Skip to Content

Wees Niet Verbaasd Als Ze Jou Niet Langer Nodig Heeft, Je Hebt Haar Geleerd Om Alleen Te Kunnen Zijn

Wees Niet Verbaasd Als Ze Jou Niet Langer Nodig Heeft, Je Hebt Haar Geleerd Om Alleen Te Kunnen Zijn

Wees niet verbaasd als je niet de eerst bent die ze opbelt als er iets slechts of goeds is gebeurd. Je hebt haar geleerd dat je niet zult komen opdagen wanneer ze je nodig heeft. Je hebt haar geleerd om op iemand anders te rekenen.

Wees niet verbaasd als ze meer tijd met haar vrienden doorbrengt dan met jou. Je hebt haar geleerd dat je nooit aanwezig zult zijn. Je luistert niet naar haar als ze wat zegt. Je herinnert je niet wat ze heeft gezegd.

Je vraagt niet hoe ze zich voelt of wat haar dwars zit. Je hebt haar geleerd dat je nooit zoveel om haar zult geven als haar vrienden.

Wees niet verbaasd als ze plannen maakt zonder jou. Je hebt haar geleerd dat je altijd nee zult zeggen. Je hebt haar geleerd hoe ze haar toekomst kan plannen zonder jou.

Je hebt haar geleerd dat je er geen deel van uit wil maken, dat je liever alleen bent dan bij haar. Je wilde de wereld nooit door haar ogen bekijken.

Wees niet verbaasd wanneer ze je niet mist als je er niet bent. Je hebt haar geleerd om je niet te missen.

Je hebt haar het gevoel gegeven dat jij haar nooit hebt gemist. Ze heeft nooit het gevoel gehad dat haar afwezigheid jou wat uitmaakte.

Ze had nooit het gevoel dat ze enige waarde aan jouw leven toevoegde. Je hebt haar nooit laten zien dat je haar miste. Je hebt haar dit nooit verteld.

Wees niet verbaasd als ze je negeert. Je negeert haar al jaren. Ze is altijd degene die water bij de wijn doet. Ze is altijd degene die haar agenda op jou aanpast. Ze is altijd degene geweest die harder haar best deed.

Ze was altijd degene die er meer tijd in stak totdat ze doorkreeg dat het een slechte investering was. Een investering die ze steeds kwijtraakte.

Wees niet verbaasd als het verwatert. Ze begint zich langzamerhand te herinneren wie ze was voordat ze jou leerde kennen. Ze begint zich te beseffen dat ze genoegen neemt met jou.

Ze begint zich te herinneren wat ze verdient. Ze opent langzamerhand haar ogen en ziet hoe erg je haar voor lief neemt.

Ze realiseert zich langzamerhand dat iemand anders haar zoveel beter zou kunnen behandelen. Iemand anders zal haar niet het gevoel geven dat ze onzichtbaar is.

Wees niet verbaasd als ze niet meer attent of zorgzaam is. Wees niet verbaasd wanneer haar tedere woorden zuur worden en haar vurige passie kil wordt.

Wees niet verbaasd wanneer ze naar je kijk en niks voelt. Je heb haar geleerd om niet meer van je te houden.

Wees niet verbaasd als ze vertrekt, want je hebt haar nooit een reden gegeven om te blijven.