Skip to Content

Vertrouw Erop Dat God Je Op Het Juiste Moment De Juiste Persoon Zal Sturen

Vertrouw Erop Dat God Je Op Het Juiste Moment De Juiste Persoon Zal Sturen

Heb je ooit het gevoel gehad alsof je aan het einde van je latijn was? Alsof je niet meer verder kunt en alsof je het zat bent?

Genoeg van de verkeerde mannen die in je leven komen, het zat zijn om in je eentje sterk en hard te zijn, genoeg van toxische klootzakken die je kapot willen maken, genoeg van mislukte relaties en genoeg van liefdesverdriet? 

Ben je ooit zo dichtbij geweest om de liefde volledig op te geven?

Zo dichtbij om te accepteren dat je niet voorbestemd bent om bemind te worden en dat je nooit je zielsverwant zal vinden?

Nou, dit is precies wanneer je door moet blijven gaan.

Dit is het moment waarop al je kracht op de proef gesteld zal worden en het moment dat je moediger dan ooit zal moeten zijn.

Vertrouw Erop Dat God Je Op Het Juiste Moment De Juiste Persoon Zal Sturen

En weet je waarom? Omdat God je op deze manier test. 

Hiermee test God je vertrouwen en je verlangen naar goede dingen. God test je kunnen om lief te hebben en Hij test vooral je geduld. 

Ik ga ervan uit dat je dit op dit moment niet gelooft, maar geloof me maar: God heeft een plan voor jou en voor alle andere mensen op aarde.

De waarheid is inderdaad dat we soms dat plan niet begrijpen, maar dat betekent niet er geen plan bestaat. 

God heeft je hele leven al uitgestippeld. Hij heeft een man voor jou op het oog, een man die je lot zal zijn en een man die alleen voor jou geschapen is.

Deze man zal inderdaad niet perfect zijn. Hij zal echter wel de ware zijn en dat is alles wat ertoe doet.

Vertrouw Erop Dat God Je Op Het Juiste Moment De Juiste Persoon Zal Sturen

Hij zal alles zijn wat je zocht, zonder dat je het weet. Hij zal je wederhelft zijn, je missende puzzelstukje—iemand die je aanvult in opzichten die je nooit voor mogelijk had gehouden.  

Je zal deze man echter niet ontmoeten wanneer jij dit wilt. Hij zal niet je leven binnenwandelen wanneer jij dat gepast vindt.

Nee, hij zal bij je aankloppen als jij zover bent. Hij zal voorbijkomen zodra je de vrouw wordt die hij nodig heeft en zodra hij de man wordt die jij nodig hebt.

En weet je waarom? Omdat de timing van God altijd perfect is.

Hij zal je de juiste persoon op het juist moment sturen.

Het gebeurt misschien wanneer je denkt dat je de liefde volledig hebt opgegeven of wanneer je alle hoop verliest dat je zielsverwant überhaupt bestaat.

Vertrouw Erop Dat God Je Op Het Juiste Moment De Juiste Persoon Zal Sturen

Het begint misschien nadat je een paar mislukte relaties hebt meegemaakt die een les zullen zijn.

Nadat je nog meer verkeerde mannen ontmoet die zullen dienen ter voorbereiding voor de man die als enige voor jou bestemd is.

Wanneer deze man voorbijkomt zal alles wat je tot dan toe hebt meegemaakt opeens duidelijk zijn. Je zal inzien dat je hele leven slechts deel uitmaakte van een groter plan.

Je zal je realiseren waarom je al die moeilijke situaties te verduren kreeg en waarom al die toxische mensen op een bepaald punt bij je in de buurt kwamen, want zonder hen had je nooit de juiste persoon gewaardeerd.

Wanneer deze man voorbijkomt zal je opeens begrijpen waarom het niets werd met al je exen.

Je zal dankbaar zijn voor de ontrouw, dat je gedumpt werd en dat je liefdesverdriet hebt gehad.

Vertrouw Erop Dat God Je Op Het Juiste Moment De Juiste Persoon Zal Sturen

Dankbaar voor alle gesloten deuren en voor alle momenten dat je niet kreeg wie of wat je wilde.

Dankbaar voor alle momenten dat je dacht dat je iemand kwijt was die in jouw ogen de ware voor je was en dankbaar voor al je worstelingen. 

Je zal dankbaar zijn voor elk obstakel dat je bent tegengekomen en voor elk opstapje waardoor je hier nu bent beland.

Voor alle moeilijkheden en uitdagingen die je gaandeweg moest trotseren, want je zal je ervan bewust zijn dat als het allemaal anders was gelopen, je niet op dit punt was beland.

Dus wees alsjeblieft niet wanhopig. Ik beloof je dat er aan het einde van de tunnel een licht op je wacht, ondanks de duisternis waarin je je nu bevindt.

Wees dus geduldig en heb vertrouwen. Vertrouw op God, want Hij weet altijd waar Hij mee bezig is.

En vertrouw alsjeblieft op jezelf.