Skip to Content

26 Tekenen Dat Je Je Grote Liefde Hebt Gevonden

26 Tekenen Dat Je Je Grote Liefde Hebt Gevonden

Grote liefde heeft de magie om ons diep gelukkig te laten voelen. Misschien is dat waarom we, als we het eindelijk vinden, het gevoel krijgen dat we niets anders nodig hebben in dit leven.

Verliefd worden heeft iets magisch! Het is net alsof je je in een Disneyfilm begeeft, terwijl er op de achtergrond violen klinken en er lentebloemen rustig in de lucht zweven.

En het beste is dat telkens als jullie samen zijn, hun ogen in de jouwe kijken alsof ze echt je ziel kunnen zien!

Het is onwerkelijk! Zeker als dit de eerste keer is dat je verliefd bent geworden. 

Maar als het niet de eerste keer is, kun je je alleen maar afvragen of je eindelijk je grote liefde hebt gevonden of of het slechts je hormonen zijn die weer een spelletje met je spelen!

Want de laatste keer dat je zo hoteldebotel was, overtuigde je jezelf dat een gewone kikker je droomprins was. En je weet hoe dat afliep. 

Als er dan toch iets is dat de liefde ons elke keer weer leert, is het dat je iets niet kunt dwingen als de tijd daar niet rijp voor is.

Dus maak je niet druk over hoe vaak je voor de verkeerde bent gevallen.

Als je eindelijk de ware vindt, zul je je realiseren dat je hem niet eens had herkend als je de lessen die de slechte relaties je hebben bijgebracht nooit had geleerd.

Hieronder volgen daarom de 26 tekenen dat je eindelijk je grote liefde hebt gevonden!

26. Hij Steunt Jou En Je Dromen 

26 Signalen Dat Je Je Grote Liefde Hebt Gevonden

Dit is een van de meest duidelijke tekenen dat je de ware hebt gevonden. Hoe kan hij tenslotte de ware voor je zijn als hij je niet steunt en hij zich continu bedreigd voelt door je dromen?

Dus dames! Let goed op.

En als we het hebben over steunen, bedoelen we dat hij dit via daden doet, want we kennen allemaal die louche types die zeggen dat ze aan onze belangen hebben gedacht, maar die dingen blijven doen die ons zelfvertrouwen en onze zelfverzekerdheid ondermijnen.

Je grote liefde zou zoiets nooit doen!

In plaats daarvan zal hij je ophemelen, een sterke pilaar zijn om je in zware tijden te steunen, en zal hij je grootste cheerleader zal zijn als je probeert je dromen waar te maken.

Als je je somber voelt zal hij zelfs meer in je geloven dan jijzelf!

25. Hij Let Op Als Je Aan Het Woord Bent

26 Signalen Dat Je Je Grote Liefde Hebt Gevonden

Als het grote liefde is, wil je alles te weten komen over je schat!

Van hun favoriete kleur tot hun favoriete hobby, de meest spannende herinnering uit hun jeugd tot hun grootste spijt, hun wensen en dromen tot hun verlammende angst, niets is verboden!

Dus als hij erg geïnteresseerd is in jouw leven, hij erachter probeert te komen wie je vanbinnen bent en hij aandachtig naar je luistert als je aan het woord bent, is dat een duidelijk signaal dat je de ware hebt gevonden.

En als we het hebben over luisteren, bedoelen we de volle aandacht erbij houden als je praat en daarna geleidelijk die verhalen in jullie gesprekken op te noemen.

Hij let op omdat hij weet dat hij serieus is wat jou betreft. Bovendien kan hij niet geloven dat hij zoveel geluk heeft gehad dat hij in jou de ware heeft gevonden! 

24. Je Ben Een Team En Maakt Samen Beslissingen

26 Signalen Dat Je Je Grote Liefde Hebt Gevonden

Een van de meest duidelijke tekenen dat je met de verkeerde man date, is dat hij de behoefte heeft om alle beslissingen te maken binnen de relatie.

Hij zal misschien stellen dat hij het voor je eigen bestwil doet of dat hij je behoedt voor de angst van het maken van grote beslissingen, maar dat zijn leugens om te verhullen dat hij alleen om zijn eigen welzijn in de relatie geeft. Niet dat van jou.

Zo gaat echte liefde niet in zijn werk.

Wanneer je echt van iemand houdt, wil je hen betrekken bij alle beslissingen die gemaakt moeten worden, want het zal zowel invloed hebben op je relatie als jullie privélevens.

Je werkt samen als team, begrijpt elkaars bedenkingen, stelt de diepgewortelde angsten gerust die naar boven drijven (zeker als de beslissing jullie levens drastisch kan veranderen), en jullie komen dan samen tot een beslissing.

Jullie werken samen omdat jullie ook zielsveel om het welzijn van de ander geven.

23. Je Vertrouwt Elkaar

26 Signalen Dat Je Je Grote Liefde Hebt Gevonden

Wat vertrouwen betreft geldt het volgende: je kunt niet echt weten of iemand überhaupt betrouwbaar is tenzij je een sprong in het diepe durft te wagen en iets persoonlijks met ze deelt.

Het maakt niet uit of je vrienden hem kennen of dat je uit betrouwbare bronnen hebt gehoord dat hij te vertrouwen is.

Tot je de sprong waagt, kun je het nooit echt zeker weten.

Als je dat doet, zullen er twee mogelijkheden zijn.

De ander zal of je vertrouwen schaden of je zal je realiseren dat deze persoon in vertrouwen nemen de beste beslissing is die je ooit hebt gemaakt!

Als het echte liefde is, zal het laatste scenario van toepassing zijn. Liefde kan tenslotte niet opbloeien zonder vertrouwen. Het is de fundering van elke sterke relatie!

Dus als je weet dat je elkaar blindelings kunt vertrouwen, is dat een overduidelijk teken dat je de ware hebt gevonden.

22. Hij Helpt Je Om Te Groeien

26 Signalen Dat Je Je Grote Liefde Hebt Gevonden

Er zijn twee dingen in het leven die zeker zijn; de dood en verandering. Niets en niemand kan hieraan ontsnappen. Het is dus eigenlijk idioot om niet te willen groeien.

Jammer genoeg komen we soms in dit leven mensen tegen die maar al te graag onze groei willen tegenhouden.

Misschien zijn ze onzeker en willen ze niet dat je je beseft dat je zoveel beter kunt krijgen.

Of misschien willen ze dat je altijd minderwaardig blijft. Wat hun reden ook is, het is geen liefde. 

Wanneer je dus iemand vindt die je actief aanmoedigt om te leren en te groeien en die je inspireert om de beste versie van jezelf te zijn, is het grote liefde.

Hij is tenslotte zeker over jullie relatie en weet dat hij ook een beter mens wordt omdat jullie elkaar hebben gevonden!

21. Je Voelt Je Mooi Als Hij Naar Je Kijkt…Zelfs Als Je Net Uit Bed Bent Gekomen

26 Signalen Dat Je Je Grote Liefde Hebt Gevonden

Je weet dat je niet perfect bent. Dat is niemand. Maar toch voel je je perfect als je bij hem bent. Dat is niet zo moeilijk als hij zo aanbiddend naar je kijkt.

Het is een toonbeeld van zijn liefde voor jou dat jij in zijn buurt kan zijn en het gevoel krijgt dat je gebreken geen grote gaten zijn die niet te overbruggen zijn, maar dat persoonlijke eigenaardigheden in plaats daarvan met de tijd kunnen worden verbeterd.

Hij geeft je zelfs het gevoel dat je fysieke mankementen niet van belang zijn!

Van sproetjes tot uitstekende voortanden, als je bij hem bent, voel je je niet meer onzeker over de dingen waar je eerst wel onzeker over was.

Zelfs je ochtendadem dooft zijn vlam voor jou niet zoals je andere vriendjes wel op je afknapten!

Want als hij je ziet, ziet hij slechts een vrouw van wie hij zielsveel houdt. En hoe kun je degene van wie je houdt nou lelijk vinden?

20. Hij Kleineert Je Nooit

26 Signalen Dat Je Je Grote Liefde Hebt Gevonden

Als je geliefde je steeds weer kleineert, zeker waar anderen bij zijn, is het een klassiek signaal dat je een slechte relatie hebt. Want als het je grote liefde was, zou hij dat nooit doen!

Als je tenslotte echt van iemand houdt, waardeer je en respecteer je diegene, en kun je je niet voorstellen dat je hen ooit zou vernederen.

Het is zelfs zo dat als er sprake is van ware liefde, hij je zal helpen overeind te komen wanneer je onderuit bent gegaan.

Hij zal je voorzichtig vertellen dat iedereen te maken krijgt met uitdagingen en dat je niet bang zou moeten zijn om nog een poging te wagen als je een keer hebt gefaald.

Hij zal nooit je fouten kleineren. En hij zal je altijd helpen om je kracht weer terug te vinden als je je somber voelt.

Als dat geen ware liefde is, weten we niet wat wel!

19. Je Kunt Samen In Gemakkelijke Stilte Zitten 

26 Signalen Dat Je Je Grote Liefde Hebt Gevonden

Je weet dat je je niet gemakkelijk voelt bij iemand wanneer je constant de behoefte hebt om de stilte tussen jullie op te vullen. Dat is niet het geval bij ware liefde.

Je band is zo sterk dat je niet constant hoeft te weten wat er in je partner omgaat! Waarom? Omdat je weet dat hij niet aan je gebreken denkt wanneer er een stilte heerst.

En andersom is dat ook niet het geval!

In plaats daarvan zijn jullie beiden gefocust op jullie taken, want jullie voelen je op je gemak bij elkaar en voelen jullie omringd door liefde.

Je kunt zelfs in stilte met elkaar communiceren door alleen je ogen en geheime gebaren te gebruiken. Zo goed zijn jullie gesynchroniseerd!

Geloof ons maar, stilte is fijn als je het deelt met degene van wie je immens veel houdt.

18. Hij Schiet Je Als Eerst Te Binnen Wanneer Er Iets Spannends Gebeurt 

26 Signalen Dat Je Je Grote Liefde Hebt Gevonden

Heb je op weg naar je werk een grappig T-shirt gezien? Je pakt snel je telefoon en stuurt hem een lief berichtje, waarin staat dat het je aan hem deed denken.

Heb je ruzie gehad met een vriend? Je belt hem meteen als dat mogelijk is en geeft hem alle details. Heb je een uitnodiging gehad naar een bruiloft?

Hij is de eerste aan wie je denkt als je iemand wilt meenemen naar dat evenement.

Van razend spannend tot irritant, als je al je momenten met hem wilt delen, zonder dat je even twijfelt of hij het wel geïnteresseerd is in die informatie, is het een duidelijk signaal dat je de ware hebt gevonden.

Het heeft allemaal te maken met hoe zeker en geliefd je je voel in deze relatie.

17. Je Bent Gelukkig En Tevreden Als Je Bij Hem Bent

26 Signalen Dat Je Je Grote Liefde Hebt Gevonden

Grote liefde heeft de magie om ons diep gelukkig te laten voelen. Misschien is dat waarom we, als we het eindelijk vinden, het gevoel krijgen dat we niets anders nodig hebben in dit leven.

We verlangen tenslotte alleen naar dingen als we ontevreden en ongelukkig zijn!

Bovendien zijn we tevreden als we gelukkig zijn. Dus als het ware liefde is, zul je het gevoel krijgen alsof je thuis bent als bij hem in de buurt bent.

Het komt allemaal neer op het zekere en veilige gevoel dat je voelt als hij dichtbij je is, en de kennis dat dit een relatie is die eeuwig zal duren.

Het gekke is dat rust je soms het gevoel geeft dat het te mooi is om waar te zijn! Als dat gebeurt, twijfel dan niet aan de relatie. Je slechte ervaringen uit het verleden zijn de kern van je angst.

16. Je Bent Eerlijk Tegen Elkaar, Zelfs Over Je Gebreken

26 Signalen Dat Je Je Grote Liefde Hebt Gevonden

Je kunt niet beweren dat je van iemand houdt als je niet bereid bent om open en eerlijk tegen hen te zijn, zeker als het aankomt op hun gebreken.

Als je dat doet, zeg je eigenlijk tegen de ander dat je liever wilt vasthouden aan de schijn dat alles rustig is, dan dat je hen helpt om te groeien.

Daarom is een van de kenmerken van ware, langdurige liefde het bereid zijn om eerlijk tegen elkaar te zijn, zeker over je imperfecties.

Verwar alleen eerlijkheid niet met brutaliteit. Als het echte liefde is, zou je nooit de ander kwetsen door onnodig wreed te zijn.

In plaats daarvan zal je eerlijkheid worden verzacht door medeleven, zodat de ander je kritiek kan aannemen zonder zich verslagen te voelen!

15. Hij Is Je Geliefde En Je Beste Vriend!

26 Signalen Dat Je Je Grote Liefde Hebt Gevonden

Als het ware liefde is, zijn jullie niet alleen maar geliefden. Jullie zijn beste vrienden! Dat houdt in dat je net zo vaak knuffelt en zoent als je lol trapt, gek met elkaar doet en nieuwe ervaringen opdoet.

Je ruzies klinken net zoals de ruzies die vrienden onderling hebben – rijk aan sarcastische opmerkingen en scheldpartijen, maar zonder kwaadaardige bedoelingen.

Dit is misschien het beste aspect van het vinden van de ware, want je noemt iemand alleen je beste vriend als ze dat ook echt zijn – een vriend die altijd voor je opkomt en die altijd achter je staat, zelfs nadat je een harde grap met ze hebt uitgehaald!

Niet dat hij het erg vond (want hij heeft ook voor jou een verrassing in petto!).

14. Je Bent Perfect Samen, Ondanks Je Verschillen

26 Signalen Dat Je Je Grote Liefde Hebt Gevonden

Tegenpolen trekken elkaar niet aan als het aankomt op echte liefde. Hoe zou dat mogelijk zijn als ze het niet eens eens zijn over wat ze ’s avonds willen eten!

In plaats daarvan zijn jullie alleen maar zo close geworden omdat jullie veel overeenkomsten hebben. Zoveel dat het echt meteen perfect voelde!

Maar toch zijn jullie in verschillende milieus opgegroeid en hebben jullie veel andere mensen leren kennen voordat jullie elkaar tegenkwamen, dus kunnen jullie niet helemaal hetzelfde zijn.

Maar ondanks jullie verschillen zijn jullie perfect samen, want jullie houden elkaar in balans.

Dat houdt in dat wanneer een van jullie ongeduldig is, de ander het geduld heeft om je te weerhouden van impulsieve fouten.

Het is net alsof jullie beiden stukjes van een legpuzzel zijn, die perfect in elkaar passen als ze samen worden gebracht.

13. Je Kunt Bij Hem Jezelf Zijn 

26 Signalen Dat Je Je Grote Liefde Hebt Gevonden

Als het ware liefde is, voel je niet de neiging om wat van jezelf van je partner verborgen te houden.

Je zal zelfs niet bang zijn om je meer beschamende kanten te laten zien, zoals je haat aan badderen terwijl je een laag smerigheid over je heen hebt of je neiging om om 3 uur ’s nachts eten uit de koelkast te stelen!

Het zegt niet dat je makkelijk wordt in je relatie. Het zegt gewoon dat je weet dat je geliefde niet over je zal oordelen als je jezelf bent.

Hij weet tenslotte dat hij ook maf, sullig, gek bij jou kan zijn!

Het komt allemaal neer op de liefde, vertrouwen en het gemak dat je voelt in deze relatie! Het was perfect, toch?

12. Je Hebt Het Gevoel Dat Je De Wereld Aan Kunt Als Hij Aan Je Zijde Staat!

26 Signalen Dat Je Je Grote Liefde Hebt Gevonden

Het leven is net als een bakje met verschillende kleuren M&M’s. Je weet nooit welke kleur je krijgt.

Daarom zijn degenen die ad rem zijn en die zich makkelijk kunnen aanpassen vaak het beste in het sturen tussen de hoogte- en dieptepunten in het leven.

En je zal hetzelfde erover denken wanneer je de ware tegenkomt.

Je voelt je sterk vanbinnen omdat je bij hem bent. Alsof je de tsunami (figuurlijk) aan kan en het kan overleven!

En hij denkt er hetzelfde over als hij bij jou is.

Jullie hebben elkaar tenslotte keer op keer bewezen dat je de ander nooit alleen een uitdaging aan laat gaan wanneer je die samen onder ogen kan zien!

11. Je Vindt Het Niet Nodig Om Hem Te Veranderen

26 Signalen Dat Je Je Grote Liefde Hebt Gevonden

Er is geen sprake van liefde als je je partner wilt veranderen. Het is een project. En een slecht project vooral! Je kunt uiteindelijk echt alleen jezelf veranderen. 

Als je dus eindelijk iemand vindt die niet de “ik zal hem een betere man maken” in jou naar boven haalt, is het een duidelijk teken dat je de ware hebt gevonden.

Doordat je met hem gaat, zie je hem niet als iemand met gebreken die je moet fiksen, maar als een man die perfect voor jou is (zelfs als hij een paar tekortkomingen heeft).

Onthoud gewoon: het kan alleen ware liefde zijn als hij hetzelfde over jou denkt!

10. Hij Inspireert Je Om De Beste Versie Van Jezelf Te Zijn

26 Signalen Dat Je Je Grote Liefde Hebt Gevonden

Je hebt een visie in je hoofd van de perfecte versie van jezelf. Het maakt niet uit of je ondraaglijk onbekwaam bent of het je een uitdaging geeft om te overwinnen.

Maar wanneer een relatie ervoor zorgt dat je perfectie nastreeft zonder dat je geliefde dat van je verwacht, is dat een duidelijk signaal dat je de ware hebt gevonden!

Hij inspireert je namelijk om net zo geweldig te zijn als hij, alleen maar door zichzelf te zijn: geweldig, vriendelijk, liefdevol.

Verwar dit daarentegen niet met de subtiele conditionering om perfect te zijn of ervaren te zijn in toxische relaties.

Als het ware liefde is, zal je partner je altijd als perfect beschouwen. Je zal alleen maar beter willen zijn omdat je hem nog trotser wilt maken!

9. Je Hebt Respect Voor Elkaar

26 Signalen Dat Je Je Grote Liefde Hebt Gevonden

Relaties ontstaan misschien door liefde, maar ze eindigen bijna altijd door een gebrek aan respect.

Daarom hebben stellen die het voor elkaar krijgen om voor altijd bij elkaar te blijven altijd enorm veel respect voor elkaar.

Met respect bedoelen we dat je aardig voor elkaar bent wanneer je ruzie hebt, want je weet dat je ondanks je onenigheid een hoge dunk van elkaar hebt en elkaar respecteert.

Je vertrouwt elkaars oordeel en neemt elkaar serieus.

En je praat altijd met veel lof over je partner wanneer je andere mensen om je heen hebt, zelfs wanneer je partner afwezig is en je complimenten niet hoort.

Het is hetzelfde soort respect dat je voelt voor je rolmodellen en de beste docenten die je hebt gekend.

Als je elkaar dus op die manier behandelt, gefeliciteerd! Je hebt de ware liefde gevonden!

8. Jullie Communicatiestijlen Passen Goed Bij Elkaar!

26 Signalen Dat Je Je Grote Liefde Hebt Gevonden

Je bent misschien de minst duidelijke spreker in de hele wereld, maar als jij en je partner nog steeds goed met elkaar kunnen communiceren, dan is er zeker sprake van ware liefde.

Communicatie kan tenslotte een relatie maken of breken. Dus loont het om dezelfde communicatiestijl te hebben, zelfs als dit niet de beste stijl is!

Humor is daarnaast een belangrijk aspect van dit communicatiespectrum.

Als je dus denkt dat sarcasme grappig is, terwijl je partner het de meest voor de hand liggende humor vindt, dan zijn jullie misschien toch niet zo’n goede match.

Bovendien is communicatie enorm belangrijk voor activiteiten die plaatsvinden achter gesloten deuren.

7. Je Relatie Voelt Eenvoudig (Dat Is Meestal Het Geval)

26 Signalen Dat Je Je Grote Liefde Hebt Gevonden

Als mensen zeggen dat de liefde niet eenvoudig is en dat relaties veel moeite vergen, zeggen ze eigenlijk dat ze te star zijn om een relatie te verlaten die niet geschikt is voor hen.

Want het is nu eenmaal zo dat ware liefde alles eenvoudig maakt.

Van het overleggen van een compromis waar jullie beiden voordeel van hebben tot elkaars behoeftes te begrijpen, als het echte liefde is, zal het niet moeilijk zijn om dit voor elkaar te krijgen.

Je houdt tenslotte enorm veel van elkaar en je respecteert elkaar ontzettend, je hebt toevallig veel overeenkomsten en aanvullende verschillen!

En hoewel echte liefde niet zal voorkomen dat er conflict ontstaat of jullie ruzie zullen krijgen (geen relatie ontspringt de dans), zul je na afloop nog steeds beste maatjes zijn, want zo sterk is jullie band. 

6. Jullie Levensdoelen Sluiten Goed Op Elkaar Aan

26 Signalen Dat Je Je Grote Liefde Hebt Gevonden

De meeste relaties zijn al meteen gedoemd te mislukken, omdat een of beide partners dachten dat ze de ander konden veranderen om te voldoen aan hun visie van een perfect leven.

Jammer genoeg is dat niet hoe het echte leven in zijn werk gaat, je zal snel uit elkaar gaan en je eigen weg gaan wanneer je je na tien jaar samen realiseert dat je je partner nooit kunt overtuigen om met je te trouwen, omdat ze daar niet in geloven!

Daarom is het zo dat als je een relatie hebt die alle eerdergenoemde kenmerken laat zien, en jullie beiden elkaars levensdoelen aanvullen, zoals dat een van jullie een fenomenale kunstenaar is en de ander een geweldige schrijver, je er zeker van kan zijn dat je de ware hebt gevonden!

Zorg er alleen voor dat jullie doelen die te maken hebben met familie en hobby’s ook nauw op elkaar aansluiten!

5. Je Opofferingen Zijn Voor Beiden Voordelig

26 Signalen Dat Je Je Grote Liefde Hebt Gevonden

Als je een relatie hebt waarin een van de twee helemaal niet bereid is om in de schoenen van de ander te staan en bereid is om te vertrekken als het niet naar wens verloopt, heb je zeker geen relatie met de ware.

Want als het ware liefde is, zul je het niet erg vinden om water bij de wijn te doen. Je geeft tenslotte net zoveel om het geluk van je partner als om dat van jezelf!

Dit houdt in dat wanneer een van de twee graag zuinige reizen maakt terwijl de ander luxe zoekt, ze beiden wat op kunnen offeren door geld op de reis te besparen en evengoed in een luxe hotel in te checken.

Het doel is altijd om allebei gelukkig te zijn en het gaat niet om wie altijd maar zijn zin krijgt.

Het is dus logisch dat je dat laatste nooit meemaakt als je een relatie hebt met de ware!

4. Jullie Persoonlijke Normen En Waarden Komen Overeen

26 Signalen Dat Je Je Grote Liefde Hebt Gevonden

Het maakt niet uit hoeveel jullie overeenkomen: hoe liefdevol, vriendelijk, respectvol en “perfect”.

Als je een relatie hebt met iemand wiens persoonlijke normen en waarden niet met de jouwe overeenkomen, zul je in zo’n relatie niet lang gelukkig blijven.

Hoe vind je tenslotte een balans als je waarde hecht aan eerlijkheid en je het juiste pad volgt, terwijl je partner het oké vindt om mensen om te kopen zodat hij zijn werk sneller gedaan krijgt?

Deze persoonlijke waarden kunnen zo klein zijn als ’s ochtends vroeg wakker worden versus ’s nachts laat naar bed gaan of zo groot als hard werken versus de kantjes ervan lopen, maar als deze waarden overeenkomen met die van je partner, zul je het eenvoudiger vinden om bij elkaar te blijven als het leven moeilijk wordt.

3. Je Toont Interesse In De Passies Van De Ander

26 Signalen Dat Je Je Grote Liefde Hebt Gevonden

Dit is weer een klassiek signaal dat je de ware hebt gevonden.

Tenslotte zal alleen degene die echt van je houdt en die alles over je te weten wil komen zich graag willen bezighouden met waar je passies liggen, en dit is ook andersom zo.

Van een andere taal leren, omdat het je partners moedertaal is, tot ervoor openstaan om te leren mediteren, omdat de ander dit regelmatig doet.

Als het ware liefde is, zul je bereid zijn om jezelf bloot te stellen aan nieuwe ervaringen, alleen omdat je partner daar gepassioneerd over is.

En je zal het niet fronsend doen, maar met een grote grijns. Het ultieme doel van deze oefening is tenslotte om je band nog sterker te maken!

2. Je Houdt Onvoorwaardelijk Van Elkaar

26 Signalen Dat Je Je Grote Liefde Hebt Gevonden

Als jullie beiden in de relatie in de gaten houden hoeveel gunsten je de ander hebt verleend (zoals die keer dat je voor hem zorgde toen hij ziek was en die keer dat hij je huiswerk maakte, omdat je naar dansles moest), dan heb je geen relatie met de ware.

Ware liefde geef je aan iemand zonder daar verwachtingen bij te hebben, zoals wanneer je je geliefde geld leent dat je eigenlijk niet kunt missen, omdat je weet dat hij het meer nodig heeft dan jij, of wanneer je geliefde met je collega’s praat hoewel hij introvert is en liever thuis was gebleven om een boek te lezen.

Als je dus een relatie hebt waarin je onvoorwaardelijk van elkaar houdt, zonder dat je daar iets voor terug wilt, dan heb je zeker de ware gevonden.

1. Je Weet Zonder Twijfel Dat Je Je Grote Liefde Hebt

26 Signalen Dat Je Je Grote Liefde Hebt Gevonden

We hebben het al vaker gehoord: als hij de ware is, weet je het gewoon.

En hoewel het ontzettend cryptisch en ergerlijk kan klinken als je het niet zeker weet, als je de ware vindt zal deze zinsnede je logisch in de oren klinken.

De waarheid is nou eenmaal dat als je de ware bent tegengekomen, je geen lijst met 26 tekenen hoeft te lezen om erachter te komen of hij dat ook werkelijk is.

Je hart zal elke keer dat je bij hem bent schreeuwen dat hij het is.

Het lezen van deze lijst zal dan alleen bevestigen wat je diep vanbinnen al wist!

Als je dus zonder twijfel weet dat hij de ware is – je grote liefde – geloof het dan. Want alleen jij zal het zeker weten. Niemand anders!

26 Tekenen Dat Je Je Grote Liefde Hebt Gevonden