Skip to Content

Waarom Elk Sterrenbeeld De Gewoonte Heeft Om van Het Ergste Uit Te Gaan

Waarom Elk Sterrenbeeld De Gewoonte Heeft Om van Het Ergste Uit Te Gaan

Ram

Je gaat van het ergste uit omdat je liever blij verrast wilt worden dat er iets goed gaat in plaats van dat je overrompelt wordt door iets dat misgaat.

Stier

Je gaat van het ergste uit omdat je eerder gekwetst bent en je jezelf daartegen probeert te beschermen. Je probeert je hart af te schermen zodat deze niet meer gebroken wordt.

Tweelingen

Je gaat van het ergste uit omdat je op elk scenario voorbereid wilt zijn. Je wilt weten dat het goed komt als het helemaal in het honderd loopt.

Kreeft

Je gaat van het ergste uit omdat je onzeker bent. Je hebt niet genoeg vertrouwen in jezelf. Je gaat ervan uit dat je de verkeerde beslissingen zal nemen en het verkeerde zal zeggen. Je waardeert jezelf niet genoeg.

Leeuw

Je gaat van het ergste uit omdat je bang bent om te enthousiast te worden. Je bent bang om te groot te dromen. Je bent bang om te strenge verwachtingen te hebben.

Maagd

Je gaat van het ergste uit omdat je een realist bent. Je weet dat de wereld oneerlijk is. Je weet dat je niet altijd je zin zal krijgen.

Weegschaal

Je gaat van het ergste uit omdat je een piekeraar bent. Je weet niet hoe je je brein even uit kun schakelen. Je weet niet hoe je een rustpauze moet inlassen en hoe je echt tot rust kan komen.

Schorpioen

Je gaat van het ergste uit omdat je hebt gezien wat anderen hebben doorgemaakt. Je weet hoe wreed de wereld kan zijn. Je weet dat het leven niet altijd eerlijk is.

Boogschutter

Je gaat van het ergste uit omdat je het je een smoes geeft om in je comfortzone te blijven. Het geeft je een smoes om te zeggen: “Nee, bedankt. Proberen heeft geen zin. Het wordt toch niks.”

Steenbok

Je gaat van het ergste uit omdat je het ergste van mensen denkt. Je vertrouwt ze niet. Je denkt niet dat ze goede bedoelingen hebben. Je zou niet verbaasd zijn als ze je kwetsen.

Waterman

Je gaat van het ergste uit omdat je niet wilt worden teleurgesteld. Je wilt niet blij zijn met een dooie mus.

Vissen

Je gaat van het ergste uit omdat je je niet kunt voorstellen dat jou iets goeds overkomt. Het is makkelijker om te geloven dat er iets volledig mis zal gaan dan dat het goed zal gaan.

Waarom Elk Sterrenbeeld De Gewoonte Heeft Om van Het Ergste Uit Te Gaan