Skip to Content

Welk Sterrenbeeld Is Het Meest Gemeen? Van Liefst Naar Gemeenst

Welk Sterrenbeeld Is Het Meest Gemeen? Van Liefst Naar Gemeenst

Ja, dat klopt, astrologie heeft alle antwoorden. Hier volgt een gedetailleerde uitleg waarom sommige mensen van nature aardig zijn, terwijl andere onvriendelijk en soms zelfs gemeen zijn.

Hier zijn alle sterrenbeelden gerangschikt van aardig tot gemeen. Zoek de jouwe en zie het zelf: ben je een engel of een duivel?

Weegschaal

Welk Sterrenbeeld Is Het Meest Gemeen Van Liefst Naar Gemeenst

Als mensen naar je horoscoopteken kijken, zullen de meesten van hen zeggen dat jij waarschijnlijk het mooiste zonneteken van allemaal bent. En dat zal niet ver van de waarheid zijn.

Maar waarom ben je zo aardig? Het is niet dat je helemaal niet gemeen bent – je bent tenslotte maar een mens van vlees en bloed.

Je bent zo omdat je confrontatie boven alles haat. Je haat ruzie en je doet er alles aan om te voorkomen dat je in een gevecht verzeild raakt.

Aan het eind van de dag ben je eigenlijk een lafaard die vaak niet de moed heeft om zijn mening te uiten als dit tot een confrontatie zou kunnen leiden.

Je bent een people pleaser, niet omdat je eigenlijk iedereen wilt plezieren. Meestal doe je het omdat het de gemakkelijkste manier is om te gaan.

Leuk, maar tegen welke prijs?

Je bent een vredestichter en doet je best om overal om je heen in balans te komen.

Vergeet niet dat confrontaties bij het leven horen en dat je ze niet altijd kunt vermijden. Aardig zijn is geweldig, maar dingen die je dwars zitten opkroppen kan averechts werken. Jij kunt best een beetje meer gemeen zijn af en toe.

Vissen

Als je tot dit sterrenbeeld behoort, is je gebrek aan onbaatzuchtigheid wat je zo’n aardig persoon maakt. Niets maakt je gelukkiger dan anderen te helpen.

Natuurlijk doe je het voor hun bestwil. Maar je doet het ook voor het gevoel van vervulling en vreugde dat het je geeft.

Je bent tenslotte een waterteken, wat betekent dat je in contact bent met je emoties. Het is niet zo dat je opzettelijk niet gemeen wilt zijn – je zou je niet zo kunnen gedragen, zelfs als je het zou proberen.

Je vindt het moeilijk om jezelf te vergeven, zelfs als je iemand onbedoeld pijn doet.

Je houdt niet van kleine gevechten en je doet je best om onnodige confrontaties te vermijden. Met jou in discussie gaan lijkt vaak onmogelijk.

Je vermijdt alles wat je rust zou kunnen verstoren. Gemeen zijn zit dus niet in jouw aard.

Het enige probleem is dat je je de wereld als een veel betere plek voorstelt dan hij in werkelijkheid is. Je moet leren voor jezelf op te komen. Anders zullen mensen je als zwak beschouwen en over je heen lopen.

Zijn Stieren gemeen?

Als je bij dit sterrenbeeld hoort, ben je een van de mooiste sterrenbeelden in de hele horoscoop. Kom op, iedereen weet dat Stieren een van de aardigste mensen ter wereld zijn. Niemand zal jou zomaar als gemeen aanmerken.

Je bent positief ingesteld en vindt het leuk om mensen te helpen. Je empathische kant geeft je de mogelijkheid om anderhalve kilometer in de schoenen van iemand anders te lopen.

Dat is precies wat jou zo aardig maakt. Zelfs als je het zou proberen, zou je je medelevende persoonlijkheid niet kwijt kunnen raken.

En weet je wat zo fascinerend aan jou is? Het is jouw compatibiliteit met iedereen die je ontmoet.

Je bent niet alleen aardig voor de mensen van wie je houdt. Je warme hart is zo groot dat het genoeg ruimte heeft voor iedereen, ook voor vreemden.

Het beste deel van je persoonlijkheid is je geduld. Gewone mensen vinden het moeilijk om je boos te maken, omdat je niet snel je geduld verliest.

Waterman

Als luchtteken vind je het leuk om met mensen te praten en ze beter te leren kennen. Alle Watermannen zijn hetzelfde: ze zijn vriendelijk, spraakzaam en aardig. Niet bepaald gemeen dus.

Je beste eigenschap is waarschijnlijk dat je mensen niet veroordeelt. Je accepteert hun onvolkomenheden en geeft ze een kans om te zijn wie ze werkelijk zijn.

Dat is precies wat jou zo aardig maakt. Je vindt het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe culturen te ontdekken, en je leert iets van iedereen die je tegenkomt.

En laten we je luistervaardigheid niet vergeten, die ook buitengewoon is. Mensen zien dat ze je kunnen vertrouwen en weten dat je er altijd voor hen zult zijn.

Voor jou is ruzie maken een verspilling van je kostbare tijd. Waarom zou je gemeen zijn en achter iemands rug om praten als je die tijd en energie zou kunnen gebruiken om een ​​gelukkig leven te leiden?

Is een Boogschutter gemeen?

Welk Sterrenbeeld Is Het Meest Gemeen Van Liefst Naar Gemeenst

Boogschutters zijn enkele van de aardigste mensen die er zijn. In tegenstelling tot de meeste vuurtekens, haat je negativiteit en doe je je best om er vanaf te blijven.

Je bent een optimist die altijd het goede in dingen zoekt. Maar het beste van je persoonlijkheidskenmerken is dat je je positieve energie niet voor jezelf houdt.

Je deelt het met iedereen om je heen. Er zijn momenten waarop uw glimlach meer dan genoeg is om de dag van uw geliefde op te fleuren.

Je haat roddelen en je vermijdt ruzie. Sommigen zullen misschien zeggen dat je een pleaser bent, maar de waarheid is dat je eigenlijk je eigen vrede probeert te bewaren.

Je leeft je leven ten volle en geniet van elke ademhaling die je neemt. In plaats van je te concentreren op de negatieven, kies je ervoor om aandacht te besteden aan de mooie dingen in de wereld, en dat is wat je goede humeur te allen tijde levend houdt. Jij gemeen? Echt niet!

Ram

Als je tot dit horoscoopteken behoort, is het beste aan jou dat je niet de gewoonte hebt om je emoties te onderdrukken. Eerlijkheid is een van je belangrijkste persoonlijkheidskenmerken.

Je gaat de confrontatie niet uit de weg en kropt je emoties niet op. In plaats daarvan los je het liefst dingen ter plekke op zonder iets achter te houden.

Maar hoe beïnvloedt dit de mensen om je heen?

Welnu, de volwassen zouden dit als een voordeel moeten zien. Iedereen weet precies waar hij aan toe is bij jou.
Achteroverleunen is niet jouw ding. Je houdt ervan dingen in de openbaarheid te houden in plaats van jarenlang wrok te koesteren.

Toch kunnen sommigen je eerlijkheid als een slechte persoonlijkheidskenmerk beschouwen. De waarheid is dat je soms geen filter hebt.

Je zegt wat je denkt, of ze dat nu leuk vinden of niet.

Zijn Tweelingen gemeen?

Het eerste waar iedereen aan denkt als ze het woord Tweelingen horen, is je tweezijdige karakter. Kom op, vecht er niet tegen – we weten allebei dat het de waarheid is: je hebt een dubbele persoonlijkheid.

Dat is precies wat je zo gemeen maakt: het feit dat je persoonlijkheid twee kanten heeft. Maar weet je wat het lastige aan jou is? Het is dat mensen geen idee hebben welke kant ze van je kunnen verwachten.

Je ontkent iemands bestaan ​​als je niets terugkrijgt van die persoon. Je loopt door de straten alsof je ze bezit.

Het grootste probleem met jou is je ego. Je ego leeg laten lopen doet meer pijn dan je hart breken.

Als dat gebeurt, krijg je gelijk. En dat doe je ten koste van alles.

Je ego is zo groot dat het in geen enkele kamer past. Als iemand je voor de gek houdt, zullen ze er de rest van hun leven spijt van hebben.

Kreeft

Als Kreeft ben je over het algemeen best een aardig persoon. Je bent waarschijnlijk het meest meelevende horoscoopteken.

Je kunt letterlijk de emoties van andere mensen voelen, en dat is precies wat je zo gevoelig maakt.

Maar dit alles laat je niet bepaald zonder gebreken. Het probleem zit in je humeurigheid.

Je hebt moeite om je emoties onder controle te houden. Als je overweldigd raakt, lijdt iedereen om je heen.

Je wordt gemakkelijk chagrijnig en humeurig. Het ergste is dat je jezelf niet uitlegt wanneer dit gebeurt.

Niemand heeft een idee waarom je je plotseling down begint te voelen, en je neemt niet de moeite om jezelf uit te leggen. Je verwacht dat anderen je gedachten kunnen lezen en dezelfde mate van empathie hebben als jij, wat bijna nooit het geval is.

Kortom, je moet je verwachtingen van andere mensen verlagen.

Laten we ook je vermogen om wrok te koesteren niet vergeten. Ook al zul je er waarschijnlijk niets aan doen, je zult je voor altijd herinneren hoe iemand je pijn heeft gedaan.

Leeuw

Welk Sterrenbeeld Is Het Meest Gemeen Van Liefst Naar Gemeenst

Als je tot deze dierenriem behoort, zit je ergens in het midden van het spectrum. Het medelevende deel van je persoonlijkheid maakt je een aardig persoon.

Je hebt het vermogen om de pijn van mensen te voelen en ze te vergeven als je eenmaal ziet dat ze echt berouw hebben.

Maar er is ook een andere kant aan jou. Wanneer iemand je constant voor de gek houdt, zonder enig teken van spijt, zullen ze het slechtste van je krijgen.

Degene die ruzie met je probeert te maken, is gedoemd te mislukken.

Met je hoofd hoog in de lucht, denk je dat niemand je kan aanraken – je bent beter dan alle anderen. Ook al is het geweldig om een ​​hoog zelfbeeld te hebben, je overdrijft.

Je bent op zoek naar aandacht, maar tegelijkertijd gedraag je je onaantastbaar. Kortom, je wilt dat mensen je aandacht geven, zodat je ze kunt afblazen.

Hoe gemeen is dat?

Hoe gemeen is een Maagd?

Het ding over mensen die tot dit sterrenbeeld behoren, is dat je je gemene kant buitengewoon goed verbergt. De meeste mensen om je heen denken dat je de aardigste persoon ooit bent – totdat ze je proberen te belazeren.

Ja, je bent heel nadrukkelijk, en je missie is om iedereen te helpen.

Maar het probleem is dat je je niet realiseert dat je mensen niet kunt repareren. Niet iedereen streeft ernaar om zo perfect en hardwerkend te zijn als jij. Je moet mensen toestaan ​​om met hun gebreken om te gaan.

Op het moment dat dingen niet gaan zoals je wilt, verander je in een echt monster. Als aardeteken ben je klaar om te doen wat nodig is om te krijgen wat je wilt, en dat is precies wat je meent.

Daarnaast eis je bovenal respect. Diep van binnen denk je dat je beter bent dan alle anderen – je bent meer gedisciplineerd, beter opgeleid en je weet altijd beter.

Nou, raad eens – dat doe je niet. Als je wilt ophouden gemeen te zijn, laat je dierbaren dan hun eigen leven leiden, en iedereen zal meer van je houden.

Steenbok

Als Steenbok ben je je er niet van bewust dat je gemeen bent, en je doet het ook niet opzettelijk. Aan het eind van de dag ben je eigenlijk best een aardig persoon, en je stemmingswisselingen zijn de belangrijkste oorzaak van het probleem.

Dat maakt jouw gedrag echter niet acceptabel. Je hebt de verantwoordelijkheid om iedereen eerlijk te behandelen. Het is niemands taak om je humeurigheid te verdragen.

Als je in een slecht humeur bent, zul je een gemene comeback hebben voor letterlijk alles wat iemand zegt.

Het ergste van je sterrenbeeld is dat mensen geen idee hebben wat ze van je kunnen verwachten. Zal je de aardigste persoon ter wereld wakker maken, of zal je gemene kant vandaag dominant zijn?

Zonder het zelf te beseffen, speel je spelletjes met je dierbaren. Mensen weten niet wat ze van je kunnen verwachten.

Als je in een goede bui bent, ben je erg begripvol. Je hebt het vermogen om te vergeven en te vergeten.

Maar wat gebeurt er als je woede het overneemt? Nou, dan breekt de hel los. Dat is het moment waarop mensen om je heen beter kunnen rennen voor hun leven.

Is een Schorpioen gemeen?

Als we het hebben over gemene sterrenbeelden, is Schorpioen waarschijnlijk het eerste teken dat bij iedereen opkomt. Heb je je ooit afgevraagd waarom iedereen Schorpioenen als het gemeenste sterrenbeeld beschouwt?

Laten we eerlijk zijn – de hele wereld kan toch niet verkeerd zijn? Ik weet dat je dit niet graag hoort, maar uiteindelijk zit er een kern van waarheid in deze beschuldigingen.

Kijk, begrijp me niet verkeerd – ik zeg niet dat je niet over geweldige kwaliteiten beschikt. Als je van iemand houdt, doe je dat helemaal, zonder dat er vragen worden gesteld.

Wat je bedoelt, is dat je niet weet hoe je moet vergeven. Zelfs als iemand echt spijt heeft van de schade die ze je hebben aangedaan, beraam je wraak.

Maar weet je wat het ergste is? Het is dat je doet alsof je hun verontschuldigingen hebt aanvaard, terwijl de waarheid heel anders is.

Je hebt het geheugen van een olifant. Je vergeet het nooit, en je neemt wraak op iedereen die je pijn doet, vroeg of laat.

Een andere reden waarom mensen je gemeen vinden, is dat je je woede niet onder controle kunt krijgen. De frustratie overspoelt je tot het punt dat je niet goed kunt functioneren totdat je eindelijk wraak hebt genomen.

Onthoud dat mensen fouten maken – het zit in hun aard om dat te doen. Leer hoe je kunt vergeven – het zal veel gemakkelijker zijn voor jezelf en iedereen om je heen.

PinFlight Image