alles te doen om te voorkomen dat hij dingen met je verpest.

En dat is de belangrijkste reden waarom hij überhaupt zou besluiten om je deze rare vragen te stellen. Geestig, ik weet het.

10. Wat is iets dat je vroeger als kind deed, waarvan je zou willen dat je het nog steeds kon doen?

Nee, hij probeert niet gewoon over iets te praten.

Als hij je dit vraagt, dan wil hij je eigenlijk op een dieper niveau leren kennen. Hij wil meer te weten komen over je verleden, persoonlijkheid, voorkeuren en doelen.

Hij wil dat allemaal, omdat hij jou met heel zijn lichaam en hart wil. (Dus je kunt hem maar beter geloven!)