Skip to Content

6 Leugens Die Ons Zijn Verteld Over Wat Mannen Willen

6 Leugens Die Ons Zijn Verteld Over Wat Mannen Willen

De meesten van ons zijn opgegroeid met verhalen en leugens die ons zijn verteld over wat mannen wel en niet willen als het gaat om relaties. En de wereld heeft het laten lijken alsof het bijna onmogelijk is om een man te vinden die van jou zal houden en je zal koesteren om wie je bent.

Er zijn echter veel mannen die wijs, emotioneel intelligent zijn en die zeker geen ‘slechteriken’ zijn.

Met hen hoef je je geen dagen af te vragen, “Hoe zorg ik ervoor dat hij bij me blijft?”, “Ben ik te saai?”, “Wat moet ik aan mezelf veranderen?”, of “Hoe kan ik ervoor zorgen dat zijn vrienden me leuker vinden?”

Daarom wil ik iets met jullie delen. Hier zijn 6 leugens die ons verteld zijn over de dingen die mannen willen. Ik wil je helpen begrijpen dat de verhalen die we horen soms niet per se waar zijn, wat anderen je ook blijven vertellen.

6 leugens die ons over mannen zijn verteld

6 Leugens Die Ons Zijn Verteld Over Wat Mannen Willen

1. Mannen zijn niet geïnteresseerd in emotionele vrouwen

De eerste leugen die je vast al honderden keren hebt gehoord, is dat mannen niet van emotionele vrouwen houden. Emotionele vrouwen worden meestal voorgesteld als zijnde te veel in elke zin van het woord.

Dat is echter helemaal niet waar. Alleen onvolwassen mannen negeren die vrouwen. Maar degenen die op zoek zijn naar een sterke, langdurige relatie, geven er eigenlijk de voorkeur aan om een emotionele vrouw naast zich te hebben.

Ze weten dat met iemand uitgaan die niet bang is om over gevoelens te praten echt een zegen is. En ze zijn zich er terdege van bewust dat het zeer nuttig is als het om het opbouwen van een gezonde relatie gaat die verder tot een huwelijk kan uitgroeien.

Het enige dat mannen niet leuk vinden als het om vrouwen en emoties gaat, is als ze niet goed weten hoe ze hun gevoelens moeten overbrengen of als ze helemaal niet over hen willen praten.

2. Mannen weten niet hoe ze slimme en grappige vrouwen moeten waarderen

Al sinds ik een tiener was, heb ik mensen horen zeggen dat mannen vooral geïnteresseerd zijn in het uiterlijk van een vrouw. Dat ze niet echt om haar hersenen of een gevoel voor humor geven. Maar naarmate de jaren verstreken, werd ik me bewust van het feit dat het allemaal een grote leugen was.

Natuurlijk vinden ze het leuk om een mooie vrouw aan hun zijde te hebben. Niemand heeft echter ooit gezegd dat mannen zich ervan bewust zijn dat de intelligentie van een vrouw haar nog aantrekkelijker maakt.

Ik herinner me dat ik me de hele dag zorgen maakte dat degene waar ik een oogje op had mij nooit zou willen, omdat ik blond was. Hij ging namelijk alleen met brunettes. Maar dat was niet waar. Toen we begonnen te daten, vertelde hij me dat hij verliefd op me werd toen hij erachter kwam hoe grappig ik was.

Sommige mannen weten misschien niet hoe ze een slimme en grappige vrouw moeten waarderen. Dat zijn echter niet de mannen waar je op moet letten. Er zijn er nog veel meer die goed beseffen hoe belangrijk deze dingen zijn.

3. Mannen willen een vrouw die een van de jongens is

Oh, deze is ook erg populair. Mensen zeggen dat mannen een vrouw willen die een van de jongens is. Ik weet zeker dat je dit al in films of boeken hebt gehoord. Maar is het echt waar? Moet je één van de bro’s zijn zodat hij aandacht aan je schenkt?

Oudere mannen zijn meer geïnteresseerd in vrouwen die zich niet als hun mannelijke vrienden gedragen. Ze vallen voor iemand die ze altijd zal pushen om beter te worden. Dus niet voor iemand die gewoon gaat zitten en om hun grappige verhalen lachen zoals de meeste van hun mannelijke vrienden dat doen.

4. Mannen vinden het moeilijk om zich te binden

6 Leugens Die Ons Zijn Verteld Over Wat Mannen Willen

Een andere leugen die ons omringt, is dat mannen het moeilijk vinden om zich te binden. Ja, ze vinden het moeilijk, maar alleen als ze onvolwassen zijn en niet weten wat ze echt met hun leven willen doen.

Als ze weten wat ze leuk vinden, met wie ze hun leven willen doorbrengen en plannen hebben voor de toekomst, dan vinden mannen het niet moeilijk om zich te binden. Vooral als er een speciaal iemand is die hun aandacht heeft getrokken.

Mannen die bang zijn om zich te binden zijn degenen die nog emotioneel onvolwassen zijn, ongeacht hun leeftijd. Degenen die echter begrijpen dat de tijd verstrijkt en dingen veranderen, zijn nooit bang om zich aan de vrouw te binden van wie ze houden.

5. Mannen zijn gek op mysterieuze vrouwen

Ik heb deze al minstens 50 keer gehoord. Mijn moeder zei altijd dat ik niet alles over mezelf moest onthullen, omdat mannen gek zijn op mysterieuze vrouwen. Dus als ik te veel praat, zal er niets mysterieus aan me zijn. En zal degene waar ik een oogje op heb gewoon weggaan.

Maar klopt dat wel? Natuurlijk niet! Ja, een dosis mysterie is nog steeds leuk. Het is dus niet nodig om jezelf te dwingen om DE HELE TIJD mysterieus te zijn.

Als je hem gewoon antwoordt met “Ik heb het druk,” dan kan hij minder geïnteresseerd raken, omdat hij het gevoel heeft dat je iets verbergt. Wees je dus altijd bewust van hoe de situatie voor de ander kan lijken. Probeer niet iets te zijn wat je niet bent.

6. Mannen willen alleen wat ze niet kunnen hebben

En tot slot is er het gezegd dat ik het meest haat. Ik maak geen grapje.

Als een vrouw constant iets verbergt of te moeilijk te krijgen is, dan zal een volwassen man niet de moeite nemen om achter haar aan te gaan. In plaats daarvan zal hij op zoek gaan naar een vrouw die klaar is om een gezonde relatie met hem op te bouwen.

Achter iemand aanzitten die je niet kunt hebben is misschien gereserveerd voor tienerrelaties. Het slaat nergens op als je twee volwassen volwassenen bent.

Wat denk jij hiervan? Wees eerlijk, hoe vaak heb je deze veel voorkomende leugens gehoord? Als je het mij vraagt, heb ik ze honderden keren gehoord. Het heeft me ook veel tijd gekost om te begrijpen dat het allemaal leugens zijn.

Maar zolang je weet dat je niet altijd moet luisteren naar wat anderen te zeggen hebben, dan komt het wel goed. Leer van je eigen ervaring en stop met het blokkeren van liefde vanwege aannames.