Skip to Content

Verwijder Alsjeblieft Mijn Nummer

Verwijder Alsjeblieft Mijn Nummer

Want ik zal je gaan missen.

Want ik zal op een regenachtige zondagavond aan je denken, terwijl Bon Iver op de achtergrond neuriet en ik een groot glas wijn voor mezelf heb ingeschonken en ik word overvallen door een snuifje van je oude aftershave – de geur die is blijven hangen in het appartement als een gast die onwelkom is en die nooit is uitgenodigd om langer te blijven.

Verwijder alsjeblieft mijn nummer. Want ik zal je willen bellen als ik solliciteer op die baan waarvoor jij me altijd aanmoedigde, of wanneer ik mijn haar laat knippen zoals ik dat nooit eerder durfde of een puppy koop die we altijd al wilden hebben en ik niet weet wie ik moet appen.

Ik zal je willen bellen als ons voetbalteam wint en wanneer de laatste sneeuw is gesmolten en wanneer elke lange, met wijn gevulde avond ten einde komt en ik zo graag zou willen dat ik thuis kwam bij jou.

Verwijder alsjeblieft mijn nummer, want ik wilde hier niet eindigen.

Verwijder Alsjeblieft Mijn Nummer

Want het woord “misschien” is de langzaamste marteling die je had kunnen kiezen, je geeft me hoop die al lang geleden gestorven is, ongeacht je starre weigering om het te begraven. Want misschien betekent niet dat ‘dit misschien zal gebeuren’. 

Het betekent, “Ik ben te bang om te gaan, maar niet sterk genoeg om te blijven.”

Het betekent, “Ik zal je missen, maar niet genoeg om bij je te blijven.”

Het betekent, “Ik hou van je, maar net niet genoeg om te blijven en ervoor te vechten.”

Verwijder alsjeblieft mijn nummer, want ik wil jou niet verwijderen. Want ik wil jou met een zekerheid die jij misschien wel nooit zal bezitten.

Verwijder Alsjeblieft Mijn Nummer

Want ik hoef niet te aarzelen of ik op je apps wil reageren of je oproepen wil beantwoorden. Want ik weet het zeker.

Want ik hou niet maar voor de helft van mensen en dat is waar wij in verschillen. Ik wil niet zo nu en dan gebeld worden. Ik wil jouw vermoeiende spel niet spelen.

Verwijder alsjeblieft mijn nummer, want ik zal geen genoegen nemen met een ‘misschien’. Ik wil helder. Ik wil definitief.

Ik wil dat mensen bellen wanneer ze dat beloofd hadden en dat ze op komen dagen wanneer ze dat van plan waren.

Ik wil niet mijn leven lang op je blijven wachten en het verspillen aan eimand die slechts voor de helft van me houdt. Ik wil geen apps laat in de avond, met, 

“Ik mis je” of

“Het spijt me” of

“Ik heb gewoon nog een beetje tijd nodig.”

Verwijder alsjeblieft mijn nummer, want ik verwijder die van jou ook. En je kunt een nieuw iemand vinden om je ‘misschien’ naar te appen.

Verwijder Alsjeblieft Mijn Nummer