Skip to Content

Ze Heeft Intens Lief Omdat Ze Weet Hoe Het Voelt Als Er Zo Weinig Van Je Gehouden Wordt

Ze Heeft Intens Lief Omdat Ze Weet Hoe Het Voelt Als Er Zo Weinig Van Je Gehouden Wordt

Het is waar. Ze gelooft nog steeds in de liefde, ongeacht wat haar allemaal is overkomen.

Ze was zo ernstig gebroken dat ze zichzelf net aan heeft weten te repareren. Er was zo lang geen liefde in haar leven dat ze een hele tijd verdoofd achterbleef.

En ja, het makkelijkste voor haar was waarschijnlijk om de liefde in zijn geheel op te geven. Maar ze weet niet hoe dat moet.

Ze kan dat niet. Ze heeft intens lief en ze is dapper genoeg om de liefde een kans te gunnen, welke risico’s het ook met zich meebrengt. 

Ze gelooft dat de liefde het risico waard is. Ze gelooft dat het nog bestaat. Ze moet gewoon iemand vinden die net zo intens liefheeft als zijzelf. 

Ze heeft lief zonder zich in te houden, want ze kreeg slechts een glimp van de liefde.

Ze heeft lief op een luide en krachtige manier. Ze kan haar emoties niet verborgen houden en dat heeft überhaupt geen nut. Ze zal openlijk laten zien wanneer ze om iemand geeft.

Ze zal terugappen zodra ze het bericht ziet, want ze wil geen spelletjes spelen of een ander negeren. Ze weet hoe vreselijk het voelt wanneer je op een antwoord wacht dat altijd te laat komt.

Ze zal zelfs tijd vinden in haar drukste week voor een belangrijk iemand. Ze weet maar al te goed hoe het voelt om slechts de kruimeltjes te krijgen van iemands aandacht.

Ze weet hoe vreselijk het is om het idee te hebben dat anderen er slechts zijn als dat goed uitkomt.

Ze wil anderen geen pijn doen. Haar verleden heeft haar niet verbitterd of ervoor gezorgd dat ze uit is op wraak. Het heeft haar kostbare lessen geleerd.

Ze weet dat iemand laten boeten voor de zonden van een ander geen verschil zou maken. In plaats daarvan heeft ze de levensmissie om ervoor te zorgen dat ze niemand ooit de pijn aandoet die ze zelf heeft doorgemaakt.

Ze doet meer moeite dan eigenlijk zou moeten, want ze krijgt deze moeite nooit terug. 

Een beetje moeite, op haar afstappen, iemand om tenminste de helft te geven van wat zij gaf is alles waar ze ooit behoefte aan heeft gehad en ze heeft dit nooit gekregen. 

Het is voor haar alles of niets. Ze geeft altijd meer, sommigen zouden zelfs zeggen dat ze te veel geeft, maar ze weet niet hoe ze zichzelf maar half zou kunnen geven aan iemand voor wie ze veel voelt. 

Ze is zo attent en ze geeft mensen graag het gevoel dat zij bijzonder zijn, zeker iemand op wie ze verliefd is.

Ze zal altijd een nieuwe manier vinden om hem te laten weten dat ze aan hem denkt en dat hij telkens als hij er niet is wordt gemist. 

Ze luistert omdat er niemand naar haar luisterde toen dat zo hard nodig was.

Ze luisterde en ze bood hoe dan ook steun, maar nu doet ze dit nog meer omdat ze weet hoe het is om bij iemand te zijn en je alleen te voelen. Ze had nooit de steun die ze nodig had.

Ze had nooit iemand om haar te helpen om de last te dragen. Ze moest dit altijd alleen doen. Ze droeg altijd ook de lasten van anderen. Ze droeg de lasten van de wereld op haar schouders. 

Ze weet dat ze niet altijd kan helpen. Ze weet dat ze niet iedereens problemen kan oplossen, maar ze weet ook hoe belangrijk het is om te luisteren. Ze weet dat het genoeg is om er gewoon te zijn.

Ze had niets en daarom is ze bereid om alles aan de juiste persoon te geven.

Ze heeft intens lief omdat ze weet hoe het voelt als er zo weinig van je wordt gehouden. Ze wenst dat niemand toe. Ze wil dit zelf ook niet meer.

Dat verschrikkelijke gevoel kwelt haar nog steeds. Niemand zou ooit om liefde moeten smeken.

Niemand zou ooit de liefde moeten najagen. Niemand zou ooit door de liefde beperkt en gevangen gehouden moeten worden. Daar is ze nu achter. 

Ze heeft haar lesje geleerd en ze zal haar best doen om niet dezelfde fouten te begaan. Ze is nu in staat om de waarschuwingen al ver van tevoren aan te zien komen. 

Ze zal haar best doen om betere keuzes te maken als de liefde weer voor de deur staat. Ze zal ervoor zorgen dat de liefde echt is, anders zal ze niet eens opendoen. 

Ze Heeft Intens Lief Omdat Ze Weet Hoe Het Voelt Als Er Zo Weinig Van Je Gehouden Wordt