Skip to Content

Ze Heeft Geen Held Nodig, Ze Heeft Gewoon Iemand Nodig Die Van Haar Houdt

Ze Heeft Geen Held Nodig, Ze Heeft Gewoon Iemand Nodig Die Van Haar Houdt

Ieder verhaal met een gelukkig eind begon met een prinses die gered moest worden en een prins die de held van het verhaal werd. Die verhalen zijn niet realistisch. In het echt hebben we geen kastelen en feeën. 

We zijn namelijk geen prinsessen.

We zijn sterke vrouwen die niet gered hoeven te worden. We zijn het gewend om te vechten voor alles wat we willen. En dat is oké. We hebben er zelfs nooit om gevraagd om gered te worden.

We zijn tevreden met wie we zijn en dat zal niet veranderen. We hebben geen prins nodig om ons te redden.

We hebben geen held nodig. We zijn onze eigen heldinnen. We hebben gewoon liefde nodig.

Een alfavrouw zijn die alles onder controle heeft is niet zo makkelijk. Het is eigenlijk nogal vermoeiend. We moeten af en toe tot rust komen.

Zonder bij te tanken zouden we niet zo goed kunnen functioneren. Maar zelfs als we rust nemen blijft ons brein werken.

We denken constant veel na, zoals het reflecteren op wat we hebben bereikt of we denken na over wat we ervan moeten verwachten. Terwijl we ons onze toekomst voorstellen is het erg moeilijk om iemand naast ons voor te stellen. 

Voor sommigen van ons is het zelfs onmogelijk. Veel mannen die we ontmoeten zijn geïntimideerd door onze karakters. Ze willen gewoon de held uithangen. Ze willen het gevoel hebben dat ze de oplossing zijn voor al onze problemen.

Het spijt me om je dit te moeten zeggen, maar de waarheid is dat we alleen liefde nodig hebben. We vragen zeker niet te veel.

We hebben slechts een sterke schouder nodig om op uit te huilen als we ons overweldigd voelen door alles. We hebben alleen maar iemand nodig die onze hand pakt en die pizza voor ons bestelt. We hebben een man nodig die blij is om ons in zijn leven te hebben. We willen slechts bekeken worden alsof we een meesterwerk zijn. 

Laten we eerlijk zijn: dit is de drom van elke vrouw. 

Eerlijk gezegd hebben we het nogal druk. We werken steeds aan onszelf en we stoppen pas als we zijn geworden wie we wilden zijn.

Sommigen van ons willen dokters zijn, anderen willen misschien een bloemenwinkel openen en anderen proberen gewoon gelukkiger in het leven te staan.

Het maakt niet uit wat het doel is. Als je niet zover bent om van je vriendin te houden en om haar hand altijd vast te blijven houden bij alles wat ze van plan is, dan moet je een stapje terug doen.

Ze is er klaar voor om jou de steun te geven die ze ook van jou verwacht te krijgen. Ze heeft er behoefte aan dat je een echte man bent op wie ze kan rekenen.

Ze heeft iemand nodig die samen met haar zal lachen, die samen met haar zal huilen en die haar naar plekken brengt waar ze nog nooit is geweest.

Ze heeft er zo nu en dan behoefte aan om die schitterende liefde te voelen. Ze moet het gevoel hebben dat ze leeft.

Zelfs sterke vrouwen zijn soms zwak. Soms raken ze overweldigd door alles en vergeten ze waarom ze ergens mee bezig waren. Als je vriendin op dit punt belandt moet je weten hoe je je moet gedragen.

Je zou haar moeten omhelzen en zeggen dat alles goed zal komen. Dat is het enige wat ze nodig heeft. Is dit te veel gevraagd? Ik denk van niet. Maar soms vinden mannen het moeilijk om dit voor hun vriendin te doen.

Deze vrouwen vragen er slechts om om bemind te worden, maar hun man wil liever de held uithangen en betekenisloze gebaren doen — laat staan dat de meeste mannen het gelukkigst zouden zijn als ze het voor elkaar hebben gekregen om met de gevoelens van vrouwen te spelen. Geen vrouw in de wereld zou zo’n relatie moeten accepteren.

Het komt erop neer dat als je geen alfaman bent, je niets met een alfavrouw te maken hebt. Als je niet je eigen held bent, net zoals zij dat voor zichzelf is, moet je haar uit je hoofd zetten.

Ze zal geen genoegen nemen met minder dan wat ze verdient. Ze zal niet je moeder zijn; op die manier zal ze niet voor je kunnen zorgen. Ze zal alleen je geliefde en je beste vriend(in) zijn als je bereid bent om dit te beantwoorden.

Deze combinatie zal je een gelukkige relatie garanderen. Als ze denkt dat je niet goed genoeg voor haar bent moet je haar beslissing respecteren. Maar als je bereid bent om van haar te houden zoals ze daar behoefte aan heeft, bereid je dan voor op de tijd van je leven

Ze Heeft Geen Held Nodig, Ze Heeft Gewoon Iemand Nodig Die Van Haar Houdt