Skip to Content

5 Sterrenbeelden Die Je Zullen Ghosten Zodra Ze Hun Interesse Verliezen

5 Sterrenbeelden Die Je Zullen Ghosten Zodra Ze Hun Interesse Verliezen

Elke persoon in deze wereld heeft op een andere manier lief. Het is een feit dat we niet kunnen ontkennen!

Sommige mensen worden langzaam en gestaag verliefd, terwijl anderen het haastiger en onverwachter doen. En natuurlijk houdt hun liefde meestal ook op dezelfde manier op.

Maar geloof het of niet, liefdesgewoonten zijn grotendeels verbonden met de dierenriem. Elk teken heeft een aantal onderscheidende kenmerken als het om verliefdheid, liefde en uiteindelijk relaties gaat.

Volgens veel astrologen hebben sommige tekenen de neiging om snel hun interesse in iemand te verliezen dan anderen, en velen van hen tonen hun plotselinge desinteresse door hun partner te ghosten.

Laten we eens kijken welke 5 sterrenbeelden je het meest waarschijnlijk zullen ghosten als ze hun interesse verliezen.

5 sterrenbeelden die je zullen ghosten zodra ze hun interesse verliezen

1. Ram (21 maart – 19 april)

Geloof het of niet, Rammen zijn meesters als het om ghosten gaat. Deze mensen worden door Mars geregeerd en ze draaien allemaal om passie, avontuur en zelfontdekking. Ze nemen graag het heft in eigen handen en zijn leiders en ontdekkingsreizigers op vrijwel elk gebied van het leven.

Als het op liefde en romantiek aankomt, genieten ze van de beginfase van het iemand leren kennen. Als hun aard echter niet bevredigd en vermaakt is, dan zijn ze de eersten om eruit te stappen en naar iets beters te vertrekken.

Hun ambitieuze, proactieve en vastberaden houding is in sommige gevallen bewonderenswaardig, maar het kan ook hun fatale fout zijn, omdat het hen vatbaar maakt voor ghosting omdat ze het niet nodig vinden om hun acties en motieven aan iemand uit te leggen.

Voor alle duidelijkheid, dit teken is in staat om lief te hebben. Als Rammen liefhebben, dan doen ze dat diep en hard. Ze hebben het er gewoon moeilijk mee om geïnteresseerd te blijven in iets dat ze ‘basic’ vinden.

Hoe zorg je ervoor dat ze hun interesse niet verliezen?

Rammen voelen zich zelden schuldig dat ze ghosten. Het maakt deel uit van hun egoïstische aard. Dus als je door dit sterrenbeeld wordt geghost, dan hoef je niet de moeite te nemen om ze achterna te zitten en uit te leggen dat dat je pijn heeft gedaan.

Als je echter wilt voorkomen dat je door dit vurige teken wordt geghost, dan is dit wat je moet doen.

Denk na over de kenmerken die hen in de eerste plaats naar je toe hadden getrokken. En probeer daaromheen aan je strategie te werken.

Als je erin slaagt om de interesse van de Ram te behouden, dan slaag je erin om dit teken voor een lange tijd te behouden.

2. Boogschutter (22 november – 21 december)

De tweede plaats op onze lijst behoort tot een ander vurig en even vluchtig sterrenbeeld dat geen onbekende is voor ghosting.

Boogschutters zijn liefhebbers van avonturen. Ze zijn altijd op zoek naar het volgende geweldige om te zien en te verkennen.

Deze mensen zijn zeer aanhankelijk en zorgzaam. Ze zijn echter ook een beetje egocentrisch en nalatig.

Dus als het om relaties gaat, dan hebben ze de neiging om veel mensen aan te trekken, maar ze zijn vaak met niemand blij.

Boogschutters zijn graag onderweg. Hun leven is altijd erg hectisch en ze verliezen zich de hele tijd in hun vele verplichtingen.

Dus als de potentiële relatie niet zo sterk en boeiend voor hen is, dan ghosten ze hen gewoon. En gaan ze verder met hun leven.

Hoe houd je dit sterrenbeeld geïnteresseerd?

Als je dit sterrenbeeld in je leven wilt houden en wilt voorkomen dat je door hen wordt geghost, dan moet je gewoon bereid zijn om met hem op avontuur te gaan. Je moet de impulsiviteit van dit teken en al zijn grillen accepteren.

En als je dat niet kunt, accepteer dan dat de ghosting waarschijnlijk om de hoek staat.

3. Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Het is niet verwonderlijk dat zo’n besluiteloos en speels nieuwsgierig teken vandaag zijn plaats op onze lijst heeft gevonden.

Mensen die onder dit teken zijn geboren, staan bekend om hun neiging om te jongleren tussen verschillende hobby’s, vriendengroepen, carrières en anderen.

Tweelingen kunnen zich snel aan elke situatie aanpassen en ze kunnen met vrijwel iedereen over alles praten.

Ze hebben echter moeite om geïnteresseerd te blijven in hun huidige relaties, omdat ze zich vrij snel vervelen.

Ze zijn voortdurend op zoek naar nieuwe spannende dingen en mensen, zodat hun sociale batterij volledig kan worden opgeladen.

Tweelingen houden er ook van om meerdere verschillende verliefdheden te hebben. En de gedachte om voor langere tijd in een vaste relatie te blijven, maakt hen meestal bang.

Daarom, als ze zich eenmaal vervelen – ghosten ze hun huidige partner en gaan ze op weg naar een nieuw iemand.

Hoe zorg je ervoor dat ze hun interesse niet verliezen?

Als je wilt weten hoe je dit sterrenbeeld met succes dicht bij je kunt houden, dan moet je hem volledige vrijheid geven.

Je moet bereid zijn om hem willekeurige gesprekken met verschillende mensen te laten voeren. En mogelijk zelfs met hem mee te gaan op de vele quests die hij op zich neemt.

4. Waterman (20 januari – 18 februari)

Watermannen staan bekend als zeer onafhankelijke en vooruitstrevende individuen. Ze houden ervan om dingen op hun eigen manier en tempo te doen en ze vinden het niet leuk om te horen wat ze moeten doen.

Deze mensen geven voor het grootste deel prioriteit aan zichzelf. Ze zijn heel erg gefocust op hun doelen en dromen, meer dan op de relatie waarin ze zich bevinden.

Als die relatie hun plannen niet ondersteunt, dan aarzelen ze niet om de persoon te ghosten en verder te gaan met hun leven. Ongeacht hoe hals over kop verliefd ze in het begin waren.

Hoe houd je dit sterrenbeeld geïnteresseerd?

Het heeft geen zin om te proberen te begrijpen hoe Waterman denkt. Als je door dit teken wordt geghost – doe dan niet de moeite om zijn motieven te achterhalen.

Als je echter wilt voorkomen dat je door Waterman wordt geghost, dan moet je eerst bepalen wat voor soort persoon je bent.

Wanneer je niet erg altruïstisch bent en op zoek bent naar een ‘normaal’ leven, dan is dit teken niet voor jou.

5. Weegschaal (23 september – 23 oktober)

En het vijfde teken dat gevoelig is voor ghosting als ze eenmaal hun interesse verliezen, zijn Weegschalen. Hoewel ze door Venus worden geregeerd – een planeet van liefde – lijken ze niet te begrijpen hoe liefde werkt.

Weegschalen zijn voortdurend op zoek naar aantrekkelijke, intelligente en aangename partners die “hen van hun voeten zullen vegen”.

Ze zijn meestal behoorlijk succesvol om hen te vinden en ze zijn door hen gebiologeerd, maar zodra die aanvankelijke verliefdheid vervaagt en de realiteit ingrijpt, beginnen ze te geloven dat de liefde ook weg is, dus besluiten ze om verder te gaan.

Dit teken heeft ook een hekel aan confrontatie. Het is dus geen verrassing dat ze voor ghosting kiezen in plaats van hun ware gevoelens te communiceren.

Hoe zorg je ervoor dat ze hun interesse niet verliezen?

Als je dit teken in je leven wilt houden, dan moet je elke fase van je relatie als “de wittebroodsweken-fase” behandelen.

Je moet je Weegschaal overladen met complimenten, geschenken, blijk van waardering en veel vrijheid om flirterig en sociaal te zijn.

Jaloezie is een grote nee voor dit teken, dus als je niet geghost wilt worden, wees dan niet jaloers.